- 6 Aralık 2014
- 472
- 265
- 323
- Konu Sahibi crocus7919
-
- #7.341
irenbedeki doktorun kimdi canım senın kaan beyın adı cok gecıyor forumda amaCanim ızmir irenbe ye git. Bursa acibadem hem çok bekletiyor hem de irenbe ye göre daha pahalı. Biz hep 1.5 ile 2 saat bekledik doktorun yanına girene kadar acibademde.
Kaan beydi doktorum. Iyi biri tavsiye ederim. Merkez de cok güzel ve ferah kendini rahat hissediyorsun orada. Ilk gördüğüm zaman küçük bir apartman gibi gelmişti ama içi güzel. Hemşireler canayakın. Acibademden sonra daha da begendim orayı. Acibademdeki doktor da iyi ama si bekliyorsunirenbedeki doktorun kimdi canım senın kaan beyın adı cok gecıyor forumda ama
benım bu ıse başlamadan once neler yaptırmam lazım canım hanı tahlıl vs orda yaptırmayp kendım yaptıracağım bu ay dıyorum rahım fılmımı cektırreyım dimi biraz deneyımlerınden bahsedermısın dun ben aramıştım bı doktor bana gerı donus yaptı dıyokı sana ve esıne yuklu vıtamınler kullandırıcaz bır ıkı ay sanada oyle bısı soyledılermı kaan bey degıldı ısmaıl bey dıye bırıydı diyokı amh cok dusuk olduğu ıcın ılaclar verıp toplayıp dondurucaz bı tur daha ılac verıcez dondurucaz yanı havuz yapıp oyle yapıcaklarmıs mantıklımı canım buKaan beydi doktorum. Iyi biri tavsiye ederim. Merkez de cok güzel ve ferah kendini rahat hissediyorsun orada. Ilk gördüğüm zaman küçük bir apartman gibi gelmişti ama içi güzel. Hemşireler canayakın. Acibademden sonra daha da begendim orayı. Acibademdeki doktor da iyi ama si bekliyorsun
Ismail beyden de memnun kalan çok ona da gidebilirsin.benım bu ıse başlamadan once neler yaptırmam lazım canım hanı tahlıl vs orda yaptırmayp kendım yaptıracağım bu ay dıyorum rahım fılmımı cektırreyım dimi biraz deneyımlerınden bahsedermısın dun ben aramıştım bı doktor bana gerı donus yaptı dıyokı sana ve esıne yuklu vıtamınler kullandırıcaz bır ıkı ay sanada oyle bısı soyledılermı kaan bey degıldı ısmaıl bey dıye bırıydı diyokı amh cok dusuk olduğu ıcın ılaclar verıp toplayıp dondurucaz bı tur daha ılac verıcez dondurucaz yanı havuz yapıp oyle yapıcaklarmıs mantıklımı canım bu
Şunu unutmayalım tamam nicelik de önemli ama daha önemlisi yumurtaların niteliği. Temiz beslenelim bir de biliyorum elimizde değil ama stresi en aza indirelim.inşallah güzel haberlerle bı an once transfer olur ve sana sımsıkı tutunur ve güzel haberlerını duyarız
canım sana tup bebek öncesi böyle vıtamınler vs verip arada kontrole cagrıldınmı yoksa dırek tüp bebeğe gecıldımı İsmail bey bana bu tarz vıtamınler vs verılmesı gerektıgını soyledı ılk bastaIsmail beyden de memnun kalan çok ona da gidebilirsin.
Canim havuz çok mantıklı bir yöntem. 1defa tup bebek yaptirdin negatif olursa hazır dondurulmuslarla tekrar transfer olur ve daha uygun gelir.
Her tup bebek merkezi önce bolca vitamin veriyor. metabolizmayı güçlendirip sağlıklı hale getirmek için. Ben rahim filmini orada cektirmistim. istersen buradan da çektirip gidebilirsin. Önce doktora git eşinden ve senden hangi tahlilleri istiyorlarsa 2. Randevuya gitmeden yaptırır gidersin. Merkezde yaptırma zorunda değilsin. Bence on görüşme için randevu al seni daha iyi bilgilendirirler. Merkeze hiç gitmeden kendin tahlil yaptırma. Cunk7 sana özel tahliller de isteyecekler. Her halükarda oraya çok gideceksin
Evet canim ben önce vitamin takviyeleri kullandım. Önce on görüşmeye gittim elimde amh testim vardı onunla gittim görüştük doktor vitaminler ve takviyeler yazdı. Adetin 3. Günü muayene için çağırdı. Bende 1 ay vitamnleri kullandım adet olunca gittim. Doktor yumurta durumunu iyi gördü ve tedaviye başladı. Ama her hastanin durumu farklı ve farkın tedaviler gerekebilir. Bell sana vitaminleri daha uzi süre kullandirirlar bilemem. 1 yıl tedavi olanları biliyorum. Bizde 3 ay boyunca sürekli gidip geldik. Bence doktor ile görüş sana ne onerirse uygula.canım sana tup bebek öncesi böyle vıtamınler vs verip arada kontrole cagrıldınmı yoksa dırek tüp bebeğe gecıldımı İsmail bey bana bu tarz vıtamınler vs verılmesı gerektıgını soyledı ılk basta
Rahim filminde ve histereskopi ile belli oluyorRahimde yapisiklik nasil belli oluyor?
Merhaba benimde amh 0.5 tüp bebek tedavide başladık yumurta toplama süreciniz ne kadar sürdü acaba. Benim ilk muayenemde sağda 1 solda 1 yumurta vardı 2. Muayende sadece solda 1 yumurta vardı her ay tek tek toplanacak herhalde doktorumda bu konuda bilgilendirmesi beniBenim de amh 0,3 doktorum havuz yapabiliriz demişti. 5 yumurta toplandı döllendi 5. Güne 3 tanesi gitti. Pgd için biyopsi alınıp donduruldular. Haber bekliyorum. Eğer temiz gelirse direk transfer edilecek
İlaçlara 22 Aralık’ta başladım 2 ocakta yumurta toplandı. Benim ilk muayenede solda yumurta hiç görünmemişti ona takılmayın bu bir döngü hiç olmayacak diye bir şey Yok vaginal usg de 2-3 mm in altındaki yumurtaların görülemediğini anlatmıştı doktorumMerhaba benimde amh 0.5 tüp bebek tedavide başladık yumurta toplama süreciniz ne kadar sürdü acaba. Benim ilk muayenemde sağda 1 solda 1 yumurta vardı 2. Muayende sadece solda 1 yumurta vardı her ay tek tek toplanacak herhalde doktorumda bu konuda bilgilendirmesi beni
Gittiğin zaman irenbe deki doktoruna sorarsin yumurta takibini, seni yönlendirir. Iyice tum süreci sor. Kafana takilanlari sor. Ve rahat ol. Stres yapma.Tamam canim.peki sana neler vermisti hatirliomusun.birde yumurta takibini nasil naptirdin iki gunde bir bazen hergun takip edicekler ben bulundugum sehirde yaptirmayi dusunuyorum sence nasil olur sen nasil yaptırmıstin.bu arada cok cok kokorkuyorum yaa bu ise daha baslamadan korku ve endişe var icimde
Genel anestezi altında yapılıyor.Yumurta toplanırken uyusturuluyor mu? Yoksa tamamen mü narkozlu oluyorsun
Merhaba arkadaşım nasılsın ben ilk gebelik şüphesiyle gittiğimde doktor vajinal ultrason yaptı 6.92 mm kese ve yolc sac kesesi de görünüyor dedi ben adet düzenleyici kullandığım için son adet tarihim pek belli değil senin ilk gittiğinde kese kaç mm diYok merak etme. Canin yanmiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?