AMH DEĞERI DÜŞÜK OLUP HAMİLE KALANLAR

Şuan dha ve neofortil içiyorum canım pazartesi gidicem bana hicbir doktor hormon testi yapmadı ya şaka gibi
Olmazsa olmazı o hormon testler nasil yapmazlar
Ben her ay hormon kan tahlilleri verdm kan kalmadı bugünde bir sürü verdim cift embriyo transferi yapabilirim dedi iyi mi kotumu bilemedim

Canim en önemlisi moral. Moralinizi yüksek tutun. Pozitif olup umudumuzu kaybetmeyin. Inşallah hepinizin saglikla bebekleri olur. Dua ediyorum sizlere.
Ben grip ve nezleden kiriliyorum. Sabahlara kadar oksuruk hapsirik.

Canim en önemlisi moral. Moralinizi yüksek tutun. Pozitif olup umudumuzu kaybetmeyin. Inşallah hepinizin saglikla bebekleri olur. Dua ediyorum sizlere.
Ben grip ve nezleden kiriliyorum. Sabahlara kadar oksuruk hapsirik.

Coook geçmiş olsun inşallah düzelirsin bi an önce

Mrb kizlar gecenler de yazmistim buraya test sonucum cikti 1.78 benimle ayni deger araliklarinda olan varmi ? Doktorunux ne dedi?

Senin amh değerin bize göre çok iyi doktorun da kötü dememiştir zaten
doktorum uzakta olduğu icin telefonla ulastim ben ilcedeyim normal dedi insallah oyledir korunmayi da yeni biraktim aslinda ama FSH amh yorumlar falan cok okumustum ve korktumda doktor iyi dedi ama yinede rahatlayamiyorum cunku bazi doktorlarda 2 yi sinir kabul ediyor cok fazla okumamak gerekiyor galiba

Olmazsa olmazı o hormon testler nasil yapmazlar
Ben her ay hormon kan tahlilleri verdm kan kalmadı bugünde bir sürü verdim cift embriyo transferi yapabilirim dedi iyi mi kotumu bilemedim
Benim o adamaya gelirse bende çift embriyo istiycem zaten belki 1 .evladı bile bulamam

Benim o adamaya gelirse bende çift embriyo istiycem zaten belki 1 .evladı bile bulamam
Hepimiz umutsuzluk içindeyiz ama kotu düşünürsek sonuç kotu oluyor .olumlj dusunmem gerek... Bende amh , yaş, kist var umjdum Allah'tan sonra doktorumdan.. çift embriyo transferi %60 sans diye biliyorum

Hepimiz umutsuzluk içindeyiz ama kotu düşünürsek sonuç kotu oluyor .olumlj dusunmem gerek... Bende amh , yaş, kist var umjdum Allah'tan sonra doktorumdan.. çift embriyo transferi %60 sans diye biliyorum
Canlar benim iki transfer de çift embriyo idi, olmayınca olmuyor. Ben olmama sebebini olumsuz düşünmek ve stres olarak düşünüyorum.
Lütfen olacak diye düşünün. Pozitif olun.

Kızlar pazartesi reglin 1.günü 28 .gün ama ben hep26-27 günde bir olurum pazartesi tüp bebek için doktora randevu aldim kesin cumartesi gecesi olurum pazartesi 2.günü olur diye düşündüm ama bende kahverengi leke dışında gelen birşey yok çok stres yaptım kekik çayı içiyorum sıcak su torbası koyuyorum yok sokulmjuyor işin tuhaf tarafı regl belirtim de yok şancı karin ağrısı vs sizce pazartesi mi gideyim yoksa carsamba ya kadar bekliyim mi.bu ay çörek otu yemiştim o mu zararlı oldu li dersiniz

Önce gebelik testi yap. Sonra tup bebek merkezini ara onlar seni yönlendirir. Genelde 3. Gün çağırdılar beni hep. Adet olunca aradım gün verdiler. Bitki cayi da icme bu aralar.

Önce gebelik testi yap. Sonra tup bebek merkezini ara onlar seni yönlendirir. Genelde 3. Gün çağırdılar beni hep. Adet olunca aradım gün verdiler. Bitki cayi da icme bu aralar.
Ictim anim ya bayağı sıcak su torbası falan koydum şimdi kanama başladı çarşamba 3.güne randevu aldim

Ictim anim ya bayağı sıcak su torbası falan koydum şimdi kanama başladı çarşamba 3.güne randevu aldim
Olsun bunlar hep adresten. Gebe kalamamanin yüzde 50 si psikolojikmis. Benim durumumda yüzde yüzü psikolojik diyorum. Yaşadığı şeyleri ben de yaşadım. Bir sürü paralar harcadım. Nolur rahat ol. Olay senin rahatlamana bağlı.

Aynen canım kendimi kastıyım için regl olamadim cumartesi gecesi 5.30 kadar uyumadim stresten ya

Plm123 bitkisel birseylwr kullandinmi neler yaptin bu sure surede.birde tup bebege baslamadan once rahim filmi cektirmek kesinlikle sartmi.bi doktorum gerek yok diyor bi doktorum mutlaka yaptir ddiyor tup bebege baslayanlar siz yaptirdjizmi

Plm123 bitkisel birseylwr kullandinmi neler yaptin bu sure surede.birde tup bebege baslamadan once rahim filmi cektirmek kesinlikle sartmi.bi doktorum gerek yok diyor bi doktorum mutlaka yaptir ddiyor tup bebege baslayanlar siz yaptirdjizmi
Benim Oncesinde spontane gebeliklerim oldugu icin gerek gorulmedi

Bana rahim filmi çektiler ama bisey cikmadi. Sorun yokmuş.
Clife bitkisel macun kullandım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…