AMH DEĞERI DÜŞÜK OLUP HAMİLE KALANLAR

ibrahim saraçoğlunun erken menopoz paketiydi 4-5 çeşit çay ve yağlar vardı içinde sırayla onları tarife göre uyguladım yarıda kaldı zaten 2-3 aylık bi programdı sanırım
testere dişli aslan pençesi, civan perçemi , hayıt otu , çörek otu yağı gibi şeyler vardı

Öncelikle hayırlısı olsun hakkınızda. Sonrası da bir şey sormak istiyorum. Benim amh 0.2 doktor tüp bebek önerdi ve tamam deyiverdim o şokla. Paldır küldür başlamış olduk. Bunu söylerken utanıyorum biraz da ama canım da tatlıdır. Fazlaca korkuyorum o an düşünmeden evet dedim. Dün muayene oldum. Doktora sormayı unuttum.Solda 2-3, sağda 3-4 diye not almış hemşire. Bu folekül mü oluyor. Yumurta varsa eğer bunların için de mi bir ihtimal. Ve değerlerim nasıl ? Bana 9 gün sonraya muayene verdi. Arada hiç gerek görmedi kontrol için. Kötü diye mi böyle yaptı. Nasılsa pek gelişmez mi dedi ne anlamadım Sizin bilginiz var mı ?

Canım sana ilaç falan vermedi mi 9 gün çok uzun bir süre muayene icin

Aslında folikül sayısı iyi. Ama 9 gün gibi bir süre çok uzunmuş. Bi de bu foliküllerin boyutları önemli. 3-4 günde bir onları ölçmeleri gerekiyor normalde.
Foliküllern içinde yumurta oluyor ama boş da çıkabiliyor. Benim 2 toplamada da sadece 1’inde yumurta çıktı. İlkinde hiç vi şey kullanmadım. 2.sinde klomen kullandım.

Bu süreçten geçen herkes aynı cümleleri kuruyor 2-3 günde bir izlendi diye. Benim amh düşük diye mi dedim. Şu an akşamları fostimon ve merional oluyorum. Son 3 gün sabahları de cetrodial mi nedir o var. Ister istemez yanlış bir zamanda mı tedaviye başladı diyorum. Niye başladı diyorum. Hemşire gelişebileceklerin sayısı dedi cümleyi kurarken sizce mm uygun olanlar mı ? Bilemedim. Hiç açıklama yok. Aradım sordum evet 9 gün sonra dediler. Gerekli görürse ondan sonra yine ilaç alacaksınız dediler. Arakadaşım gittiğim hocadan dersler almış. Embriyoloji alanında doktora yapıyor. Hoca iyi alanında endişe edip durm dedi ama o bile açıklarken 3 günde bir ölçüm alırız demişti öncesinde. Hiç bilemedim. Zaten psikolojik olarak hazır değildim. Planladığım bir süreç de değildi. Malesef bunu da okumuştum. Boş olabiliyormuş diye. Rabbim yardımcımız olsun inşallah ((

İzmir de Erol Tavmergen hoca. Bildiğim bir şey de değil ki Anlamadım hiç...
Bende de 1 hafta sonra başlanmıştı adetin 3 gününden itibaren cetrotide kullanmıştım yumurtalar kontrollü büyüsün diye ilaçlar adetin 10 günü falan başlanmıştı

Bende de 1 hafta sonra başlanmıştı adetin 3 gününden itibaren cetrotide kullanmıştım yumurtalar kontrollü büyüsün diye ilaçlar adetin 10 günü falan başlanmıştı
Ben adetin 2. Günü başlamış oldum ilaç kullanımına. İlk 6 gün fostimon ve merional son 3 gün sabahları bunlara ek cetrotide. Ve muayene şeklinde. Oldukça farklı

Ben adetin 2. Günü başlamış oldum ilaç kullanımına. İlk 6 gün fostimon ve merional son 3 gün sabahları bunlara ek cetrotide. Ve muayene şeklinde. Oldukça farklı
Zaten ilaçlarınız başlamış kontrol aralığı mı uzun özelde gün aşırı çağırıyorlar ama devlette Pazartesi Cuma çağırdılar kontrole

Valla canım ne diyeyim ben 7 kez tedavi oldum 3 farklı yerde hepsinin metodu aynı hatta benim 8.gunde yumurtalarimin toplandığı da oldu yeteri büyüklüğe gelmişlerdi tabi herkesin farklı sonucta

Valla canım ne diyeyim ben 7 kez tedavi oldum 3 farklı yerde hepsinin metodu aynı hatta benim 8.gunde yumurtalarimin toplandığı da oldu yeteri büyüklüğe gelmişlerdi tabi herkesin farklı sonucta
Bende onu anlamadım işte. Genel de herkes aynı şeyi söylüyor. Moralim bozuldu. Baştan savma mı diye 9. Günde gideceğim ya geç kalınmış olursa. Küçük desem bile vücudumun ilaçlara vereceği tepkiyi nereden bilebilirler.

7 kez mi oldu canım hepsi transfere gitti mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…