benim üç yıl once ilk ölçtürdüğümde 0.17 cıkmıstı bekardım o zaman ara kanama sikayetıyle gitmiştim. ve amh istendi cunku fsh 10.74 cıkmıstı. sonra ben her gun sabah bır bardak hayıt ıctım demleme cayını on ay sonra olcturmusum 0.94 cıkmıs kı bu zamna zarfında dört bes ay ağlayıp kahrolmakla gecmıstı gunlerım son dört bes ay ıcmıstım hayıtı. dedımkı kesın bı yanlışlık var aradan dört bes ay sonra tekrar olcturdum 0,89 du ve doktora gidip muayene oldum özelde bı doktora o ılk amhım 0,17 ıken gıttıgım doktor cok az yumurtaların demıstı ama 0,89 dan sonra ooo yumurtaların var dıye sağda solda bı suru yumurta gostermıstı ki bu doktor bana yumurta sayısı amh degısmez dıyen doktordu o bıle sasırdı naptıysan yapmaya devam et dedi size tavsıyem aksı bı durumunuz yoksa hayıtı hayatınıza ekleyın evlenelı sekız ay oldu ben hayıtı hıc ıcmeye vakıt bulamadım ve bu sure ıcın de 0,20 olmuş tekrar başladım ıcmeye doktorumun verdıgıı dhea vıtamenler ve hayıtı ıcıyorum arı sutude dahıl doktor ıstemese bıle bır ay sonra tekrar baktırıcam yazarım yenı sonucuda ama ben kendım bızzat deneyerek gordum hayıtın ıse yaradığını sonuçlarımda hala duruyor ustelık