• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AMH DEĞERI DÜŞÜK OLUP HAMİLE KALANLAR

Canim benim doktorumda istemedi gittim kafama gore çektirdim. Rahim filminde rahimde sivi birikmesi ameliyatına girdim meger yapisiklik varmis karman çorbanmış bence cektirmelisin.Ama rahim filmi yüzde 100 gerçeği vermiyor ben onu anladım
Plm123 bitkisel birseylwr kullandinmi neler yaptin bu sure surede.birde tup bebege baslamadan once rahim filmi cektirmek kesinlikle sartmi.bi doktorum gerek yok diyor bi doktorum mutlaka yaptir ddiyor tup bebege baslayanlar siz yaptirdjizmi

Bence kesinlikle cektirmelisin canim.hatta tup bebekten once keske laporoskopi ve histeroskopi bile yapilsa.hersy net gözükür bi sorun varsa bastan bilinir.

Canim benim doktorumda istemedi gittim kafama gore çektirdim. Rahim filminde rahimde sivi birikmesi ameliyatına girdim meger yapisiklik varmis karman çorbanmış bence cektirmelisin.Ama rahim filmi yüzde 100 gerçeği vermiyor ben onu anladım
bende kafama göre cektırmeyı düşünüyorum canım ya valla bu doktorlar benım kfamı dahada karıstırıyo. diyoki bi tanesi gerek yok dış gebelik olabılır tup bebek yapılıcaksa en azından gidip tüpte yerleşmez. diğeri dıyo cektır rahımde sıvı bırıkmesı varsa tup tutmaz napıcamı sasırdım

Çektir canım ama dediğim gibi net sonuç vermiyor ben en son ameliyata kadar gittim sonucunu bir kaç yere göster
bende kafama göre cektırmeyı düşünüyorum canım ya valla bu doktorlar benım kfamı dahada karıstırıyo. diyoki bi tanesi gerek yok dış gebelik olabılır tup bebek yapılıcaksa en azından gidip tüpte yerleşmez. diğeri dıyo cektır rahımde sıvı bırıkmesı varsa tup tutmaz napıcamı sasırdım

Seninde hic cocugun yok dimi canim bbi doktorda bana dioki ne gerek var hadi ikinci gebeligin falan olsa neyse ilkinde boyle seyler cok nadir olur dio

Arkadaşlar ben hamileymişim doktor keseyi ve yolc sac o gördü ama bir sürü antibiyotik kullanmıştım gebelik imkansız diye şu an çok üzgünüm

Arkadaşlar ben hamileymişim doktor keseyi ve yolc sac o gördü ama bir sürü antibiyotik kullanmıştım gebelik imkansız diye şu an çok üzgünüm
Öncekiler önemli değil. Önemli olan şimdiden sonra ilaç kullanmayın

izmirde ve bursada en basarılı tüp bebek merkezleri nereleri kızlar bilginiz varmı
Canim ızmir irenbe ye git. Bursa acibadem hem çok bekletiyor hem de irenbe ye göre daha pahalı. Biz hep 1.5 ile 2 saat bekledik doktorun yanına girene kadar acibademde.

Canim ızmir irenbe ye git. Bursa acibadem hem çok bekletiyor hem de irenbe ye göre daha pahalı. Biz hep 1.5 ile 2 saat bekledik doktorun yanına girene kadar acibademde.
Sağlık ocağında mı bthcg baktırdın Canım kaçtan sonrası ölçülmüyor biliyor musun

Canim cok sevindim alah insalalh bizede nasip eder.bisey olmaz korkma insallah saglikla kucagina alirsin.

Merhabalar herkese benim de 0.54 ayrıca rahimde yapisiklik var. 3 başarısız tüp bebek denemem var. 4.süne baslayacaz inşallah. Benim durumumda olup hamile kalan var mı acaba

Back