AMH DEĞERI DÜŞÜK OLUP HAMİLE KALANLAR

yeni bir yöntem gibi anlatınca bende kalsiyuma yatırmak ne dedim. he sen iyonofordan bahsediyorsun. bunu döllenme sorunu olan hastlarda rutin uyguluyor bir çok yer zaten yani en azından bahçecide öyle.
Benim ilk denemem ve o yüzden bilmiyorum kusura bakma hangi yöntem yeni hangisi değil ben sadece olumlu sonuç aldığım için paylaşmak istediğim bir başkasına da umut olur diye çünkü ben çok üzülüp ağlıdığımda burda böyle güzel haberleri okuyup moral buluyordum bir başkasıda moral bulsun istedim umutsuzluğa kapılmasın istediğim o yüzden paylaştım...

Hayırlı olsun Allah kucağınıza almayı nasip etsin yaşınız kaç acaba

Arkadaşlar merhaba biosteron kullanınca adetiniz gecikti mi hiç benim bu ay 10 gün geç geldi

Merhaba herkese ben de amh düşüklüğünden dolayı tüp deneyenlerdenim.üç sene önce amh 1.7 idi üç yılda 0.3 e düşmüş.her ay düzenli yumurtlamam adetim olur her girdiğim ultrasonda yumurtalar gözükürdü,her şey normal gözüküyordu senin gibi ultrasonu olanlara amh istemiyoruz bile demişti doktorum.fsh 8-9 civarı maksimum 11-12 gördü o da amh 1.7 iken olmuştu. çok şaşkındım korunmayı hiç bırakmadığımız ve hala yumurtlamam olduğu için tüm hocalar altı ay kendiliğinden denememizi istedi sonuç negatif şimdi ilk tüp bebek denememiz .gonal f 225 ile beş yumurta toplandı yedi gün sürdü ilaç kullanımım sayıları az ama hızlı büyüdüğünden erken toplamak zorunda kaldılar .üç yumurta işleme alındı üçü döllendi ikisi 3. Gün iyi kalite transfer edildi.bugün 6. Günüm...
Umarım amh düşüklüğü ile olan savaşımızı yenebiliriz

inşallah

Emeğinize sağlık ne güzel yazmışsınız,bana da umut oldu ,dün amh:0,06 olduğunu öğrendiğimden beri bir umut arıyorum forumda, moral buldum teşekkürler

Amin canım şimdi anca kullanmaya başladım. aynı anda biesteron, Q10 , folik asit, gonamax, promotil women kullanıyorum canım bülent tıraş verdi bunları.ama hala hangi doktorda tüp yaptıracağıma karar veremedim çünkü hiç beklemiylrsum şok etkisi oldu bende anca alışıuorum.bir sürü doktlra gittim içime sinen olmadı hissedemedim bir türlü
Merhaba Allah yardımcınız olsun adet söktürücü kullanmıyor musunuz 3 Aydır adet görmeyince

Merhaba koenzim q10 kac mg gunde kac defa kullaniyorsunuz

Merhaba; Doktorlarla yaşadıklarınız benim yaşadıklarıyla o kadar aynı ki 2 gündür ağlamaktan helak oldum,ama yazdıklarınız çok umutlandırdı,Allah hayırlısıyla nasip eder inşallah Ben daha başındayım sürecin amh:0,06 çıktı biraz zaman geçsin başka laboratuvarda da yaptırmayı düşünüyorum, size sorum şu olacak neler kullandığınız ilaç ve vitamin yada bitkisel olarak bilgi verirsen çok mutlu olurum..

Ben şu an yumurta toplama işlemi yaptırıyorum. 2 oldu. İkisinde de tek yumurta çıktı o da döllendi. 3.gün dondurdular. Folikül olarak 3-4 tane gözüküyor ama diğerleri boş oluyor nedenini anlamadım. İlkinde herhangi bi ilaç kullanmadan oluştu yumurta ikincisinde doktor klomen verdi. 3 folikül vardı bir tane yumurta çıktı o da döllendi. Sonra doktorla konuştuğumda Omega 3 verdi. Q10 kullanıyordum. Bi de baştan beri folik asit.
İlk toplamada bunlardan kullanmamıştım. O sıralar bol bol avakoda yemiştim ve ada çayı içmiştim.
Şimdi kür olarak erken menopoz küründen civaö perçemli karışımını içiyorum. Çok düzenli değil ama yine de kullanıyorum bu ayki adet döneminde tekrar fsh’a baktırmak istiyorum.
Benim amh 0,03 çıkmıştı. Doktor bana daha 3-4 yıl adet olursunuz demişti.
Bence normal kadın Doğum doktorları bu konularda çok da deneyimli değil. Ve hasta psikolojisinden de hiç anlamıyor. Siz üzülmeyin o değerde de yanlışlık olabilir. O değer doğru olsa bile daha vaktiniz vardır. Sadece acele edin bence. Biz de henüz çocuk düşünmüyorduk en azından donduralım diye düşündük.

Ben de bi şeyi merak ediyordum. Sadece klomen kullananların kaç yumurtası toplanıyor? Bu şekilde tüp bebek yaptıran var mı?
Benim doktor iğne tedavisi kullanmıyor ben de çok istemiyorum.

MERHABALAR ŞUAN NE DURUMDASINIZ

iyi günler 2 yıl önce kötü günler geçirdim bu sayfa bana hem umut oldu hem moral şimdi moral verme sırası bende diye düşündüm :) amh 0.19 , fsh 11, prolaktin 32 ile dr ların sana tüp bebek bile yapamayız bu değerler ile tutma şansı çok az dedikleri halde gebze de bi hastane de tüp bebek tedavisine başlamak için adım attım testleri yaptırdım dr beyle görüşmeler bitti regl olmayı beklemeye başladım 2.gün hastaneye gelmemi istediler ve ben o ay regl olmadım hamileydim :) doğal yollardan hamile kalmıştım çok şükür ki şimdi 18 aylık bi oğlum var
ne kadar etkisi var bilmiyorum ama bitkisel olarak bikaç bişey kullanmıştım onlarıda araştırmanızı öneririm
dr ların bana teşhisi erken menepozdu onun üzerine araştırmalar yapıp bulmuştum
allah isteyen herkese evlat nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın . amin

Reactions: ozr
Kullandıgınız bitkiler neydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…