- 24 Ağustos 2012
- 6.055
- 7.340
- 398
- Konu Sahibi crocus7919
- #7.701
İnşallah güzel sonuçlarını alırsınız moralinizi yüksek tutunArkadaşlar bu sabah saat 7.30 transfer oldum. 2 tane 8 hücreli ebriyo koyuldu..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah güzel sonuçlarını alırsınız moralinizi yüksek tutunArkadaşlar bu sabah saat 7.30 transfer oldum. 2 tane 8 hücreli ebriyo koyuldu..
Sağolun inşallahİnşallah güzel sonuçlarını alırsınız moralinizi yüksek tutun
Aynı gün olmuşuzArkadaşlar bu sabah saat 7.30 transfer oldum. 2 tane 8 hücreli ebriyo koyuldu..
25 yasinda martta öğrendim amh sıkıntımı yani 2018 mart. 2019 ocakta hamile kaldım doğal. Ama öğrendikten sonra bir ayım bos geçti sadece hep tedavi hep opu oldum. Adetliyken en fazl 5 6 tane oluyordu yumurtam ama gelisen en fazla 4 toplanma aşamasına gelen 1 oluyodu bu hic değişmedi hic bi zaman 1 den fazla yumurtam toplanmadı. Bende size umut olmak için yazdım istediğinizi sorabilirsiniz Rabbim kucağınızi bos bırakmasınMerhaba allah kucağınıza almayı nasip etsin böyle konular bize gerçekten yüksek moral oluyor insanın içini bir sevinç kaplıyor adınıza çok sevindim .Bir kaç sorum olacak sakıncası yoksa reglin 2.günü amh o değerde iken kaç yumurta gözüküyordu kaç yaşında hamile kaldınız?
Bu arada yazmayı unuttum 5 yıllık evliyim ve tup bebeğe gelene kadar yine bi ton yumurta uyarma aşılama catlatma ne varsa denedim ama o zaman kimse bana problemin amh dememişti değerime kimse bakmamıştı. Bi profesor çözdü işimi tup bebek dedi hemen başladım 7 aya iki tup bebek sigdirdim ikincisini transfer olmadan nasip etti rabbimMerhaba allah kucağınıza almayı nasip etsin böyle konular bize gerçekten yüksek moral oluyor insanın içini bir sevinç kaplıyor adınıza çok sevindim .Bir kaç sorum olacak sakıncası yoksa reglin 2.günü amh o değerde iken kaç yumurta gözüküyordu kaç yaşında hamile kaldınız?
25 yasinda martta öğrendim amh sıkıntımı yani 2018 mart. 2019 ocakta hamile kaldım doğal. Ama öğrendikten sonra bir ayım bos geçti sadece hep tedavi hep opu oldum. Adetliyken en fazl 5 6 tane oluyordu yumurtam ama gelisen en fazla 4 toplanma aşamasına gelen 1 oluyodu bu hic değişmedi hic bi zaman 1 den fazla yumurtam toplanmadı. Bende size umut olmak için yazdım istediğinizi sorabilirsiniz Rabbim kucağınızi bos bırakmasın
Bu arada yazmayı unuttum 5 yıllık evliyim ve tup bebeğe gelene kadar yine bi ton yumurta uyarma aşılama catlatma ne varsa denedim ama o zaman kimse bana problemin amh dememişti değerime kimse bakmamıştı. Bi profesor çözdü işimi tup bebek dedi hemen başladım 7 aya iki tup bebek sigdirdim ikincisini transfer olmadan nasip etti rabbim
Sizinki nasıl kaç embriyoAynı gün olmuşuz
İsmin pelin mi dua edicem sana Rabbim embeiyonu kucagina almayi nasip etsin insalllaahh bol bol meryem suresi oku evindede ac ses yankilansin evinde dinini inancını bilmiyorum ama eger muslumansan tavsiyemMaşallah bizlere umut oldunuz benim de 1 yumurtam embriyo oldu şuan dondurulmuş transfer asamasindayim
Insallah bebeğini kucağına sağlıcakla almak nasip olur.benim de yarın 5. Gun embriyosu transferim olcak.doktor tek embriyo transfer edeceğini söyledi.2 tane için ısrar ettim ama olmaz diyor.4 tane embriyon dondurulacakArkadaşlar bu sabah saat 7.30 transfer oldum. 2 tane 8 hücreli ebriyo koyuldu..
İnşallah bu sefer olur 1 2 farketmez olsun da sağ salim sağlıklı kucağıma alalimmInsallah bebeğini kucağına sağlıcakla almak nasip olur.benim de yarın 5. Gun embriyosu transferim olcak.doktor tek embriyo transfer edeceğini söyledi.2 tane için ısrar ettim ama olmaz diyor.4 tane embriyon dondurulacak
İnş güzel olumlu sonuç alırsın dualarım seninle benimde yarın transferimBugün transferim oldu arkadaşlar.5 tane embriyoda sadece birisi 5. Gun e kadar dayanmış 4 u çöp olmuş.bir tane 5.gün embriyosu transfer edildi ve dua edip bekleme vakti şimdi
Beşinci güne gitmesi de çok sevindirici inşallah size de sımsıkı tutunur güzel haberler verirsin bizeBugün transferim oldu arkadaşlar.5 tane embriyoda sadece birisi 5. Gun e kadar dayanmış 4 u çöp olmuş.bir tane 5.gün embriyosu transfer edildi ve dua edip bekleme vakti şimdi
Geçen ay benim yaşadığımı yaşamışsınız sizde. Evet ovülasyon iki gün gecikti ve adetim de iki gün geciktiMerhaba arkadaşlar bu ay normal zamandan daha geç ovülasyon akıntısı oldu adetim de gecikti ovülasyon geç olunca adet de gecikiyor mu
sevindim canım ovülasyon baya gecikmişti yakında adet olurum inşaallahGeçen ay benim yaşadığımı yaşamışsınız sizde. Evet ovülasyon iki gün gecikti ve adetim de iki gün gecikti
Benimde geçen ay öyle oldu dört gün geç yumurtladim adetim de dört gün geciktiSe
sevindim canım ovülasyon baya gecikmişti yakında adet olurum inşaallah