• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AMH DEĞERI DÜŞÜK OLUP HAMİLE KALANLAR

Senin amh kac canim .umarim hersey guzel olur ve nasibin bu gunleredir.ben zor hastayim rezerv dipte sonda bende yer yer depresyonda:KK43:birde nerde oluyorsun canim tedavini
İlk yapılan testte 0.38 çıktı doktor bir sonraki ay tekrar tahlil istedi 0.52 çıktı o yüzden direkt tüp bebeğe yönlendirdiler. Pazartesi opu oldu 2 tane yumurtam vardı ikisini aldılar. Yarın sabahta transfer için çağırdılar. Hayırlısı olsun diye dua ediyorum.Rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah

Merhaba bayanlar. Ben bu sayfayı bebekle ilgili takip ediyor ve yazıyordum. Son süreçte bebek olayından vazgeçtim . Ben size erken menopoz ile ilgili bişey sormak istiyorum. Adetlerim düzensiz ve bazen kendiliğinden bazen de ilaç takviyesiyle oluyor. Yalnız son iki haftadır ateş basmaları yaşamaya başladım. Bu da beni korkuttu. Bu durumu ne kadar ötelersem o kadar iyi gibi. Şu anda ne yapmalıyım ya da devamlı ilaç mı kullanmak zorundayım?
Canım bence bitkisel kürler kullan..

İlk yapılan testte 0.38 çıktı doktor bir sonraki ay tekrar tahlil istedi 0.52 çıktı o yüzden direkt tüp bebeğe yönlendirdiler. Pazartesi opu oldu 2 tane yumurtam vardı ikisini aldılar. Yarın sabahta transfer için çağırdılar. Hayırlısı olsun diye dua ediyorum.Rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah
Amin canim insallah guzel haberlerini aliriz bize umut olursun

Arkadaşlar o kadar üzgünüm ki kesem haftasıyla büyümedi Pazartesi son kontrol kürtaj olcak healdr hamile kalamam diye dikkat etmeden bir sürü ilaç kullandım belki de onlar yaptı

Arkadaşlar o kadar üzgünüm ki kesem haftasıyla büyümedi Pazartesi son kontrol kürtaj olcak healdr hamile kalamam diye dikkat etmeden bir sürü ilaç kullandım belki de onlar yaptı
Canim aldigin ilaçlarla ilgisi yoktur onun. Hiç kendine yüklenme. Hakkında hayırlısı olsun. Inşallah gelişir,hiç belli olmaz pozitif yaklas.

Merhaba, 1.5 yıllık evliyim. 34 yaşındayım. Evliliğimin 3.ayında adet görmediğim için heyecanla gebelik testi yaptım. Sonuç negatif çıkınca doktora gittim. Fsh 109 östradiol de çok düşük çıktı. Özel bir hastanede amh baktırmam istendi, sonuç 0.01.dünya başıma yıkıldı tabi. 1 kez tüp bebek denedim. 2 yumurta varmış biri boşmuş diğeri de dejenere olduğu için başarısız oldu. Altunizade acıbademde bir profesöre gittim. Hiç yumurta yokmuş. Tüp bebek denemen gereksiz dedi. İstersen donör (kıbrısta yapılan başka kadından yumurta alınarak yapılan işlem) denersin sonra dedi. Eşimle yıkıldık, henüz de çok yeni evliydik. Bunun üzerinden 4 ay kadar geçti. Sabah mide bulantıları başladı ama ben haftalarca doktora gitmedim nasılsa hamile kalamam başka sebeptendir diye. Bu arada eşim de doktor onun ısrarıyla test yaptırdım ve bhcg >10000 çıktı. İnanamadım, doktoruma gittim ve 9 haftalık hamile olduğumu öğrendim. Şimdi 2 aylık bir oğlum var. Spontane bir şekilde ve o üzüntünün üzerine geliveren bir hediye. Sadece biosteron kullanmıştım. Moralinizi yüksek tutun arkadaşlar.

Merhaba, 1.5 yıllık evliyim. 34 yaşındayım. Evliliğimin 3.ayında adet görmediğim için heyecanla gebelik testi yaptım. Sonuç negatif çıkınca doktora gittim. Fsh 109 östradiol de çok düşük çıktı. Özel bir hastanede amh baktırmam istendi, sonuç 0.01.dünya başıma yıkıldı tabi. 1 kez tüp bebek denedim. 2 yumurta varmış biri boşmuş diğeri de dejenere olduğu için başarısız oldu. Altunizade acıbademde bir profesöre gittim. Hiç yumurta yokmuş. Tüp bebek denemen gereksiz dedi. İstersen donör (kıbrısta yapılan başka kadından yumurta alınarak yapılan işlem) denersin sonra dedi. Eşimle yıkıldık, henüz de çok yeni evliydik. Bunun üzerinden 4 ay kadar geçti. Sabah mide bulantıları başladı ama ben haftalarca doktora gitmedim nasılsa hamile kalamam başka sebeptendir diye. Bu arada eşim de doktor onun ısrarıyla test yaptırdım ve bhcg >10000 çıktı. İnanamadım, doktoruma gittim ve 9 haftalık hamile olduğumu öğrendim. Şimdi 2 aylık bir oğlum var. Spontane bir şekilde ve o üzüntünün üzerine geliveren bir hediye. Sadece biosteron kullanmıştım. Moralinizi yüksek tutun arkadaşlar.
biestronu ne kadar süre kullandinjz

Doktorum bana sürekli kullan dedi günde 3×1. Ben kullanırken 4.ayda hamile kaldım. Doktorum ay veya yıl belirtmedi sürekli kullan dedi.

Merhabalar bende araniza yeni katildim amh düşüklüğü ve çikolata kisti var
A anneolmakistiyorum111 T Tubaaaa81 sanirjm sizde de var dimi

Merhaba evet amh 0.605 benim. Tup bebege basladik bulent tiras hocada. 13. Gundeyim hala ignelere devam ediyorum bira yavas buyuyor yumurtalarim. Allahim sonunu hayir etsin dileyen herkese nasip etsin insallah.

Evet. Solgarın da var ama dhea dozları farklı sanırım
Bende kullandım ama kestim. Çok kötü sivilce yaptı. Hala yumurta gözükmüyor
Doktorumda pek ise yarayacağını sanmıyorum dedi. İyice umudum kırıldı. 9 aydır doktora gidiyorum 1 yumi bile yok. Senin gözüküyor muydu yumurta ultrasyonda

Doktorumda pek ise yarayacağını sanmıyorum dedi. İyice umudum kırıldı. 9 aydır doktora gidiyorum 1 yumi bile yok. Senin gözüküyor muydu yumurta ultrasyonda
Bende de yumurta gözükmüyordu. Doktor yapacak bir şey yok dedi. Zaten hamile kalıp gittiğimde çok şaşırdı. Benim annem de 38 yaşında menopoza girdi, genetik oluyormuş ama ben 34üm beklemiyordum açıkçası. 35 yaş altına erken menapoz bile demiyorlar prematüre overyen yetmezlikmiş. Genetik inceleme yaptır istersen ama pahalı ve tedavisi yok demişti. Sen kaç yaşındasın?

Bu arada bana östrojen seviyem de çok düşük olduğu için doğum kontrol hapı başlandı. Düşün 3 ay korundum bıraktığımın 2.haftası gebe kalmışım. Olmaz diye bir şey yok kesinlikle. Umudunu kaybetme. Daha çok erken.

Selam kızlar
amh 0.35
Fsh 4.82
E2 36
Progesteron 0.3
Reglimin 3.Günü bu değerler. Tup bebeğe basladik cumartesi yumurtalarım toplandı.4 yumurtadan 1 i boş çıkmış 3 u de kalitesiz dedi doktor yaşlanmış yumurta dedi.Pazartesi arayacaklarını şöylediler.geldigimden beri ağlamaktan bittim resmen doktorun dediğine gore yumurta toplanmadan kalite belli olmuyormuş.3nun iyileşip döllenme ihtimali var mi sizce. Çok umutsuzum

Bende de yumurta gözükmüyordu. Doktor yapacak bir şey yok dedi. Zaten hamile kalıp gittiğimde çok şaşırdı. Benim annem de 38 yaşında menopoza girdi, genetik oluyormuş ama ben 34üm beklemiyordum açıkçası. 35 yaş altına erken menapoz bile demiyorlar prematüre overyen yetmezlikmiş. Genetik inceleme yaptır istersen ama pahalı ve tedavisi yok demişti. Sen kaç yaşındasın?
Benim genetikler temiz. Sebep yok neden girdim
Sulalemde erken menopoz yok
Alkol sigara yok
Over yetmezliği. Amh 0.01 fsh 160 tan 25 e kadar düştü. E2 5 altı yok yani. Şuan tedavideyim yumurta çıkmıyor

Back