- Konu Sahibi crocus7919
-
- #7.741
Canım merhaba benim de amh 0.1 idi ben erbil yağmura gittim farklı bir tedavi uyguladı bana 4 tane embriyo elde ettik hatta yarın sonuç günümArkadaşlar merhaba bende aranıza yeni geldim.yaklaşık 3 aydır hiç adet olmadım amh 0.23 fsh 38 bunlar 1 yıl önceki değerlerim şimdi kimbilir kaç olmuştur.düşüm amh de umut olan hangi doktor beneği olanlar yazabilir mi acaba.ben samsun medcalpark ve medicana ile, istanbul Bülent tıraşa muayene oldum bana prp dediler ama ben direk tüpe başlamak istiyorum çünkü sadece 1 folikülüm kalmış.aret kamarı öneren oldu mini tüp bebek tedavisi yapıyormuş klomenle tüp bebek diyorlar.istanbulda oturmuyorum ama sanırım ona giddceğim öneriniz var mı gerçekten büyük boşluktayım ne takviyesi varsa aldım başladım.
Canım merhaba benim de amh 0.1 idi ben erbil yağmura gittim farklı bir tedavi uyguladı bana 4 tane embriyo elde ettik hatta yarın sonuç günümbir araştır istersen ben çok memnunum böyle durumlarda moral de çok çok önemli ve doktorunu sevmen de önemli RABBİM kimsenin kucağını boş bırakmasın isteyen herkese versin
Ne kadar guzel. Insallah hayirlisiyla boyle mucizeler beni de bulsun.Bu başlığı görünce tüylerim ürperdi 25 yaşında bitik over rezervi ile tüp bebeğe başladım ilki negatif oldu. Durmadan hemen 2ciye başladım ve her ay bir yumurta çıktığı için havuz sistemini uyguladı doktorum. 6 ay üst üste yumurta toplanıp biriktirilip sonra transfer olacaktım. Ilk 3 ay toplama yaptırdıktan sonra aldığım fazla ilaçlar yüzünden oldukça rahatsızlandım bedenen ve ruhen bir ay ara vermek istediğimi söyledim doktoruma. Tüp bebege başlarken 0.30 olan amh değerimi ölcturmeye cesaretimde yoktu. Ve o ara verdiğim bir ay da doğal hamile kaldığımı öğrendim ve inanamadım hala inanamıyorum ama mucizem içimde büyüyor. Bunu da buraya yazmamın sebebi belki birileri de benim yaptığım gibi deli gibi çare arayıp buraları okuyodur diye. Allah herkesin yardımcısı olsun
Canım benim ilk opu işleminde döllenme olmadı sonrasında ilaçlarımı değiştirdi be yumurtaları kalsiyuma yatırdı ilk sefer de 2 yumurta olurken sonraki seferde 5 yumurta görüntü ilk zamanlar burdaki yorumlardan dolayı kafamda soru işareti vardı benimde lap kötü falan diye hatta değiştirsem mi diye bile düşündüm ama sonra bütün kötü yorumlara kulağımı tıkadım ve doktoruma çok inandım zaten bir kere konuşunda anlıcaksınCanım nasıl bir tedavi uyguladı kusaca yazarmısın rixa etsem insan karar veremiyor bir türlü doktora .Amin inşaallah Rabbim aratmasın inşallah sonucun olumlu olur
Yumurtaları kalsiyuma yatırdı ne demek anlamadım nasıl yaniCanım benim ilk opu işleminde döllenme olmadı sonrasında ilaçlarımı değiştirdi be yumurtaları kalsiyuma yatırdı ilk sefer de 2 yumurta olurken sonraki seferde 5 yumurta görüntü ilk zamanlar burdaki yorumlardan dolayı kafamda soru işareti vardı benimde lap kötü falan diye hatta değiştirsem mi diye bile düşündüm ama sonra bütün kötü yorumlara kulağımı tıkadım ve doktoruma çok inandım zaten bir kere konuşunda anlıcaksın
öyle bir yöntem uyguladı detayını sormadımYumurtaları kalsiyuma yatırdı ne demek anlamadım nasıl yani
Nasıl bi işlem uygulandı tam olarak anlatabilr misiniz benim de döllenme olmadı tedavim iptal olduYumurtaları kalsiyuma yatırdı ne demek anlamadım nasıl yani
Merhaba Allah yardımcınız olsun adet söktürücü kullanmıyor musunuz 3 Aydır adet görmeyinceArkadaşlar merhaba bende aranıza yeni geldim.yaklaşık 3 aydır hiç adet olmadım amh 0.23 fsh 38 bunlar 1 yıl önceki değerlerim şimdi kimbilir kaç olmuştur.düşüm amh de umut olan hangi doktor beneği olanlar yazabilir mi acaba.ben samsun medcalpark ve medicana ile, istanbul Bülent tıraşa muayene oldum bana prp dediler ama ben direk tüpe başlamak istiyorum çünkü sadece 1 folikülüm kalmış.aret kamarı öneren oldu mini tüp bebek tedavisi yapıyormuş klomenle tüp bebek diyorlar.istanbulda oturmuyorum ama sanırım ona giddceğim öneriniz var mı gerçekten büyük boşluktayım ne takviyesi varsa aldım başladım.
Döllenme işlemi sırasında kalsiyum iyonofor uygulanıyor , döllenme sorununda etkili oluyor.Nasıl bi işlem uygulandı tam olarak anlatabilr misiniz benim de döllenme olmadı tedavim iptal oldu
O yöntemin adı kalsiyum iyonofor ama benim bildiğim yumurta toplandıktan sonra dölleme esnasında kalsiyum iyonofor veriliyor döllenme artıyor. Benim tedavimde 7 yumurtaya verildi 6 döllenme oldu, 8tanesine verilmedi 4 ü döllendi.bu tedavimde hepsine uygulanacak.canım yumurtaları kalsiyuma yatırmak diye birşeyi ilk defa duydum 2 yumurta varken onu toplamadan nasıl kalsiyuma yatırdı diyelim ki yatırdı 2 nasıl 4 yada 5 yumurta oldu. ben sürekli her çıkan yöntemi araştırıyorum hiç böyle bir yöntem duymadım. bize detayını yazar mısın? canım bende remzi beyde tedaviye başladım. havuz yöntemi uygulayacak bana adetimi bekliyoruz. prp de dediler ama bakalım remzi bey çok etkili bir yöntem değil dedi prpr için.
Yaşınız kaç. 1 altı riskli oluyorAmh değerinin 1.09 olması çok kötü müdür
Yaşım 30Yaşınız kaç. 1 altı riskli oluyor
Yaşınıza göre biraz düşük ama korkmayın iyi beslenin. Vitaminlerle destekleyin benceYaşım 30biraz korktum
Teşekkür ederim çevap verdiğiniz için neler kullanıyorsunuz acaba vitamin olarakYaşınıza göre biraz düşük ama korkmayın iyi beslenin. Vitaminlerle destekleyin bence
Benim amh de sorun yok oyüzden bı konuda başka arkadaşlar yazarsa daha doğru olur. Ben kalite için omega,koenzim, astaksantin, birde multivitamin kullanıyorum. Arı sütü propolis polen iyi geliyormuş amh için sanıırmTeşekkür ederim çevap verdiğiniz için neler kullanıyorsunuz acaba vitamin olarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?