AMH DEĞERI DÜŞÜK OLUP HAMİLE KALANLAR

Kese 4mm dı. Ben de acaba küçük mu falan diye stres yaptım ama sonra amaaan boşver dedim kendime. Geçen pazar karından ultrasonla göründü kese. Ama yolk kesesinden falan bahsetmediler.
Çok stres olumsuz etkiler. Hiç kafana takmadan oluruna birak. Hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah.
Ben de cok ağır grip geçiriyorum ve alerjiye bağlı oksurmem var. Ondan endişeliyim. Ama veren Allah sonuçta, rahat mal lazım.

Doğru diyorsun Canım varsa kaderde olur zaten hayırlısı olsun inşaallah

Bende 4 Ocak’la ilaçlara başladım pztesi yumurta toplanacak. Döllenme gerçekleşirse transfer hangi gün olur acaba. Çok heyecanlıyım neler gelicek başıma hiç bilmiyorum hayırlısı olsun diye dua ediyorum

Yumurta toplama aşaması keyifli çok güzel bir Uyku tadını çıkar. Beşinci günden sonra eğer her şey yolunda giderse transfer olabiliyor ancak dondurup önümüzdeki ay da yapabilirler. Kaç yumurta oldu peki ? Dua etmekten ve iyi düşünmekten başka çaremiz yok zaten

Solda sadece 2 adet yumurtam var amh çok düşük

Merhabalar,

Ben de aranıza yeni katıldım. Hormon tahlilimde FSH'ım 8,49 çıkınca, annem de erken menopoza girdiği için doktoru kendim yönlendirdim ve amh testi sonucum 0,63 çıktı. Hiçbir sıkıntı yok diyen o doktor arayarak hemen tüp bebeğe başlamalıyız dedi. İlk geçirilen şoktan sonra iki doktora daha gittim. Bir de rahimde perde problemim olabilirdi emin olamıyordu doktor. Bir doktor daha önce hiç denemediğimiz için normal yolla denememiz gerektiğini 3-6 ay olmazsa tüp bebeğe başlamam gerektiğini söyledi. Bu arada folikül sayım 7-8 gözüküyordu. Diğer doktor ise tedbirli yaklaşmamız gerektiğini ve perde olayını çözmek için HSG çekinmemizi , eşimin de sonuçlarının önemli olduğunu söyledi. HSG çekindim, rahmim normale çok yakın T şeklinde çıktı; doktor sorun olmaz dedi. Eşimde de sıkıntı çıkmadı. 3 ay normal yolla yumurtalık takibiyle deneyin dedi doktor. Neofortil kullanıyoruz.

Umutsuz olmak istemiyorum ama yaşım henüz 28 bir ay sonra 29'um. Neden nasılı bırakıp umutlanmak istiyorum normal yolla olur diye bir yandan da içim pırpır hep. İnş en kısa zamanda hepimiz bebeklerimize kavuşuruz.

Merhaba,fsh 8.49 cokmuki benimde 7.75 cikti daha doktora soramadım fazlami yani

Merhaba bayanlar. Ben bu sayfayı bebekle ilgili takip ediyor ve yazıyordum. Son süreçte bebek olayından vazgeçtim . Ben size erken menopoz ile ilgili bişey sormak istiyorum. Adetlerim düzensiz ve bazen kendiliğinden bazen de ilaç takviyesiyle oluyor. Yalnız son iki haftadır ateş basmaları yaşamaya başladım. Bu da beni korkuttu. Bu durumu ne kadar ötelersem o kadar iyi gibi. Şu anda ne yapmalıyım ya da devamlı ilaç mı kullanmak zorundayım?

Fsh e2 niz kaç benim ölçüldü doktor cylo prognova yazmıştı

İki adet yumurta toplandı biz sizi arayacağız dediler yarın aralar herhalde durumu bildirmek için hakkımızda hayırlısı olsun inşallah

İki adet yumurta toplandı biz sizi arayacağız dediler yarın aralar herhalde durumu bildirmek için hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
tedavi öncesi herhangi bir vitamin vs kullandırttımı sana doktorun canım bana bı suru sey verdıler sanırım cok dusuk mah dıye belkıde

tedavi öncesi herhangi bir vitamin vs kullandırttımı sana doktorun canım bana bı suru sey verdıler sanırım cok dusuk mah dıye belkıde
Eşime üroloji doktoru ilaç kullandırdı üç ay boyunca o arada bana da biesteron deha ve promitil woman kullandım üç boyunca. Onun dışında tedeviyle birlikte folat verdi başka birley kullanmadım

Eşime üroloji doktoru ilaç kullandırdı üç ay boyunca o arada bana da biesteron deha ve promitil woman kullandım üç boyunca. Onun dışında tedeviyle birlikte folat verdi başka birley kullanmadım
Senin amh kac canim .umarim hersey guzel olur ve nasibin bu gunleredir.ben zor hastayim rezerv dipte sonda bende yer yer depresyondabirde nerde oluyorsun canim tedavini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…