- Konu Sahibi crocus7919
-
- #8.061
Ben fsh 22 ile tedavi gördüm 1 tane 5.gün embriyom var dindurulmus mutlaka dene tüp bebegiMRB FSH:23 AMH:0,29 DOKTORUM GİTSENDE TÜP BEBEK MERKEZLERİ ŞUAN KABUL ETMEZ DEDİ KLOMEN VERDİ ONA BAŞLADIM AMH DÜŞÜK OLUP KLOMEN İLE HAMİLE KALINIR MI ?
transfer olmadın mı pekiBen fsh 22 ile tedavi gördüm 1 tane 5.gün embriyom var dindurulmus mutlaka dene tüp bebegi
amh kaç peki tedavi görüyormusun yada tüp falan denemen oldumu bu arada yaş kaç acil şifalar diliyorumbnm fsh 15022 ne ki :)
amh da dusuk ve yasım da kucuk işin garibi :) nasip kısmet Rabbım ıns ol de roluramh kaç peki tedavi görüyormusun yada tüp falan denemen oldumu bu arada yaş kaç acil şifalar diliyorum
hayırlısı ile inş bizde kavuşuruzamh da dusuk ve yasım da kucuk işin garibi :) nasip kısmet Rabbım ıns ol de rolur
Merhabalar, omega3 olarak birsürü isim var hangisi ni kullandınız acaba?Saracoglu'nun kirlerini bir ay uyguladım. Onun disinda b12 testlerde düşük cikmisti doktor iğne yaptı, omega 3, çinko ve folik asit kullandım. Yumurta takibinden bir ay sonra hamile kaldım.
Soğan kürü dışında başka hangi kür kullandınız?Saracoglu'nun kirlerini bir ay uyguladım. Onun disinda b12 testlerde düşük cikmisti doktor iğne yaptı, omega 3, çinko ve folik asit kullandım. Yumurta takibinden bir ay sonra hamile kaldım.
Bu iki embriyodan mi hamile mi kaldınız acaba ?ben de irenbedeyim merak ettim bilgi verebilirseniz sevinirim.benim fsh ve folikul sayim iyi aslinda ondan hic amh bakilmadi ama son tedavimde toplanan 14 yumurtadan sadece 5i olgun çıktı 2si dollendi. önceki tedavilerde de hiç böyle bi sorun yasamamistik
Yok hayır o tedavi Medicalpark'ta yapıldı, malesef çok kötüydü. İrenbe de daha iyi geçti 6 embriyom oldu, 2.transferde hamile kaldım.Bu iki embriyodan mi hamile mi kaldınız acaba ?ben de irenbedeyim merak ettim bilgi verebilirseniz sevinirim.
Yanlıs bilmysa 2,5-3,5 arası tabi yanlış hatırlamıyorumdur inşaallahKızlar normalde amh kaç oması gerekiyor? Hepinize Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin tez vakitte
Kaç yumurta toplanmıştı?benimde 5 yumurtam toplandı 5i de olgun çıktı 4u dollenmis perşembe transfer olacak inşallah benim de pozitif olur.Yok hayır o tedavi Medicalpark'ta yapıldı, malesef çok kötüydü. İrenbe de daha iyi geçti 6 embriyom oldu, 2.transferde hamile kaldım.
Teşekkür ederimY
Yanlıs bilmysa 2,5-3,5 arası tabi yanlış hatırlamıyorumdur inşaallah
21 yum toplandı 14ü olgun çıktı 8i döllendi 6sı 3.gün donduruldu. İnşallah pozitif olurKaç yumurta toplanmıştı?benimde 5 yumurtam toplandı 5i de olgun çıktı 4u dollenmis perşembe transfer olacak inşallah benim de pozitif olur.
mrb geçmişe baktım ama göremedim sizin tam olarak sorununuz neydi ve neler yaptınız bu aşamada yardımcı olursanın çok sevinirim nekadar süredir uğraşıyorsunuz21 yum toplandı 14ü olgun çıktı 8i döllendi 6sı 3.gün donduruldu. İnşallah pozitif olur
SEN DURUMDASIN DEĞERLERİN NASILBenim de şive vurmuş bu konuda gerçekten bize umut olacak kimse yok mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?