AMH DEĞERI DÜŞÜK OLUP HAMİLE KALANLAR

İlaç tedavisinde hayıt tohumunu içmeye devam ettiniz mi?Saraçolunan mi aldiniz
Yok ona cesaret edemedim ama tedaviden sonra keşke yapsaydım dedim.yok incir kürünü zaten Saraçoğlu tarifine göre yaptım.hayit otunuda sabah akşam yemeklerden 2saat sonra ictim

bana da miktarlari yazar misiniz acaba ? cok tesekkurler

Merhaba,
Bugün AMH test sonucum çıktı 0.02
Daha 25 yaşındayım. Benden periferik kromozom analizi istediler. Özel hastanede 600 küsür tl olduğu için devlet hastanesinde yaptıracağım. Merak ettiğim şu. Bu kadar düşük değerlerde yumurta toplansa ilerde benim ne derece şansım olur. Artık umudum kesildi. Bitkisel veya ilaç denemelerinde bulunup bu kadar uğraşıp sonu hüsran olursa bu sefer daha büyük bir bunalıma gireceğim. Değerleri bu kadar düşük olup cidden çocuk sahibi olan varsa bana cevap yazsın lutfen

Merhaba öncelikle evli misiniz? Değilseniz bile gidip yumurtalarinizi dondurabilirsiniz,Vajinal toplatmaya cekiniyorsaniz sanırım karından da toplanabiliyor,yaşınız genç her zaman umudunuz var.

Merhaba, hayır evli değilim. Şuan bir ilişkim var ama evlilik için çok erken olduğunu düşünüyorduk. Açıkçası sırf çocuğum olsun diye bir evlilik yapmayı da istemiyorum. Bu yaşta bunun stresine girmiş olmak beni rahatsız ediyor. Karından veya her ne şekilde yapıyorlarsa yapsınlar tabi ki. Ama bunun ticari kaygı ile yapılmasından korkuyorum. Tüp bebek merkezlerinden de özellikle başkasının sağlıklı yumurtasını falan kullanarak tüp bebek yapmaları konusunda endişelerim var. Bilmiyorum sadece çok üzgünüm. Cevremle konuşmakta rahatsız ediyor. Insanlar sıkıntı yapma üzülme diyor kimse başına gelmedigi için çok rahat konuşuyor.

Merhaba! Bu vitaminleri benimle de paylaşabilir misiniz doktor pek ümitli konuşmadı

Amh 0.18 yanlış yazmışım
Merhabalar benimde amh 0,06 bana da pek umutlu konuşmamışlardı. Bende de 2 tane folikül görünüyordu. İlaçlarla daha küçük folikül leri büyüttüler 7 tane yumurta oluştu 5 i toplandı. Onun için canınızı sayı ile sıkmayın önemli olan yumurtanın kaliteli olması. Moralinizi bozmayın iyi beslenin 1 yumurta dahi olsa mutlu olun.

Hamile kalabildiniz mi doktorunuz kimdi

Yaş 34 Amh 9.18 sağda ve solda tek folikül gördühavuz yöntemi defi zor ama imkansız değil dedi dünden beri ağlıyorum
Ya lütfen saçmalamayın, bak göreceksin Allah'ın izniyle evladın olacak
Sağlıklı yumurtanız olmaz mı?
Mutlaka vardır.
Bakın böyle konuşup insanların moralini bozup hemen tüp bebek yaptırıp paralarını almak amaçları.
Ben neler yaşadım neler bana neler ettiler. Gereksiz iki kere tüp bebek denettirdiler.
Sadece bir yada iki doktor kızım senin rahim yumurtalıklarında sorun yok.
Sen sorunlarını giderecek ameliyatları ol doğal yolla gebe kalırsın dedi.
Dedikleri gibi de oldu doğal yolla hamile kaldığımda da yüksek riskli gebe olduğum için perinatoloji doktoru bana fırça attı. Neden tüp bebek yaptın dedi.
(Hatta dün eşimle konuştuk bu konuyu, yaşınızda ve degerlerinizde sorun yok ki neden yaptırdınız dedi ve kızdı.)
Siz sanırım pko lusunuz dimi?

Hamile kalabildiniz mi doktorunuz kimdi
İlk denemem olumsuz, ikinci denemem pozitifti ama sonra düşükle sonuçlandı. Kendi doktorumu önermiyorum. Novaart tüp bebek merkezi eskisi gibi iyi değil. Ben 3. Tedaviye başlayacakken normal yolla hamile kaldım. Hemde o ay 1 yumurtam vardı.

Yaş 34 Amh 9.18 sağda ve solda tek folikül gördühavuz yöntemi defi zor ama imkansız değil dedi dünden beri ağlıyorum
Amh im.kacti bilmiyorum ama benim hep 1 yumurtam oluştu. Her tedavide sadece 1 embriyo oldu. Her seferinde tedavi öncesi doktorum 1 folikul görüyordu zaten. Son tedavide 2 kez yumurta topladık , yani havuz yaptık diyelim. O iki yumurtanın transferi sonucu şimdilik sonucum pozitif. İnşallah devamı da gelir . Lütfen umutsuz olmayın. Ben kiii çok umutsuz bir vakaydim. Emin olun olacak

Yok canım Amh Düşük bende 0.18 sonra mesajı düzelttim ilkte hatalı yazmışım

Çok teşekkürler moral oldunuz allah isteyen herkese nasip etsin

Çok teşekkürler moral oldunuz allah isteyen herkese nasip etsin
Amin , inşallah . Ağlayıp üzülüp kendimizi yipratiyoruz , evliliğinizi yipratiyoruz. Her anın tadını çıkararak yaşamak lazım. Yumurta ve sperm olduğu surece bu iş muhakkak olacaktır. Üzmeyin kendinizi

Tamam ben şimdi atıyorum.
Benim amh si daha düşük olan arkadaşlarım hepsi gebe kaldı.
Sakın moral bozmayın.
Ben size bı daha detaylı şeyler yazicam.
Canım zahmet olmazsa bana da yazabilir misin kullandıklarını. Benim de amh düşük ve tek sorun o görülüyor. Bir de sen ne için ameliyat oldun da doğal yolla oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…