• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AMH DEĞERI DÜŞÜK OLUP HAMİLE KALANLAR

Bu arada bana östrojen seviyem de çok düşük olduğu için doğum kontrol hapı başlandı. Düşün 3 ay korundum bıraktığımın 2.haftası gebe kalmışım. Olmaz diye bir şey yok kesinlikle. Umudunu kaybetme. Daha çok erken.
Çok sanslisin. Maşallah diyelim.

Bende de yumurta gözükmüyordu. Doktor yapacak bir şey yok dedi. Zaten hamile kalıp gittiğimde çok şaşırdı. Benim annem de 38 yaşında menopoza girdi, genetik oluyormuş ama ben 34üm beklemiyordum açıkçası. 35 yaş altına erken menapoz bile demiyorlar prematüre overyen yetmezlikmiş. Genetik inceleme yaptır istersen ama pahalı ve tedavisi yok demişti. Sen kaç yaşındasın?
Bide doğal adet görüyor musun? Görmüyorsan adetten kesileli ne kadar oldu

Selam kızlar
amh 0.35
Fsh 4.82
E2 36
Progesteron 0.3
Reglimin 3.Günü bu değerler. Tup bebeğe basladik cumartesi yumurtalarım toplandı.4 yumurtadan 1 i boş çıkmış 3 u de kalitesiz dedi doktor yaşlanmış yumurta dedi.Pazartesi arayacaklarını şöylediler.geldigimden beri ağlamaktan bittim resmen doktorun dediğine gore yumurta toplanmadan kalite belli olmuyormuş.3nun iyileşip döllenme ihtimali var mi sizce. Çok umutsuzum
Canim hiç boşuna ağlayıp stres yapma. Stres daha kötü etkiliyor. Yumurta bu dinlenebilir de. Senin fsh düşükmüş benim 18di. P rogesterona adetin 21. Günü bakilmisti bana hep. Yumurtlama gerçekleşmiş mi diye.
Sen sadece bir an once sakinlerini vücudunda stresi atmaya çalış. Ben 3 yıl uğraştım. 2 defa tup bebek negatifinden sonra kendiliğinden gebe kaldim.
Lütfen beslenemene dikkat edip pozitif olmaya çalış faydasını göreceksin inşallah.

Öyle de elimde değil canım daha başlamadan bu kadar kötü haber beni etkiledi. Beslenmeme dikkat ediyorum hep sebze ağırlıklı besleniyorum kahvaltimi düzenli yaparım bu süreçte bal polen ari sütü yedim hep ama kötüymüş yaşlı yumurtam var Ve düzelir mi bilmiyorum
Yarın bir mucizem olsun Allahtan tek dileğim
Canim hiç boşuna ağlayıp stres yapma. Stres daha kötü etkiliyor. Yumurta bu dinlenebilir de. Senin fsh düşükmüş benim 18di. P rogesterona adetin 21. Günü bakilmisti bana hep. Yumurtlama gerçekleşmiş mi diye.
Sen sadece bir an once sakinlerini vücudunda stresi atmaya çalış. Ben 3 yıl uğraştım. 2 defa tup bebek negatifinden sonra kendiliğinden gebe kaldim.
Lütfen beslenemene dikkat edip pozitif olmaya çalış faydasını göreceksin inşallah.

Bide doğal adet görüyor musun? Görmüyorsan adetten kesileli ne kadar oldu
Hayır görmüyorum. İlk gittiğimde de adet görmediğim için gidip öyle öğrenmiştim. Henüz bebek planımız bile yoktu. 4 ay sonra hamile kaldım. Hamilelik öncesi adet görmedim. Doğum yapalı 2 ay oldu, hala görmedim göreceğimi de sanmıyorum. Benim fsh 109du.çoj yüksek biosteron ile 35e düştü sadece.

Merhaba, 1.5 yıllık evliyim. 34 yaşındayım. Evliliğimin 3.ayında adet görmediğim için heyecanla gebelik testi yaptım. Sonuç negatif çıkınca doktora gittim. Fsh 109 östradiol de çok düşük çıktı. Özel bir hastanede amh baktırmam istendi, sonuç 0.01.dünya başıma yıkıldı tabi. 1 kez tüp bebek denedim. 2 yumurta varmış biri boşmuş diğeri de dejenere olduğu için başarısız oldu. Altunizade acıbademde bir profesöre gittim. Hiç yumurta yokmuş. Tüp bebek denemen gereksiz dedi. İstersen donör (kıbrısta yapılan başka kadından yumurta alınarak yapılan işlem) denersin sonra dedi. Eşimle yıkıldık, henüz de çok yeni evliydik. Bunun üzerinden 4 ay kadar geçti. Sabah mide bulantıları başladı ama ben haftalarca doktora gitmedim nasılsa hamile kalamam başka sebeptendir diye. Bu arada eşim de doktor onun ısrarıyla test yaptırdım ve bhcg >10000 çıktı. İnanamadım, doktoruma gittim ve 9 haftalık hamile olduğumu öğrendim. Şimdi 2 aylık bir oğlum var. Spontane bir şekilde ve o üzüntünün üzerine geliveren bir hediye. Sadece biosteron kullanmıştım. Moralinizi yüksek tutun arkadaşlar.
Biestron ne cabim. Benim de rezerv azlığı var tup bebek tedavi oldum bu ay.3 yumurta oldu biri kaliteli diğerleri çöptü . ama doktor bunun caresi ilacı yok dedi

dhea diye bir hormon var içinde. Sanırım yumurtaları uyarmak için. Reçetesiz alınıyor. İçinde dhea 25 mg olan diğer markalar da alınabilir. Biosteron bazen zor bulunuyor. Kutusunu 150tlye almıştım. Günde 3 defa kullanılıyor. Bunu bir de vücut geliştirmek için ve gençlik için kullanıyorlarmış. İnternette öyle yazıyor. Bende onun ile yaradığını düşünüyorum.

dhea diye bir hormon var içinde. Sanırım yumurtaları uyarmak için. Reçetesiz alınıyor. İçinde dhea 25 mg olan diğer markalar da alınabilir. Biosteron bazen zor bulunuyor. Kutusunu 150tlye almıştım. Günde 3 defa kullanılıyor. Bunu bir de vücut geliştirmek için ve gençlik için kullanıyorlarmış. İnternette öyle yazıyor. Bende onun ile yaradığını düşünüyorum.
Doktor yazmadı mi yani canim. kalitesiz ve az yumurta için mi kullanılıyor

Hayır görmüyorum. İlk gittiğimde de adet görmediğim için gidip öyle öğrenmiştim. Henüz bebek planımız bile yoktu. 4 ay sonra hamile kaldım. Hamilelik öncesi adet görmedim. Doğum yapalı 2 ay oldu, hala görmedim göreceğimi de sanmıyorum. Benim fsh 109du.çoj yüksek biosteron ile 35e düştü sadece.
Cok saskinim. Doğum bile yapmışsin
Allah hayırlı eylesin evladını uzun ömür versin. Keşke bide bana bize mucize olsa

Amh değerimi Mart2018, Haziran2018 ve şimdi Ocak2019ta ölçtürdüm. Değer artmış görünüyor, nasıl oluyor ki bu? Hadi ilkinde olabilir yanlıştı ikincisi doğrudur diye düşündüm ama bu kez 3. ölçümde değer 1 ve 2 den yüksek çıktı? tabi 2. değerden çok yüksek değil 0,20 lerde ama 6-10 ay arasında düşmesi gerekirken düşmemiş artmış? bir fikri olan yada böyle bir durumla karşılaşan var mı aranızda arkadaşlar?

benim üç yıl once ilk ölçtürdüğümde 0.17 cıkmıstı bekardım o zaman ara kanama sikayetıyle gitmiştim. ve amh istendi cunku fsh 10.74 cıkmıstı. sonra ben her gun sabah bır bardak hayıt ıctım demleme cayını on ay sonra olcturmusum 0.94 cıkmıs kı bu zamna zarfında dört bes ay ağlayıp kahrolmakla gecmıstı gunlerım son dört bes ay ıcmıstım hayıtı. dedımkı kesın bı yanlışlık var aradan dört bes ay sonra tekrar olcturdum 0,89 du ve doktora gidip muayene oldum özelde bı doktora o ılk amhım 0,17 ıken gıttıgım doktor cok az yumurtaların demıstı ama 0,89 dan sonra ooo yumurtaların var dıye sağda solda bı suru yumurta gostermıstı ki bu doktor bana yumurta sayısı amh degısmez dıyen doktordu o bıle sasırdı naptıysan yapmaya devam et dedi size tavsıyem aksı bı durumunuz yoksa hayıtı hayatınıza ekleyın evlenelı sekız ay oldu ben hayıtı hıc ıcmeye vakıt bulamadım ve bu sure ıcın de 0,20 olmuş tekrar başladım ıcmeye doktorumun verdıgıı dhea vıtamenler ve hayıtı ıcıyorum arı sutude dahıl doktor ıstemese bıle bır ay sonra tekrar baktırıcam yazarım yenı sonucuda ama ben kendım bızzat deneyerek gordum hayıtın ıse yaradığını sonuçlarımda hala duruyor ustelık

Selam canim sana birşey danışmak ıstiyorum belki hatırlarsın beni düşük amh fsh normal yumurta rezervim bayağı az .tüp bebek tedavisi gördüm bu ay öncesinde rahimde yapışıklık ameliyatı oldum 3 ay sonra da tüp e başladık. 4 yumurta toplandı 1 i boş ve geriye 1 tanesi döllendi transfer için gittiğimi zannederken rahim duvarım kalınlaşmadigi için transfer yapılmadı. Halbuki 2 günde 1 kontrole gidiyordum. Çok üzüldüm şimdi sana sormak istediğim doktor yine biosteron ve neofortil verdi 3 aya yakın kullandigim halde yine doğru düzgün yumurtam olmadı. Hastaneden ayrılırken yine aynı ilaçları verdi 2 .reglde gel dedi tekrar tüp e başlanacak. Ama ben o ilaçları içmeyi dusunmuyorum. Bir arkadaşım hayıt tohumunu söyledi acaba onu mu yapsam yanında zaten ari sütü bal polen yiyiyorum bir de hergun incir yemeğe başlayacağım. Ne düşünüyorsun canım ilaçlar beni mahfetti troid im cıktı ilaç kullanıyorum
benim üç yıl once ilk ölçtürdüğümde 0.17 cıkmıstı bekardım o zaman ara kanama sikayetıyle gitmiştim. ve amh istendi cunku fsh 10.74 cıkmıstı. sonra ben her gun sabah bır bardak hayıt ıctım demleme cayını on ay sonra olcturmusum 0.94 cıkmıs kı bu zamna zarfında dört bes ay ağlayıp kahrolmakla gecmıstı gunlerım son dört bes ay ıcmıstım hayıtı. dedımkı kesın bı yanlışlık var aradan dört bes ay sonra tekrar olcturdum 0,89 du ve doktora gidip muayene oldum özelde bı doktora o ılk amhım 0,17 ıken gıttıgım doktor cok az yumurtaların demıstı ama 0,89 dan sonra ooo yumurtaların var dıye sağda solda bı suru yumurta gostermıstı ki bu doktor bana yumurta sayısı amh degısmez dıyen doktordu o bıle sasırdı naptıysan yapmaya devam et dedi size tavsıyem aksı bı durumunuz yoksa hayıtı hayatınıza ekleyın evlenelı sekız ay oldu ben hayıtı hıc ıcmeye vakıt bulamadım ve bu sure ıcın de 0,20 olmuş tekrar başladım ıcmeye doktorumun verdıgıı dhea vıtamenler ve hayıtı ıcıyorum arı sutude dahıl doktor ıstemese bıle bır ay sonra tekrar baktırıcam yazarım yenı sonucuda ama ben kendım bızzat deneyerek gordum hayıtın ıse yaradığını sonuçlarımda hala duruyor ustelık

Selam canim sana birşey danışmak ıstiyorum belki hatırlarsın beni düşük amh fsh normal yumurta rezervim bayağı az .tüp bebek tedavisi gördüm bu ay öncesinde rahimde yapışıklık ameliyatı oldum 3 ay sonra da tüp e başladık. 4 yumurta toplandı 1 i boş ve geriye 1 tanesi döllendi transfer için gittiğimi zannederken rahim duvarım kalınlaşmadigi için transfer yapılmadı. Halbuki 2 günde 1 kontrole gidiyordum. Çok üzüldüm şimdi sana sormak istediğim doktor yine biosteron ve neofortil verdi 3 aya yakın kullandigim halde yine doğru düzgün yumurtam olmadı. Hastaneden ayrılırken yine aynı ilaçları verdi 2 .reglde gel dedi tekrar tüp e başlanacak. Ama ben o ilaçları içmeyi dusunmuyorum. Bir arkadaşım hayıt tohumunu söyledi acaba onu mu yapsam yanında zaten ari sütü bal polen yiyiyorum bir de hergun incir yemeğe başlayacağım. Ne düşünüyorsun canım ilaçlar beni mahfetti troid im cıktı ilaç kullanıyorum
Döllenen embriyonuz dondurulmadı mı inşaallah hayırlısı olur

Kızlar meraba benim geçen sene haziranda fsh değerim 72 çıkmıştı ondan önceki ay klomen kullanmıştım ondan sonra dengemin değişti hormonlarım amh bakıldı 0.02 çıktı tüp bebek denildi ondada şansım azdı ki yaptirdik yumurta kalitesiz çıktı olmadı ozamandan bu zamana fsh değerim her ay olcturdum 30 20 10 gitti geldi salı günü reglin 3.günü olcturdum çok şükür 4 düşmüş prolaktin çok az yüksek ilaç verdi yinede doktor.. clife macunu aldım bu şekilde olupta hamilelik sonucu alan oldumu normal yoldan

Back