• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AMH DEĞERI DÜŞÜK OLUP HAMİLE KALANLAR

Merhaba allah kucağınıza almayı nasip etsin böyle konular bize gerçekten yüksek moral oluyor insanın içini bir sevinç kaplıyor adınıza çok sevindim .Bir kaç sorum olacak sakıncası yoksa reglin 2.günü amh o değerde iken kaç yumurta gözüküyordu kaç yaşında hamile kaldınız?
25 yasinda martta öğrendim amh sıkıntımı yani 2018 mart. 2019 ocakta hamile kaldım doğal. Ama öğrendikten sonra bir ayım bos geçti sadece hep tedavi hep opu oldum. Adetliyken en fazl 5 6 tane oluyordu yumurtam ama gelisen en fazla 4 toplanma aşamasına gelen 1 oluyodu bu hic değişmedi hic bi zaman 1 den fazla yumurtam toplanmadı. Bende size umut olmak için yazdım istediğinizi sorabilirsiniz Rabbim kucağınızi bos bırakmasın

Merhaba allah kucağınıza almayı nasip etsin böyle konular bize gerçekten yüksek moral oluyor insanın içini bir sevinç kaplıyor adınıza çok sevindim .Bir kaç sorum olacak sakıncası yoksa reglin 2.günü amh o değerde iken kaç yumurta gözüküyordu kaç yaşında hamile kaldınız?
Bu arada yazmayı unuttum 5 yıllık evliyim ve tup bebeğe gelene kadar yine bi ton yumurta uyarma aşılama catlatma ne varsa denedim ama o zaman kimse bana problemin amh dememişti değerime kimse bakmamıştı. Bi profesor çözdü işimi tup bebek dedi hemen başladım 7 aya iki tup bebek sigdirdim ikincisini transfer olmadan nasip etti rabbim

Maşallah bizlere umut oldunuz benim de 1 yumurtam embriyo oldu şuan dondurulmuş transfer asamasindayim
25 yasinda martta öğrendim amh sıkıntımı yani 2018 mart. 2019 ocakta hamile kaldım doğal. Ama öğrendikten sonra bir ayım bos geçti sadece hep tedavi hep opu oldum. Adetliyken en fazl 5 6 tane oluyordu yumurtam ama gelisen en fazla 4 toplanma aşamasına gelen 1 oluyodu bu hic değişmedi hic bi zaman 1 den fazla yumurtam toplanmadı. Bende size umut olmak için yazdım istediğinizi sorabilirsiniz Rabbim kucağınızi bos bırakmasın

Bizde 5 yıllık evliyiz çocuk düşünmedim ama rutin kontrollerimi hep yaptırdım bir allahın kulu da bana demedi hep sagliklisin bir problem yok dediler yoksa hiç bekler miydim canım
Bu arada yazmayı unuttum 5 yıllık evliyim ve tup bebeğe gelene kadar yine bi ton yumurta uyarma aşılama catlatma ne varsa denedim ama o zaman kimse bana problemin amh dememişti değerime kimse bakmamıştı. Bi profesor çözdü işimi tup bebek dedi hemen başladım 7 aya iki tup bebek sigdirdim ikincisini transfer olmadan nasip etti rabbim

Maşallah bizlere umut oldunuz benim de 1 yumurtam embriyo oldu şuan dondurulmuş transfer asamasindayim
İsmin pelin mi dua edicem sana Rabbim embeiyonu kucagina almayi nasip etsin insalllaahh bol bol meryem suresi oku evindede ac ses yankilansin evinde dinini inancını bilmiyorum ama eger muslumansan tavsiyem 😇

Arkadaşlar bu sabah saat 7.30 transfer oldum. 2 tane 8 hücreli ebriyo koyuldu..
Insallah bebeğini kucağına sağlıcakla almak nasip olur.benim de yarın 5. Gun embriyosu transferim olcak.doktor tek embriyo transfer edeceğini söyledi.2 tane için ısrar ettim ama olmaz diyor.4 tane embriyon dondurulacak

Merhaba. Ben de bu forumun tamamini Okudum. Aralik ayinda regli olmayinca Ocak ayinda Özel bi hastanenin kadın Doğum uzmanına gittim. Benden hormon testleri
istedi. Test sonuçlarını aldığımda internetten baktım. Fsh 58 di. Önce ne olduğunu anlamadım doktora gösterdim. Prolaktin yüksek çıkmış dedi ve evet vah çok yüksek erken menopoz dedi. Çok zor çocuğunuzun olması dedi ama yinede 1 ay sonra tekrarlayalım testi dedi.
Tabii ben şok oldum. Tüm gece forumlarda araştırdım sabah erkenden başka bir kadın Doğum uzmanına gittim, o da muayene etti. Yumurta göremiyorum çocuğun olmaz Kıbrıs’a git dedi. Gerçekten anlamıyorum ben bu insanları nasıl hekim olmamışlar.
Bu olayların ertesi günü yurt dışına gitmem gerektiği için yurt dışına çıktım. Gitmeden Aslan pençesi almıştım bi de prolaktin düşürmek için dostinex.
Yurt dışından döndüğümde direkt aret kamara gittim. Muayene etti menepozda değilsin ama yumurta rezervin azalmış dedi.
Şubat ayından tarlusal ile adet oldum. Adet olmadan fsh ölçtürmüştüm 42çıkmıştı. Tarlusal İle olan adetimde de 41 çıktı.
Mart ayında adet olmayınca tekrar aret kamara gittim. Muayeneden 4-5 tane folikul gördüler, onlar da çok şaşırdı. Bi şey mi kullanıyorsun diye sordular klomen vb . Hayır dedim. Sadece hayır tohumunu başlamıştım Aslan pençesi ile.
Mart ayında 4 adet folikül göküyordu. Sadece 1 yumurta çıktı o da döllendi ve 3,gün 8 hücreli embriyo olarak donduruldu.
Nisa’n ayında adet olduğumda testleri tekrar yaptırdım fsh 7 ye düşmüştü.
Bu arada Mart ayında yaptırdığım amh testi de maalesef 0,03 tü. Ama ben yanlışlık olduğunu düşünüyorum, yaş 36.
Bu ay klomen kullandım şu an 3 tane boyutları iyi e2 düzeyi de iyi olan folikül var. İnşallah içleri doludur,
Bunları neden yazdım. Bu formun tamamını okumuştum, aynı duyguları yaşıyoruz nerdeyse. Amh testinin çok da iyi bir gösterge olmadığını düşünüyorum.
Hormon testleri sürekli değişiyor,. Ve her kadın doğumunun söylediğine inanmamak gerekiyormuş. İlk duyduğumda o kadar çok ağlamıştımki. İmkansız gibi konuştular.
Umarım umut olmuştur. Umarım benim de bir bebeğim olur,. Allah isteyen herkese versin.

Insallah bebeğini kucağına sağlıcakla almak nasip olur.benim de yarın 5. Gun embriyosu transferim olcak.doktor tek embriyo transfer edeceğini söyledi.2 tane için ısrar ettim ama olmaz diyor.4 tane embriyon dondurulacak
İnşallah bu sefer olur 1 2 farketmez olsun da sağ salim sağlıklı kucağıma alalimm

Bugün transferim oldu arkadaşlar.5 tane embriyoda sadece birisi 5. Gun e kadar dayanmış 4 u çöp olmuş.bir tane 5.gün embriyosu transfer edildi ve dua edip bekleme vakti şimdi
Beşinci güne gitmesi de çok sevindirici inşallah size de sımsıkı tutunur güzel haberler verirsin bize

Merhaba arkadaşlar bu ay normal zamandan daha geç ovülasyon akıntısı oldu adetim de gecikti ovülasyon geç olunca adet de gecikiyor mu

Back