AMH DEĞERI DÜŞÜK OLUP HAMİLE KALANLAR

Canım merhaba benim de amh 0.1 idi ben erbil yağmura gittim farklı bir tedavi uyguladı bana 4 tane embriyo elde ettik hatta yarın sonuç günümbir araştır istersen ben çok memnunum böyle durumlarda moral de çok çok önemli ve doktorunu sevmen de önemli RABBİM kimsenin kucağını boş bırakmasın isteyen herkese versin

Canım nasıl bir tedavi uyguladı kusaca yazarmısın rixa etsem insan karar veremiyor bir türlü doktora .Amin inşaallah Rabbim aratmasın inşallah sonucun olumlu olur

Canım nasıl bir tedavi uyguladı kusaca yazarmısın rixa etsem insan karar veremiyor bir türlü doktora .Amin inşaallah Rabbim aratmasın inşallah sonucun olumlu olur

Ne kadar guzel. Insallah hayirlisiyla boyle mucizeler beni de bulsun.

Canım benim ilk opu işleminde döllenme olmadı sonrasında ilaçlarımı değiştirdi be yumurtaları kalsiyuma yatırdı ilk sefer de 2 yumurta olurken sonraki seferde 5 yumurta görüntü ilk zamanlar burdaki yorumlardan dolayı kafamda soru işareti vardı benimde lap kötü falan diye hatta değiştirsem mi diye bile düşündüm ama sonra bütün kötü yorumlara kulağımı tıkadım ve doktoruma çok inandım zaten bir kere konuşunda anlıcaksın

Yumurtaları kalsiyuma yatırdı ne demek anlamadım nasıl yani

Merhaba Allah yardımcınız olsun adet söktürücü kullanmıyor musunuz 3 Aydır adet görmeyince

canım yumurtaları kalsiyuma yatırmak diye birşeyi ilk defa duydum 2 yumurta varken onu toplamadan nasıl kalsiyuma yatırdı diyelim ki yatırdı 2 nasıl 4 yada 5 yumurta oldu. ben sürekli her çıkan yöntemi araştırıyorum hiç böyle bir yöntem duymadım. bize detayını yazar mısın? canım bende remzi beyde tedaviye başladım. havuz yöntemi uygulayacak bana adetimi bekliyoruz. prp de dediler ama bakalım remzi bey çok etkili bir yöntem değil dedi prpr için.

O yöntemin adı kalsiyum iyonofor ama benim bildiğim yumurta toplandıktan sonra dölleme esnasında kalsiyum iyonofor veriliyor döllenme artıyor. Benim tedavimde 7 yumurtaya verildi 6 döllenme oldu, 8tanesine verilmedi 4 ü döllendi.bu tedavimde hepsine uygulanacak.

Teşekkür ederim çevap verdiğiniz için neler kullanıyorsunuz acaba vitamin olarak
Benim amh de sorun yok oyüzden bı konuda başka arkadaşlar yazarsa daha doğru olur. Ben kalite için omega,koenzim, astaksantin, birde multivitamin kullanıyorum. Arı sütü propolis polen iyi geliyormuş amh için sanıırm

yeni bir yöntem gibi anlatınca bende kalsiyuma yatırmak ne dedim. he sen iyonofordan bahsediyorsun. bunu döllenme sorunu olan hastlarda rutin uyguluyor bir çok yer zaten yani en azından bahçecide öyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…