AMH DEĞERI DÜŞÜK OLUP HAMİLE KALANLAR

Aynı merkezde değil ama ikiside devlet hastanesi biri tüp bebek bölümü düşük çıkan yer 2.si normal devlet hastanesi 11 ay sonra öylesine baktirdim. Çok önemli bir değişim mi bilmiyorum zaten tüp bebek tadavisi için istenilen tahliller vardı o yüzden baktirdim ama şaşkınım. Ciddi anlamda d vitaminim düşüktü dipde bir değerdi aylarca d vitamini kullandım değer yükselmeyince kafama göre omepa d kullandım ona bağlıyorum
Ne kadar surede arttı acaba aynı merkezde mi ölçturdunuz.bu sure içinde hangi takviyeleri kullandınız

Saracoglu'nun kirlerini bir ay uyguladım. Onun disinda b12 testlerde düşük cikmisti doktor iğne yaptı, omega 3, çinko ve folik asit kullandım. Yumurta takibinden bir ay sonra hamile kaldım.

merhaba , benimde amh 0,426 çıktı. ocak ayında 0,679 çıkmıştı. gitgide düşüyor. benimde b12 eksik 5 iğne verdi doktor. size kaç iğne verdi .

Merhabalar, benim amh değerim 0,6 idi. 3hucreli tek embriyo transferiyle hamile kaldım ve çok şükür doğum yaptım. Doğru tedavi ve iyi bir laboratuvar varsa umudunuzu kaybetmeyin hiç

Arkadaşlar merhaba amh değerim 2,853 cikmis. Bazi arkadaşlar 3e 4 arasi iyi demisler.beenim bu durumda ne olmuş oluyor :/
Doktora girmeden bekleyemedim sorayim dedim

Soğan kürü dışında başka hangi kür kullandınız?

Sogan kürü kullandım, onun disinda civanperçemine ve hayat otuna baslamistim ve her gun soguk sikim çörek otu yagi ictim (bunların hepsini saracoglundan sipariş ettim, bana hepsini kür uygulama planı ile yolladılar). Hergun spor yaptım (yavas kosu en az 2 km), hergun 20 dk sakin bi parkta oturdum ve kendime zaman tanidim, butun kotu düşünceleri kafamdan atmak icin ve sadece pozitif seyler düşünmek icin. D vitamini degerimi 50'in uzerine cikardim, b12 degerim 500'un uzerine cikardim. Internetten o kadar çok şey okumuştum ki, artık hic bisi okumamaya, bu konu ile ilgili bilgi edinmemeye kadar verdim ve uyguladım. Omega 3 su an hatırlamıyorum, dosyama bakip, size yeniden yazacağım.

merhaba , benimde amh 0,426 çıktı. ocak ayında 0,679 çıkmıştı. gitgide düşüyor. benimde b12 eksik 5 iğne verdi doktor. size kaç iğne verdi .
Benim b12'im cok cok düşük degildi ama doktor 500'un uzerine cikmasi iyi olur demisti. Bence sizin b12 degerinize gore iğneyi belirlemek daha iyi olur.

Tşk ederim

Benim genetikler temiz. Sebep yok neden girdim
Sulalemde erken menopoz yok
Alkol sigara yok
Over yetmezliği. Amh 0.01 fsh 160 tan 25 e kadar düştü. E2 5 altı yok yani. Şuan tedavideyim yumurta çıkmıyor
Kaç yaşındasın canım ve fsh Nasl düştü okadar adet göryormuydn düzenli öncesinde

Nasl hamıle kaldın pekı bana da kendiliğinden adet görmedim hıc ama ostrojen alıyorum yıllardır cylo progınova kullanıyorum çook zor hatta imkansız dendi 55 lerde fsh estrdl 10 gbı sanrım bu ay iğne deneyecegız kolemn kullandım 5 gun ama folkul olşmadı

Ben daha önce yazmıştım ama tekrar yazmak istedim. Benim de fsh Ocak ayında 58’di. Aslan pençesi hayt tohumu filan kullandım onlar mı etkiledi bilmiyorum ama Nisa’n ayında 7’ye düştü. Nisan’dan sonra 2 kez daha baktırdım. Sürekli 10’un altında çıkıyor. Bence tek bir ölçüm geçerli değil. Yani bi kere yüksek ise hep yüksek de kalmıyor. Bu arada Nisa’ndan beri herhangi bir şey kullanmıyorum. Aslan pençesi filan da tüketmiyorum. En son Temmuz’da gittim. Doktor bütün değerlerin normal dedi. Çok fsh a takılmamak gerekir.

Aslanpencesini ve hayıt tohumunu nasıl ve ne kadar süreyle kullandın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…