- 24 Ağustos 2012
- 6.055
- 7.340
- 398
- Konu Sahibi crocus7919
-
- #7.321
Plm123 bitkisel birseylwr kullandinmi neler yaptin bu sure surede.birde tup bebege baslamadan once rahim filmi cektirmek kesinlikle sartmi.bi doktorum gerek yok diyor bi doktorum mutlaka yaptir ddiyor tup bebege baslayanlar siz yaptirdjizmi
bende kafama göre cektırmeyı düşünüyorum canım ya valla bu doktorlar benım kfamı dahada karıstırıyo. diyoki bi tanesi gerek yok dış gebelik olabılır tup bebek yapılıcaksa en azından gidip tüpte yerleşmez. diğeri dıyo cektır rahımde sıvı bırıkmesı varsa tup tutmaz napıcamı sasırdımCanim benim doktorumda istemedi gittim kafama gore çektirdim. Rahim filminde rahimde sivi birikmesi ameliyatına girdim meger yapisiklik varmis karman çorbanmış bence cektirmelisin.Ama rahim filmi yüzde 100 gerçeği vermiyor ben onu anladım
bende kafama göre cektırmeyı düşünüyorum canım ya valla bu doktorlar benım kfamı dahada karıstırıyo. diyoki bi tanesi gerek yok dış gebelik olabılır tup bebek yapılıcaksa en azından gidip tüpte yerleşmez. diğeri dıyo cektır rahımde sıvı bırıkmesı varsa tup tutmaz napıcamı sasırdım
Sana ne dediler canim.rahim filmi net bisey degilmidir yorum farklimi oluo ceken kisi bilir ne olup olmadiginiÇektir canım ama dediğim gibi net sonuç vermiyor ben en son ameliyata kadar gittim sonucunu bir kaç yere göster
Seninde hic cocugun yok dimi canim bbi doktorda bana dioki ne gerek var hadi ikinci gebeligin falan olsa neyse ilkinde boyle seyler cok nadir olur dioCanim benim doktorumda istemedi gittim kafama gore çektirdim. Rahim filminde rahimde sivi birikmesi ameliyatına girdim meger yapisiklik varmis karman çorbanmış bence cektirmelisin.Ama rahim filmi yüzde 100 gerçeği vermiyor ben onu anladım
Öncekiler önemli değil. Önemli olan şimdiden sonra ilaç kullanmayınArkadaşlar ben hamileymişim doktor keseyi ve yolc sac o gördü ama bir sürü antibiyotik kullanmıştım gebelik imkansız diye şu an çok üzgünüm
Kullanmıyorum inşaallah öyledir siz kalp atımını duydunuz muÖncekiler önemli değil. Önemli olan şimdiden sonra ilaç kullanmayın
Canim ızmir irenbe ye git. Bursa acibadem hem çok bekletiyor hem de irenbe ye göre daha pahalı. Biz hep 1.5 ile 2 saat bekledik doktorun yanına girene kadar acibademde.izmirde ve bursada en basarılı tüp bebek merkezleri nereleri kızlar bilginiz varmı
Sağlık ocağında mı bthcg baktırdın Canım kaçtan sonrası ölçülmüyor biliyor musunCanim ızmir irenbe ye git. Bursa acibadem hem çok bekletiyor hem de irenbe ye göre daha pahalı. Biz hep 1.5 ile 2 saat bekledik doktorun yanına girene kadar acibademde.
Canim cok sevindim alah insalalh bizede nasip eder.bisey olmaz korkma insallah saglikla kucagina alirsin.Arkadaşlar ben hamileymişim doktor keseyi ve yolc sac o gördü ama bir sürü antibiyotik kullanmıştım gebelik imkansız diye şu an çok üzgünüm
İnşaallah canım sağlıklı ise gebelik devam eder zaten bakalım hayırlısıCanim cok sevindim alah insalalh bizede nasip eder.bisey olmaz korkma insallah saglikla kucagina alirsin.
Evet canım 8 haftalık kalbi durmuştuDaha once hamile kalmismiydin sen canim
Ben kadindogum acilde baktirmistim. Kese gorundukten sonra bakılmıyor bhcg diye biliyorumSağlık ocağında mı bthcg baktırdın Canım kaçtan sonrası ölçülmüyor biliyor musun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?