- 1 Mart 2018
- 3.052
- 3.089
- 133
- Konu Sahibi crocus7919
- #7.461
Merhaba kızlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhba canım..Merhaba kızlar
Tüp Bebek surecindeyim benMerhba canım..
Gonalf kullanıyorum şuan 7.gun oldu yumurta büyütmeneler yapılıyor canım ne asamadasın
Hadi hayırlısı bakalımGonalf kullanıyorum şuan 7.gun oldu yumurta büyütme
Çok teşekkür ederim. Cyclo progynova kullandım
malesef alamadık ilk deneme negatif oldu Doğru zaman değilmiş demek ki. İnşallah bbebk yolu gözleyen herkese nasip olur tez vakitte.Gecmis olsunn insallah Güzel haberler alırsınız.. bende basladim tedaviye
Aaaa olmaz mı canım çift çizgi görünüyo ayy cok heyecanlandım inşallah hamilesinn Allahın izniyle hemen kan ver canım beni de haberdar et merak ederim hadi hayırlısı bakalım inşallah olurKızlar benim amh 0.02 ydi fsh yuksekti düştü prolaktin im az yuksekti bu ay dostinex kullandım belirtilerim vardı test yaptim umut varmı
Inşallah canım Rabbim buyuk isteyen bekleyen herkese sağlıklı bebekler nasip etsin varsada yoksada başım üstüne Allah tan gelen bişey ama varsada diyorum hiç bi zaman Umudunuzu kaybetmeyinAaaa olmaz mı canım çift çizgi görünüyo ayy cok heyecanlandım inşallah hamilesinn Allahın izniyle hemen kan ver canım beni de haberdar et merak ederim hadi hayırlısı bakalım inşallah olur
Ne gibi belirtiler oldu benimde gecikti ama test yapmadım 2 ay öncede kist vardı gwcikmişmiştiInşallah canım Rabbim buyuk isteyen bekleyen herkese sağlıklı bebekler nasip etsin varsada yoksada başım üstüne Allah tan gelen bişey ama varsada diyorum hiç bi zaman Umudunuzu kaybetmeyin
Cogu kist adetle atiliyo test yap belirtin varsan insaallah vardir canim Inşallah canım bu ay erken yumurtladım akinti vs den biliyorum yumurtlamadan 1 hafta sonra gün içinde bi çok kez mideme bulantı girdi baş ağrısı böyle burnum kaniycakmis gibi ağrı oluyodu goguslerim normalde yumurtlamadan sonra şişerdi agrirdi ama son 4 5 gundur sis değilde iç taraflarından üstlerinden uçlarına doğru hafif sanci oluyo yine yumurtlamadan bu yana hafif adet sancıları var çok fazla gazım var Afedersiniz tuvalete zor çıkıyorum bide ayin 7 sinde rahmim in olduğu bölgede gaz patlaması gibi bişey oldu içimde şuanda hala sancım var adet sancısı gibi fakat hafif dünde sol ayağım altı uyuştu sonra ellerim çok uyuştu en son sağ ayağının altı uyumusum Ellerimde parlaklık var naylon şu gözüküyor akıntımda var sarı içinde nokta nokta kahverengi lik var bunlar belirti mi bilmiyorum ama bu ay vücudundaki değişiklikler bunlar rabbim büyük canım Herkese nasip etsin bide bu ay üstüne düşmedim adet olmayı bekliyorum çünkü dişimden rahatsız çektirmem lazımdı adeti bekliyodum pek düşmedi üstüne o yüzden hayırlısı varsada yoksada başım üstüne Allahtan gelen biseyNe gibi belirtiler oldu benimde gecikti ama test yapmadım 2 ay öncede kist vardı gwcikmişmişti
Dostnex nedir acaba. Fsh kaç idi . Sanki var gibi inşallah kan yaptırın benceKızlar benim amh 0.02 ydi fsh yuksekti düştü prolaktin im az yuksekti bu ay dostinex kullandım belirtilerim vardı test yaptim umut varmı
Süt hormonum az yüksekti onun için doktor vermişti fsh 4.35 di inşallah canimDostnex nedir acaba. Fsh kaç idi . Sanki var gibi inşallah kan yaptırın bence
Sanki var di mi?Kızlar benim amh 0.02 ydi fsh yuksekti düştü prolaktin im az yuksekti bu ay dostinex kullandım belirtilerim vardı test yaptim umut varmı
Herhangi bir takviye falan kullandınmı daha önce tüp bebek denemişmiydin kaç yumurta oluyodu canım umut oldun bence burdaki herkeseKızlar benim amh 0.02 ydi fsh yuksekti düştü prolaktin im az yuksekti bu ay dostinex kullandım belirtilerim vardı test yaptim umut varmı