• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AMH DEĞERI DÜŞÜK OLUP HAMİLE KALANLAR

Saracoglu'nun kirlerini bir ay uyguladım. Onun disinda b12 testlerde düşük cikmisti doktor iğne yaptı, omega 3, çinko ve folik asit kullandım. Yumurta takibinden bir ay sonra hamile kaldım.
Merhabalar, omega3 olarak birsürü isim var hangisi ni kullandınız acaba?

benim fsh ve folikul sayim iyi aslinda ondan hic amh bakilmadi ama son tedavimde toplanan 14 yumurtadan sadece 5i olgun çıktı 2si dollendi. önceki tedavilerde de hiç böyle bi sorun yasamamistik
Bu iki embriyodan mi hamile mi kaldınız acaba ?ben de irenbedeyim merak ettim bilgi verebilirseniz sevinirim.

Kızlar normalde amh kaç oması gerekiyor? Hepinize Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin tez vakitte:dua:

Yok hayır o tedavi Medicalpark'ta yapıldı, malesef çok kötüydü. İrenbe de daha iyi geçti 6 embriyom oldu, 2.transferde hamile kaldım.
Kaç yumurta toplanmıştı?benimde 5 yumurtam toplandı 5i de olgun çıktı 4u dollenmis perşembe transfer olacak inşallah benim de pozitif olur.

21 yum toplandı 14ü olgun çıktı 8i döllendi 6sı 3.gün donduruldu. İnşallah pozitif olur 🙏
mrb geçmişe baktım ama göremedim sizin tam olarak sorununuz neydi ve neler yaptınız bu aşamada yardımcı olursanın çok sevinirim nekadar süredir uğraşıyorsunuz

Back