AMH DEĞERI DÜŞÜK OLUP HAMİLE KALANLAR

Benim gecen sene 7 idi amh bu sene 2.4

Aradaki fark cok geldi guvendigim bi doktora sordum bu durumu oda tup bebek tedavisini yaptikca azalacak rezervlerin dedi menopoza bile girersin dedi. Tup bebek doktorum hic bu durumdan bahsetmedi siz neler biliyorsunuz bu konuda?

Öyle bir şey yok, tüp bebek tedavisi o ay harcanacak yumurtalarla yapılır. Zaten onlar atılacak olanlandır

Arkadaşlar hormonlara takılmayın. Yapacağınız em güzel ve en net regl 3.günü doktora gidip vajinal ulturason ile yumurta rezervine baktırmak. Hormonlar değişiyor yani en önemlisi ulturason ile bakılması.

S3nin adına çok mutlu oldum amh kaçtı senin arkadaşım yaş ve hic cocugun var mi

Bende rica ediyorum yazarsanız sevinirim

Benim de diğer hormon tahlillerim normal değerde 39 yaşındayım amh değerim 0.067 Aralık ayında tüp bebek tedavisi gördüm 5.6 tane folikül toplandı fakat boş çıktı

Tamam ben şimdi atıyorum.
Benim amh si daha düşük olan arkadaşlarım hepsi gebe kaldı.
Sakın moral bozmayın.
Ben size bı daha detaylı şeyler yazicam.
merhaba bende bugün gördüm yazdıklarınızı bende amh maduruyum malesef rica etsem banada atarmısınız vitamin değerlerini

Arkadaşlar merhaba. Yorumların çoğunu okumaya çalıştım. Merak ettiğim birşey vardı. 32 yaşındayım, evli değilim. Adet döneminin kısa sürmesiyle ilgili doktora gittim AMH testi istedi. Sonuçlar 1,16. Evlendiğimde bebek sahibi olma ihtimalim hiç mi yok? veya bu durumu nasıl yorumlayabiliriz? Sonuçları aldıktan sonra daha doktorla konuşmadım ama 1,5in altındaysa zor demişti. Bu arada beş yıldan fazla bir süredir hashimato için düzenli ilaç içiyorum.. Etrafdaki insanlar da şimdiki durum için çok vahim dedi..

Amh için 1 in Altına sorun deseler de ben 0.3 amh ile üç kez doğal yolla bir kez de tüp bebek tedavisi ile gebe kalabildim. Bu ay tekrar ölçtürdüm 0.2 çıktı ve çok takılmıyorum açıkçası. Sonuçta yumurta üretimi az da olsa oluyor.

Bana da miktarları gönderebilir misiniz acaba?

Etrafınıza kulak tıkayın.
0.70 şe kadar olan amh değerinde sorun yoktur.
Dünya savlik örgütü 1.5 diyor ama ben 0.01 amh ile o kadar fazla doğum yapan insana şahit oldum ki...
Hashimato içinde düzenli takiplerinizi yaptırıp ilacınızı kullanırsanız ki kullanıyorsunuz sorun olmaz.

Birde amh testinin çok genel geçer bı geçerliliği de yok.
Önemli olan kalitesi yumurta vermeniz.

Çok çok teşekkür ederim. Yorumunuz beni çok rahatlattı. Öyle olmasını umuyor ve diliyorum.

Merhaba neredeyse aynı durumdayız, bana cevap verebilirseniz çok çok sevinirim. 24 yaşındayım ve AMH 0,06 maalesef. Geçen ay yumurta dondurma yaptırdım Nova'da. Ancak o kadar iğneye rağmen sadece 1 folikülüm vardı neyseki yumurta vardı ve sağlıklıydı da dondurulabildi. Mart ayında bir kez daha bu işlemi yaptıracağım. Sizin 7 folikül oluşmuş sanırım. Bunun için siz bir şey yaptınız mı kürler gibi? Yoksa sadece iğnelerle mi oldu? Mart ayındaki tedavimde biraz daha fazla yumurtam olsa çok iyi olur çünkü çok maliyetli bir işlem sanırım bir kez daha yaptıramayacağım.
Eğer fikri olan varsa bana yazarsa çok sevinirim, buradan ya da özelden hiç farketmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…