• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AMH DEĞERI DÜŞÜK OLUP HAMİLE KALANLAR

Bende takviye arastirmasindayim çok kararsızım o macun konusunda
Kızlar meraba benim geçen sene haziranda fsh değerim 72 çıkmıştı ondan önceki ay klomen kullanmıştım ondan sonra dengemin değişti hormonlarım amh bakıldı 0.02 çıktı tüp bebek denildi ondada şansım azdı ki yaptirdik yumurta kalitesiz çıktı olmadı ozamandan bu zamana fsh değerim her ay olcturdum 30 20 10 gitti geldi salı günü reglin 3.günü olcturdum çok şükür 4 düşmüş prolaktin çok az yüksek ilaç verdi yinede doktor.. clife macunu aldım bu şekilde olupta hamilelik sonucu alan oldumu normal yoldan

Bende takviye arastirmasindayim çok kararsızım o macun konusunda
Bende kararsız kaldım canım aldım ama başlamadım daha duruyo içindeki bitkilerden kullandım Normaldede faydasını da gördüm ama işte kararsızim birebir kullanıp ta sonuç alan varmıdır ki burda

Selam kızlar
amh 0.35
Fsh 4.82
E2 36
Progesteron 0.3
Reglimin 3.Günü bu değerler. Tup bebeğe basladik cumartesi yumurtalarım toplandı.4 yumurtadan 1 i boş çıkmış 3 u de kalitesiz dedi doktor yaşlanmış yumurta dedi.Pazartesi arayacaklarını şöylediler.geldigimden beri ağlamaktan bittim resmen doktorun dediğine gore yumurta toplanmadan kalite belli olmuyormuş.3nun iyileşip döllenme ihtimali var mi sizce. Çok umutsuzum
Merhaba Benimde amh ilkinde 0.38 ikinci tahlilde 0.52 çıktı. Tüp bebeğe başladım. 2 yumurtam vardı 2 sini topladılar. Pek umudum yoktu ama 2 Side döllenmiş 1. Kalite değil dedi doktorum ama sonuçta ikiside de döllendi. Boş çıkmadılar. 2 Side transfer oldu. Salı günü kan tahlili vericem. İçim çok rahat döllenme aşamasında ikisininda embriyo olabilmesi beni çok mutlu etti. Bundan sonrası nasip kısmet işi. Hiç canını sıkma moralini yüksek Tutki herşey gönlümüzce olsun

Kızlar meraba benim geçen sene haziranda fsh değerim 72 çıkmıştı ondan önceki ay klomen kullanmıştım ondan sonra dengemin değişti hormonlarım amh bakıldı 0.02 çıktı tüp bebek denildi ondada şansım azdı ki yaptirdik yumurta kalitesiz çıktı olmadı ozamandan bu zamana fsh değerim her ay olcturdum 30 20 10 gitti geldi salı günü reglin 3.günü olcturdum çok şükür 4 düşmüş prolaktin çok az yüksek ilaç verdi yinede doktor.. clife macunu aldım bu şekilde olupta hamilelik sonucu alan oldumu normal yoldan
Ben kullanıyorum ama tam anlamıyla düzenli kullanamadım sadece sabahları yiyebildm o da yumurtlama takibi yapamadan 2 adet dönemi yedim daha yarısı duruyo önümüzdeki aydan itibaren cok düzenli kullanmayı düşünüyorum inşallah faydası Olur Ama içeriği faydalı bitkiler

Ben kullanıyorum ama tam anlamıyla düzenli kullanamadım sadece sabahları yiyebildm o da yumurtlama takibi yapamadan 2 adet dönemi yedim daha yarısı duruyo önümüzdeki aydan itibaren cok düzenli kullanmayı düşünüyorum inşallah faydası Olur Ama içeriği faydalı bitkiler
Inşallah canım öbür ayla beraber yumurta takibine de başlıcam bu ay prolaktin düşsün öbür ay da başlıcam yemeye

Inşallah canım öbür ayla beraber yumurta takibine de başlıcam bu ay prolaktin düşsün öbür ay da başlıcam yemeye
Yine bu siteden bir arkadas dogal yoldan hamile kaldı macun kullanmış bence vücutta olumlu etki yapıo ama bizim durumunuz zor gruba giriyor o yüzdeb Allah tan umut kesilmez deyip yicez şifa Allah tan neticede

Fsh ın bu kadar düşmesi normal bi düşme değil bence. E2 niz muhtemelen yüksek çıkmıştır. Yani diğer hormon değerleri ile karşılaştırılmalı. Ne ilacıverdi dr?

Ne güzel sizin adınıza sevindim benimde 1 tanesi döllendi ama rahim inceliği yüzünden transferim yapılamadı. 2 ay sonra tekrar başlıycaz
Merhaba Benimde amh ilkinde 0.38 ikinci tahlilde 0.52 çıktı. Tüp bebeğe başladım. 2 yumurtam vardı 2 sini topladılar. Pek umudum yoktu ama 2 Side döllenmiş 1. Kalite değil dedi doktorum ama sonuçta ikiside de döllendi. Boş çıkmadılar. 2 Side transfer oldu. Salı günü kan tahlili vericem. İçim çok rahat döllenme aşamasında ikisininda embriyo olabilmesi beni çok mutlu etti. Bundan sonrası nasip kısmet işi. Hiç canını sıkma moralini yüksek Tutki herşey gönlümüzce olsun

Fsh ın bu kadar düşmesi normal bi düşme değil bence. E2 niz muhtemelen yüksek çıkmıştır. Yani diğer hormon değerleri ile karşılaştırılmalı. Ne ilacıverdi dr?
Geçtiğimiz haziran ayında 72 di canım birden düşmedi ay ay düştü 30 20 10 9 11 oynadı en son 4.35 çıktı 6 7 ayda onun için ilaç vermedi doktor sadece aslan pençesi otu Hayıt tohumu falan içtim stresten uzak durdum prolaktin im az yüksek dostinex verdi doktor onuda dün içtim biraz ağır bi ilaç mis sallıyor hala adetim de düzene girdi bu arada önce normalde 23 24 25 26 günde bir gelirdi şimdi 28 günde geliyo

Internette hiç isim yada birebir kullananlarin paylaşımı yok hep watsapdan yazılar var bu da beni şüpheye düşürdü. Onların yazdığını gire herkes o macunla hamile benim merak ettiğim bu kadar satışı olan bir ürünün üretimi orjinal olup olmadığı. Mesela bal ama nasıl bal .birde kist yapıyormuş diye duydum
Bende kararsız kaldım canım aldım ama başlamadım daha duruyo içindeki bitkilerden kullandım Normaldede faydasını da gördüm ama işte kararsızim birebir kullanıp ta sonuç alan varmıdır ki burda

Internette hiç isim yada birebir kullananlarin paylaşımı yok hep watsapdan yazılar var bu da beni şüpheye düşürdü. Onların yazdığını gire herkes o macunla hamile benim merak ettiğim bu kadar satışı olan bir ürünün üretimi orjinal olup olmadığı. Mesela bal ama nasıl bal .birde kist yapıyormuş diye duydum
Sertifikaları var canım tabi uzman olmadığımız için anlamıyorum ben çam bali sertifikası sitesinde de var sertifikaları ama

Eklentiler

• 2019-01-25-12-13-04.png
    2019-01-25-12-13-04.png
    402,9 KB · Görüntüleme: 65
Geçtiğimiz haziran ayında 72 di canım birden düşmedi ay ay düştü 30 20 10 9 11 oynadı en son 4.35 çıktı 6 7 ayda onun için ilaç vermedi doktor sadece aslan pençesi otu Hayıt tohumu falan içtim stresten uzak durdum prolaktin im az yüksek dostinex verdi doktor onuda dün içtim biraz ağır bi ilaç mis sallıyor hala adetim de düzene girdi bu arada önce normalde 23 24 25 26 günde bir gelirdi şimdi 28 günde geliyo
Çok güzel o zaman. İnşallah en kısa sürede bebeğine kavuşursun. Benim de yüksek fsh. Klomenden sonra yükseldi. En son 19 du dün baktırdım yine 36 olmuş. Hayıt aslanpençesi karışık bi çay var onu içiyordum fakat düzensiz içtim. Bana faydası yok galiba bitkilerin.

Çok güzel o zaman. İnşallah en kısa sürede bebeğine kavuşursun. Benim de yüksek fsh. Klomenden sonra yükseldi. En son 19 du dün baktırdım yine 36 olmuş. Hayıt aslanpençesi karışık bi çay var onu içiyordum fakat düzensiz içtim. Bana faydası yok galiba bitkilerin.
Aynen canim benimde klomen den sonra yükseldi ateş basması falan menopoz un tüm belirtileri vardı 63 gün regl olmadım sadece leke geliyo du çok şükür şimdi ıyim sana tavsiyem adetin başlayınca sadece aslan pençesi otu iç yumurtlama ya kadar 1 ay düzenli içtim sonraki aylarda adetin ilk günleri sadece 1 2 gün aslan pençesi yle Hayıt karışık içtim bide stresten uzak durdum beyinden gelen bi hormon Muş oda etkili arada harnup pekmezi içtim folik asit içiyorum dua ediyorum hep Rabbim şu cuma günü yüzü suyu hürmetine inşaallah kimseyi aratmaz rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar verir

QUOTE="crocus7919, post: 39163209, member: 548926"]Merhabalar, AMH degerim 0.5 cikti.şubatta tüp bebek tedavim baslayacak.bu durumda olup hamile kalan varsa paylaşabilir mi[/QUOTE]
Merhaba Çok uzun zaman olmuş ama merak ediyorum bebeğinize kavuşabildiniz mi? Belki de bir umut arayışı içindeyim bilmiyorum

ben kullandım arkadaşım birebir dedikleri sekilde hiç aksatmadan hemde 2 kavanoz ama bende bırak düşürmeyi fsh tavan yaptı hiç 100 ü görmemiştim macundan sonra 110 u gördüm bana yaramadı bu ot işleri biraz riskli herkese yaramıyor sanırım ama sizdr işe yarayabilir bilemem engelde olmak istemem açıkçası beni kötü etkiledi

Bu arada bana östrojen seviyem de çok düşük olduğu için doğum kontrol hapı başlandı. Düşün 3 ay korundum bıraktığımın 2.haftası gebe kalmışım. Olmaz diye bir şey yok kesinlikle. Umudunu kaybetme. Daha çok erken.
Sağlıkla büyüt yavrunu.Rabbimin bir mucizesi. Doğum kontrol hapı hangisini kullandınız?

Mrhaba arkadaşlar..Benim de bu ay adetin 3.gününde dr gittim. e2 32 fsh 40 sağda 1 yumurta olduğunu söyleyince hemen sabah hayıt aksam aslanpençesine basladım...3 gün sonra kan verildi e2 8 düsmüs.Klomeni sadece 3 gün içebildim biraktım. Bir gün sonra tekrar e2 ye bakıldı 16 çıktı. Bu defada sabah-akşam yagda bekletilmiş incir yemeye basladım..3 gün sonra e2 84 olmuş. Buna ilave olarak çörek otu yağı ve tarcınlı bal bir tatlı kasıgı sbah-akşam devam ettim.Kaplıcaya 3 gün gittim..Adetin 17.günü bugün e210..Çok üzüldüm,ağladım.Verdigim bunca emek sonuç kocaman sıfır..Bir yumurta pesinden koşturuyorum..Sadece bir yumurta.:((
3 yıldır uğrasıyorum..Allah yardımcımız olsun insallh.

M Mevsimyaz06 Seninle aynı durumdayız..Fsh yı nasıl düsürdün canım.Neler yaptın?
Canim ignelerle düştü ama geri çıkıyor
Düşmesi bir şey fark etmedi yumurta çıkmadı. 9 aydır gidip geliyorum doktora
O bitkileri 1 sene kullandım bende faydası olmadı oldu isede geçici oldu. İnşallah sende yarar

Canim ignelerle düştü ama geri çıkıyor
Düşmesi bir şey fark etmedi yumurta çıkmadı. 9 aydır gidip geliyorum doktora
O bitkileri 1 sene kullandım bende faydası olmadı oldu isede geçici oldu. İnşallah sende yarar

Öyle özeniyorumki 5-6 yumurtası çıkanlara. Bizler bi yumurta pesindeyiz..Allahım ne olur gör bizi.Yorulduuumm artık. Bişeyler olsun istiyorum. Ama kendiliginden..Hiç yorulmadan, umutlanmadan ve üzulmeden..

Back