• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AMH DEĞERI DÜŞÜK OLUP HAMİLE KALANLAR

yeni bir yöntem gibi anlatınca bende kalsiyuma yatırmak ne dedim. he sen iyonofordan bahsediyorsun. bunu döllenme sorunu olan hastlarda rutin uyguluyor bir çok yer zaten yani en azından bahçecide öyle.
Benim ilk denemem ve o yüzden bilmiyorum kusura bakma hangi yöntem yeni hangisi değil ben sadece olumlu sonuç aldığım için paylaşmak istediğim bir başkasına da umut olur diye çünkü ben çok üzülüp ağlıdığımda burda böyle güzel haberleri okuyup moral buluyordum bir başkasıda moral bulsun istedim umutsuzluğa kapılmasın istediğim o yüzden paylaştım...

Benim ilk denemem ve o yüzden bilmiyorum kusura bakma hangi yöntem yeni hangisi değil ben sadece olumlu sonuç aldığım için paylaşmak istediğim bir başkasına da umut olur diye çünkü ben çok üzülüp ağlıdığımda burda böyle güzel haberleri okuyup moral buluyordum bir başkasıda moral bulsun istedim umutsuzluğa kapılmasın istediğim o yüzden paylaştım...
Hayırlı olsun Allah kucağınıza almayı nasip etsin yaşınız kaç acaba

Arkadaşlar merhaba biosteron kullanınca adetiniz gecikti mi hiç benim bu ay 10 gün geç geldi

Merhaba herkese ben de amh düşüklüğünden dolayı tüp deneyenlerdenim.üç sene önce amh 1.7 idi üç yılda 0.3 e düşmüş.her ay düzenli yumurtlamam adetim olur her girdiğim ultrasonda yumurtalar gözükürdü,her şey normal gözüküyordu senin gibi ultrasonu olanlara amh istemiyoruz bile demişti doktorum.fsh 8-9 civarı maksimum 11-12 gördü o da amh 1.7 iken olmuştu. çok şaşkındım korunmayı hiç bırakmadığımız ve hala yumurtlamam olduğu için tüm hocalar altı ay kendiliğinden denememizi istedi sonuç negatif şimdi ilk tüp bebek denememiz .gonal f 225 ile beş yumurta toplandı yedi gün sürdü ilaç kullanımım sayıları az ama hızlı büyüdüğünden erken toplamak zorunda kaldılar .üç yumurta işleme alındı üçü döllendi ikisi 3. Gün iyi kalite transfer edildi.bugün 6. Günüm...
Umarım amh düşüklüğü ile olan savaşımızı yenebiliriz💪

Merhaba herkese ben de amh düşüklüğünden dolayı tüp deneyenlerdenim.üç sene önce amh 1.7 idi üç yılda 0.3 e düşmüş.her ay düzenli yumurtlamam adetim olur her girdiğim ultrasonda yumurtalar gözükürdü,her şey normal gözüküyordu senin gibi ultrasonu olanlara amh istemiyoruz bile demişti doktorum.fsh 8-9 civarı maksimum 11-12 gördü o da amh 1.7 iken olmuştu. çok şaşkındım korunmayı hiç bırakmadığımız ve hala yumurtlamam olduğu için tüm hocalar altı ay kendiliğinden denememizi istedi sonuç negatif şimdi ilk tüp bebek denememiz .gonal f 225 ile beş yumurta toplandı yedi gün sürdü ilaç kullanımım sayıları az ama hızlı büyüdüğünden erken toplamak zorunda kaldılar .üç yumurta işleme alındı üçü döllendi ikisi 3. Gün iyi kalite transfer edildi.bugün 6. Günüm...
Umarım amh düşüklüğü ile olan savaşımızı yenebiliriz💪
inşallah

Bu forumdaki AMH değeri 0.1’e yakın olanlar ile 0.1’in altında olanların listesi ile, yazmış olanların yaş, FSH ve tecrübelerine ilişkin bilgiler ve durumları şöyle:

1. Hasret2014 AMH 0.01

2. Sevdakusum AMH 0.13

3. Firstmoon AMH 0.14

4. Sakura07 FSH 18 AMH 0.08

5. Semosh427 AMH 0.01

6. Amidalas AMH 0.01. (19 mart 2016 tarihinde foruma hamile kaldığını yazmış)

7. Nghnblg AMH 0.06 FSH 17.7

8. Emine7042 AMH 0.01 (doktor umutsuz demiş, forumun başlarından sonra hiç mesaj atmamış)

9. Birsansversen AMH 0.06 FSH 35 (doktor umutsuz demiş, forumun başlarından sonra hiç mesaj atmamış)

10. Meryemist AMH 0.01 (Bu forumda 46. Sayfada biestron kullanarak 3ayda AMH’ının 0.16 ya çıktığını yazmış 35 yaşında)

11. Bearnguin AMH 0.03 FSH 25 (doktor rüyanda bile göremezsin demiş, forumun başlarından sonra hiç mesaj yazmamış)

12. İnthehll AMH 0.02 FSH 19 (Bekar)

13. Ozalk AMH 0.01 (doktor menapoza girmişsin rezervin kalmamış demiş, adet göremiyor)

14. Jannfir AMH 0.01 (39. Sayfada 2kaliteli embriyosun olduğunu yazmış, sonra haber yok)

15. Melisyasemen AMH 0.1 başka mesajı yok.

16. 06cprblg AMH 0.01 (adet göremiyor amonere hastası olduğunu yazmış)

17. Alice1 AMH 0.01

18. Mevsimyaz06 AMH 0.01 FSH 40

19. Drwho AMH 1in altında

20. Dtg AMH 0.01 FSH 65 (ilaçsız adet olamıyormuş)

21. Zeytin1980 AMH önce 0.02 çıkmış, kürlerden sonra yaptırmış 1.47 çıkmış bunuda 26.01.2016 tarihinde bu foruma yazmış

22. Fshe2 AMH 0.16

23. Bursa83 AMH 0.18 FSH 14.73 (yaş 33, 97. Sayfada hamile kaldı)

24. Oceanss AMH 0.98 (yaş 28 eşi varikosel olmuş)

25. Uykucu_laborant AMH 0.03 FSH 29 (09mayıs 2016da yazmış 9aylık hamileymiş,sayfa 51)

26. Bebegimi bekliyorum AMH 0.01 FSH 29 (sayfa 51)

27. Kalbiminozu AMH 0.13 (11mayıs 2016 da 4aylık hamile olduğunu yazmış ikizlere, arı sütü bal polen kullanmış incir kürü yapmış bal tarçın çörek yapmış balık yemiş spor yapmş, 239. Sayfada doğal yolan 2. Kere hamile sanıyorum çünkü 239. Sayfada yeniden hamile olduğunu yazmış)

28. Bal yavrum FSH 121 AMH 0.057 (21 yaşında erken menapoz demiş doktor)

29. Saziye2306 AMH 0.14 FSH 17

30. Kipacu AMH 0.11 FSH 100 yaş 25

31. Esıyis AMH 0.01 (şuaj 34 yaşında 16 yaşında menapoza girmiş)

32. _depply_ yaş 37 AMH 0.39 (8kasım 2016 tarihli mesajında birine AMH 0.01 olan arkadaşının hamile kaldığını yazmış, kendisinin sağ tarafında yumurta görülmüyormuş)

33. Demder77 AMH 0.01 (bir yıldır adet olmuyor 40 yaşında)

34. Sesimiduyun FSH 16 AMH 0.01 (AMH sonradan 0.08 çıkmış)

35. Kuzununannesi 29 yaş AMH 0.11 FSH 13 (hamile kalmış210. Sayfada uzun anlatımı var 6 kez tedavi olmş)

36. Elmf AMH 0.01 FSH 49.7

37. Fshamh FSH 21 AMH 0.13

38. Demirnisa AMH 0.04

39. Aseyal2016 AMH 0.08 (yaş 34, 5 nisan 2017de hamile kaldığını yazdı138. Sayfa)

40. Ebru6tane5 AMH 0.08

41. Erva33 AMH 004 FSH 64-25 arası

42. Erdem81 AMH 0.06 3kez embriyosu döllenmiş ama hepsi negatif

43. Premack AMH 0.12 (15mart 2017de amh yazdıktan iki hafta sonra doğal yoldan hamile)

44. Rumeysavan AMH 0.1

45. Hira mira 40 yaş AMH 002 FSH 16.62

46. Cengel AMH 0.83 (169. Sayfada hamile kaldığını yazmış)

47. Sinyoraa07 AMH sıfıra yakın hamile kaldığını yazmış 15.04.2017 tarihli mesajında)

48. Rozbin AMH 0.01

49. Avarell AMH 0.04 yaş 29

50. Deryaderya AMH 0.07

51. Sea2112 AMH 0.14

52. İllusive AMH 0.08 (hamile kaldı12 temmz 2017tarihli mesajında yazmış, 205. Sayfa ve 20 Eylül 2017 tarihli mesajı ile 0.01le hamile kalan arkadaşından bahsetmiş bahsetmiş sayfa 241’de)

53. Mutlugünlergelecek AMH 0.19 kendiliğinden hamile kalmış hamile kalmak için enzim ve folik asit kullandığındna bahsetmiş sayfa 295 te , hamile kaldığından 3 folikülü varmış)

54. Kunfeyekun21 AMH 0.14

55. Esmerayyy AMH 0.03 FSH 76

56. Papatya3462 AMH 0.05 (215. Sayfada anlatmış doğal yolla hamile kaldım demiş,sayfa 378’de de aynı şekilde mesajı var.

57. Alangu AMH 0.07 FSH 37

58. Yardım yaş 39 AMH 0.15 FSH 16 (tüp bebekle hamile kaldığını 223.sayfada yazmış)

59. Freedom82 AMH 0.01 (sağ tarafında yumurta görülmediğini söylemiş)

60. Siyahkelebekkk AMH 0.02 FSH 30

61. Arzum78 AMH 0.11

62. Burcuburcu87 AMH 0,06 yaş 30

63. Gulneva77 beş yıl önce AMH’ı 0.16ydı FSH 60mış. 4. Tüp bebekle hamile kaldım yazmış doğumunu da yapmış 294. Sayfada Erbil Yagmur vesilesiyle hamile kalmış 304. Sayfada ayrıntılı şekilde anlatıyor

64. Cicek-bocek AMH 1

65. Glalp85 AMH 001 yaş 35 FSH 95

66. Camillas AMH 0.1 yaş 31

67. Zafhuri AMH 0.06 FSH 30 (normal yolla hamile kalmış 12kasıım 2017 tarihinde yazmış yaşı 29 342. Sayfada mesajı)

68. Ropis AMH 0.08 bir düşük yapmış yaş 32

69. Ladydiana123 AMH 0.18 (doğal yolla hamile kaldığını yazmış 52. Sayfada)

70. Snglmhmt AMH 0.06 FSH 32 yaş 32

71. Be_yourself 29 yaş AMH 0.18

72. Ashley21 FSH 90 AMH 001

73. Sevdali44 AMH 0.02

Ben AMH değeri 0.2’ye yakın ve 0.2’nin üzerindekileri listeye almadım. Çünkü ‘kişisel gözlemimim’ bu değeri olanların %90’ı hamile kaldı sayfalar süresince. O sebeple durumu daha kritik olanların bir listesini çıkardım. Yanına hamile kaldığını yazmadıklarım ya hamile kalamamış ya da hamile kaldıysa da yazmamış oluyor. Nicnameleri tam ve doğru olarak yazdığımdan bunlara yeninden mesaj atıp sormalıyız şuan ki durumları nedir, bu süre içerisinde hamile kamışlar mı yada kalamadılarsa ne gibi tecrübeler yaşamışlar…

Sayfaları tek tek not alarak taramak uzun sürdü malum kusura bakmayın, şimdi herkes kendince değerlendirecektir.Değerlendirmenizin kolaylaşması için hamile kalmış olanları kalın ile yazdım. Ben kendi değerlendirmemi yaptım kendimce AMH ım 0.02 FSHım 15 yaşım 29, ilk tüp deneme için bugün climara fort il başladım. Bakalım tüm sürecimi sizinle paylaşacağım. Ne dersiniz AMH ve FSH ını yazmış ama sonrasında hiç mesaj atmamış olanlara durumlarını sormalı mıyız? Ben hepsini çok merak ediyorum.
Sizinde değerlendirmelerini bekliyorum :)
Emeğinize sağlık ne güzel yazmışsınız,bana da umut oldu ,dün amh:0,06 olduğunu öğrendiğimden beri bir umut arıyorum forumda, moral buldum teşekkürler👍

Amin canım şimdi anca kullanmaya başladım. aynı anda biesteron, Q10 , folik asit, gonamax, promotil women kullanıyorum canım bülent tıraş verdi bunları.ama hala hangi doktorda tüp yaptıracağıma karar veremedim çünkü hiç beklemiylrsum şok etkisi oldu bende anca alışıuorum.bir sürü doktlra gittim içime sinen olmadı hissedemedim bir türlü
Merhaba Allah yardımcınız olsun adet söktürücü kullanmıyor musunuz 3 Aydır adet görmeyince

Amin canım şimdi anca kullanmaya başladım. aynı anda biesteron, Q10 , folik asit, gonamax, promotil women kullanıyorum canım bülent tıraş verdi bunları.ama hala hangi doktorda tüp yaptıracağıma karar veremedim çünkü hiç beklemiylrsum şok etkisi oldu bende anca alışıuorum.bir sürü doktlra gittim içime sinen olmadı hissedemedim bir türlü
Merhaba koenzim q10 kac mg gunde kac defa kullaniyorsunuz

Merhaba. Ben de bu forumun tamamini Okudum. Aralik ayinda regli olmayinca Ocak ayinda Özel bi hastanenin kadın Doğum uzmanına gittim. Benden hormon testleri
istedi. Test sonuçlarını aldığımda internetten baktım. Fsh 58 di. Önce ne olduğunu anlamadım doktora gösterdim. Prolaktin yüksek çıkmış dedi ve evet vah çok yüksek erken menopoz dedi. Çok zor çocuğunuzun olması dedi ama yinede 1 ay sonra tekrarlayalım testi dedi.
Tabii ben şok oldum. Tüm gece forumlarda araştırdım sabah erkenden başka bir kadın Doğum uzmanına gittim, o da muayene etti. Yumurta göremiyorum çocuğun olmaz Kıbrıs’a git dedi. Gerçekten anlamıyorum ben bu insanları nasıl hekim olmamışlar.
Bu olayların ertesi günü yurt dışına gitmem gerektiği için yurt dışına çıktım. Gitmeden Aslan pençesi almıştım bi de prolaktin düşürmek için dostinex.
Yurt dışından döndüğümde direkt aret kamara gittim. Muayene etti menepozda değilsin ama yumurta rezervin azalmış dedi.
Şubat ayından tarlusal ile adet oldum. Adet olmadan fsh ölçtürmüştüm 42çıkmıştı. Tarlusal İle olan adetimde de 41 çıktı.
Mart ayında adet olmayınca tekrar aret kamara gittim. Muayeneden 4-5 tane folikul gördüler, onlar da çok şaşırdı. Bi şey mi kullanıyorsun diye sordular klomen vb . Hayır dedim. Sadece hayır tohumunu başlamıştım Aslan pençesi ile.
Mart ayında 4 adet folikül göküyordu. Sadece 1 yumurta çıktı o da döllendi ve 3,gün 8 hücreli embriyo olarak donduruldu.
Nisa’n ayında adet olduğumda testleri tekrar yaptırdım fsh 7 ye düşmüştü.
Bu arada Mart ayında yaptırdığım amh testi de maalesef 0,03 tü. Ama ben yanlışlık olduğunu düşünüyorum, yaş 36.
Bu ay klomen kullandım şu an 3 tane boyutları iyi e2 düzeyi de iyi olan folikül var. İnşallah içleri doludur,
Bunları neden yazdım. Bu formun tamamını okumuştum, aynı duyguları yaşıyoruz nerdeyse. Amh testinin çok da iyi bir gösterge olmadığını düşünüyorum.
Hormon testleri sürekli değişiyor,. Ve her kadın doğumunun söylediğine inanmamak gerekiyormuş. İlk duyduğumda o kadar çok ağlamıştımki. İmkansız gibi konuştular.
Umarım umut olmuştur. Umarım benim de bir bebeğim olur,. Allah isteyen herkese versin.
Merhaba; Doktorlarla yaşadıklarınız benim yaşadıklarıyla o kadar aynı ki 2 gündür ağlamaktan helak oldum,ama yazdıklarınız çok umutlandırdı,Allah hayırlısıyla nasip eder inşallah🙏 Ben daha başındayım sürecin amh:0,06 çıktı biraz zaman geçsin başka laboratuvarda da yaptırmayı düşünüyorum, size sorum şu olacak neler kullandığınız ilaç ve vitamin yada bitkisel olarak bilgi verirsen çok mutlu olurum..

Merhaba; Doktorlarla yaşadıklarınız benim yaşadıklarıyla o kadar aynı ki 2 gündür ağlamaktan helak oldum,ama yazdıklarınız çok umutlandırdı,Allah hayırlısıyla nasip eder inşallah🙏 Ben daha başındayım sürecin amh:0,06 çıktı biraz zaman geçsin başka laboratuvarda da yaptırmayı düşünüyorum, size sorum şu olacak neler kullandığınız ilaç ve vitamin yada bitkisel olarak bilgi verirsen çok mutlu olurum..
Ben şu an yumurta toplama işlemi yaptırıyorum. 2 oldu. İkisinde de tek yumurta çıktı o da döllendi. 3.gün dondurdular. Folikül olarak 3-4 tane gözüküyor ama diğerleri boş oluyor nedenini anlamadım. İlkinde herhangi bi ilaç kullanmadan oluştu yumurta ikincisinde doktor klomen verdi. 3 folikül vardı bir tane yumurta çıktı o da döllendi. Sonra doktorla konuştuğumda Omega 3 verdi. Q10 kullanıyordum. Bi de baştan beri folik asit.
İlk toplamada bunlardan kullanmamıştım. O sıralar bol bol avakoda yemiştim ve ada çayı içmiştim.
Şimdi kür olarak erken menopoz küründen civaö perçemli karışımını içiyorum. Çok düzenli değil ama yine de kullanıyorum bu ayki adet döneminde tekrar fsh’a baktırmak istiyorum.
Benim amh 0,03 çıkmıştı. Doktor bana daha 3-4 yıl adet olursunuz demişti.
Bence normal kadın Doğum doktorları bu konularda çok da deneyimli değil. Ve hasta psikolojisinden de hiç anlamıyor. Siz üzülmeyin o değerde de yanlışlık olabilir. O değer doğru olsa bile daha vaktiniz vardır. Sadece acele edin bence. Biz de henüz çocuk düşünmüyorduk en azından donduralım diye düşündük.

Ben de bi şeyi merak ediyordum. Sadece klomen kullananların kaç yumurtası toplanıyor? Bu şekilde tüp bebek yaptıran var mı?
Benim doktor iğne tedavisi kullanmıyor ben de çok istemiyorum.

merhaba aramıza hoş geldin, burada acılar korkular , panikler aynı..sevinçlerimizi de hep birlikte yaşayıp birbirimize destek oluyoruz. ve birtek çeken bu derdi anlar konusunda hemfikiriz.

ben 9 sene önce kist ameliyatı olmuştum. sonra tekrarlamadı ama , yumurtalık rezervi erken biten kişilerdenim. tabiki ameliyat ve yaşam kalitesi olumsuz etkilemiştir. 39 yaşındayım 2 yıldır tüp bebek konusunda koşturuyoruz. amh 0, 24 . öncelikle üzülsende ki bu çok normal ne ağlama krizleri gördü bu sayfalar :) ümidini kaybetmiyorsun, panik olmuyorsun. beslenmene dikkat edip, doğru teşhis konduğuna emin oluyorsun. ve doğru bir dr ile ilerliyorsun arkadaşım. bunlar ana konular. tedavide moral çok önemli. benim ilk tedavim berbat geçmişti. zaten sonucun olumsuz olmasına şaşırmıyorum. ağlamalar panikler, evde kavgalar , ya tutmazsalar falan filan .. bu havaya girme sakın
Yok şu an kafaca sakin olmaya çalışıyorum bu aşılamayacak bir durum değil şükür ki doktorum iyi ona güveniyorum eşim arkamda iyi bir ekibiz maddi olarak da zor durumda değiliz. Kendimi hep böyle şartlıyorum. Ben bu yaşa kadar daha doğrusu illa tüp tüp diyene kadar amh a baktırmayı akıl edememiş biriyim. Senin amh kaç? Ne aşamadasınız?
MERHABALAR ŞUAN NE DURUMDASINIZ

iyi günler 2 yıl önce kötü günler geçirdim bu sayfa bana hem umut oldu hem moral şimdi moral verme sırası bende diye düşündüm :) amh 0.19 , fsh 11, prolaktin 32 ile dr ların sana tüp bebek bile yapamayız bu değerler ile tutma şansı çok az dedikleri halde gebze de bi hastane de tüp bebek tedavisine başlamak için adım attım testleri yaptırdım dr beyle görüşmeler bitti regl olmayı beklemeye başladım 2.gün hastaneye gelmemi istediler ve ben o ay regl olmadım hamileydim :) doğal yollardan hamile kalmıştım çok şükür ki şimdi 18 aylık bi oğlum var
ne kadar etkisi var bilmiyorum ama bitkisel olarak bikaç bişey kullanmıştım onlarıda araştırmanızı öneririm
dr ların bana teşhisi erken menepozdu onun üzerine araştırmalar yapıp bulmuştum
allah isteyen herkese evlat nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın . amin

• Beğen
Reactions: ozr
iyi günler 2 yıl önce kötü günler geçirdim bu sayfa bana hem umut oldu hem moral şimdi moral verme sırası bende diye düşündüm :) amh 0.19 , fsh 11, prolaktin 32 ile dr ların sana tüp bebek bile yapamayız bu değerler ile tutma şansı çok az dedikleri halde gebze de bi hastane de tüp bebek tedavisine başlamak için adım attım testleri yaptırdım dr beyle görüşmeler bitti regl olmayı beklemeye başladım 2.gün hastaneye gelmemi istediler ve ben o ay regl olmadım hamileydim :) doğal yollardan hamile kalmıştım çok şükür ki şimdi 18 aylık bi oğlum var
ne kadar etkisi var bilmiyorum ama bitkisel olarak bikaç bişey kullanmıştım onlarıda araştırmanızı öneririm
dr ların bana teşhisi erken menepozdu onun üzerine araştırmalar yapıp bulmuştum
allah isteyen herkese evlat nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın . amin
Kullandıgınız bitkiler neydi

Back