- Konu Sahibi crocus7919
- #7.721
Teşekkür ederim cevap içinBenimde geçen ay öyle oldu dört gün geç yumurtladim adetim de dört gün gecikti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim cevap içinBenimde geçen ay öyle oldu dört gün geç yumurtladim adetim de dört gün gecikti
Adet sancısı olabilir korkmayınKarnimda adet sancisi var yine mi olmadı öf allahım
İnşallah olursun kaldı ki kendiliğinden gebeliğin olmuştu. En sağlıklısı inşallah tekrar sağlıklı gebelik yaşarsınSe
sevindim canım ovülasyon baya gecikmişti yakında adet olurum inşaallah
Çok sağol canım hepimize inşaallahİnşallah olursun kaldı ki kendiliğinden gebeliğin olmuştu. En sağlıklısı inşallah tekrar sağlıklı gebelik yaşarsın
Adatepe sancisiysa tutmadi demektir..Adet sancısı olabilir korkmayın
Hayırlı olsun Allah kucağınıza almayı nasip etsin dedim ya adet sancısı olabilirAdatepe sancisiysa tutmadi demektir..
Hayırlı olsun inşallah darısı da kucağına almak olsunArkadaslar bhcg 189 cikti
Merhaba inşallah hamile kalırsınız güzel haberler bekliyorum sizin için dua edeceğimBugün transferim oldu arkadaşlar.5 tane embriyoda sadece birisi 5. Gun e kadar dayanmış 4 u çöp olmuş.bir tane 5.gün embriyosu transfer edildi ve dua edip bekleme vakti şimdi
Bugün sonucu aldim malesef negatif.Merhaba inşallah hamile kalırsınız güzel haberler bekliyorum sizin için dua edeceğim
çok üzüldüm bende 31 martta negatif olarak almıştım :Bugün sonucu aldim malesef negatif.
Üzüldüm sizin için ben de ilk denemem negatif olmuştu çok üzüldüm yıkıldı siz inş çabuk toparlanirsiniz. Ben bu gün iyi haberi aldım darısı size olsun. İnş bi an once sizde mutlu haberi alırsınız.Bugün sonucu aldim malesef negatif.
2.tup bebek denememdi daha onçeki 3. Gu. Embriyosuydu.bu kez 5.gün embriyosu 120 hücreli aa kaliteli demisti doktorum.istanbul ataşehir memorialde yaptirdimçok üzüldüm bende 31 martta negatif olarak almıştım :
nerede yaptırdınız hangi şehir
Gözünüz aydın ınsallah sağlıcakla kucağınıza alın inşallah.ancak çeken bilir bu bekleyişi bu sızı yıÜzüldüm sizin için ben de ilk denemem negatif olmuştu çok üzüldüm yıkıldı siz inş çabuk toparlanirsiniz. Ben bu gün iyi haberi aldım darısı size olsun. İnş bi an once sizde mutlu haberi alırsınız.
Allahım tamamına erdirsin şimdi de gebelik stresi başlar ama tatlı stres oArkadaslar bhcg 189 cikti
Amin SağolunAllahım tamamına erdirsin şimdi de gebelik stresi başlar ama tatlı stres o
Insallah o embriye bebek olark simsıkı tutunur.Bende aynı sizin gibi tek yumurta çîkıyor.Keşke kaliteli embriyo çıkıp pozitifi görsek.Maşallah bizlere umut oldunuz benim de 1 yumurtam embriyo oldu şuan dondurulmuş transfer asamasindayim