- Konu Sahibi crocus7919
-
- #7.101
Muayene de adetin 8. Günüydü.O zaman kan testi yanlış 1.21 amh da 2 folikülden fazlası görünmesi lazım bence
ıkıncı yada ucuncu gunu gıtsene canım bı hakkaten o değere göre cok dusuk folikulMuayene de adetin 8. Günüydü.
Acaba adetin 3.günü bakılan folikül sayısı mı önemliydi tam hatırlayamadım bence 3.günü bi git dr a ozaman netleşirMuayene de adetin 8. Günüydü.
Adetin 3. Günü tekrar başka doktora gidip sonucu yorumlamasını isteyeceğim bakalım. 8. Günü olduğu için de az folikul görülmüş olabilir. Yumurtlama günüm 11. Gün oluyor. Amh testi değişmez diye düşünüyorum.Acaba adetin 3.günü bakılan folikül sayısı mı önemliydi tam hatırlayamadım bence 3.günü bi git dr a ozaman netleşir
Bencede muhtemelen 8.gunde bakıldığı için 2 tane gördüAdetin 3. Günü tekrar başka doktora gidip sonucu yorumlamasını isteyeceğim bakalım. 8. Günü olduğu için de az folikul görülmüş olabilir. Yumurtlama günüm 11. Gün oluyor. Amh testi değişmez diye düşünüyorum.
Hayirli olsun.Merhaba Arkadaşlar ben kendi hikayemi anlatmak istiyorum, yaşım 35 geçen sene Ekim ayında tüp bebek tedavisine başladım ve AHM değerim 0,37 idi. Öğrenince yıkıldım tabi doktorum daha bu değeri öğrenmeden görüşmede en erken 3. ayda yumurta toplama ve transfer yapıyorum çünkü vitamin kullanman gerek demişti ben sinir olmuştum ama ne kadar haklı olduğunu sonradan anladım...Her neyse her ay kontrollerde 1 veya 2 yumurta görülüyordu ve bir türlü başlayamadık sonra bi ay 3 yumurta görüldü, toplandı fakat hiçbiri döllenmedi inanılmaz yıkıldım. daha sonra ilave vitaminler bitkisel destekler kullandım yine 3 yumurta toplandı ve hepsi döllendi. Ekim ayında görüşmeden tam 1 sene sonra ilk transferim oldu ve çok şükür şuan hamileyim asla umutsuzluğa kapılmayın.
Irenbe de doktorunuz kimdi acaba. Ben ilk tedavimde oraya gittim ve gittiğim ay vitamin verdiler kasimda gittim aralık sonunda transfer yaptılar. Kimyasal gebelik ile sonuçlandı. AMH düşük benim de. Ama neden birkaç ay beklemediler anlamıyorum. AMH ima göre yumurta az bekleniyor ama ultrasonda 5 6 folikul görülüyor. Keşke beni de bekletselerdi böyle.Merhaba ben İzmirdeyim. İrenbe ye gidiyorum.
Hangi vitaminleri kullandinHayirli olsun.
Benim doktorlar hemen gittiğim ay tedavi ve yumurta toplama yaptılar 6 folikul görünce. Ama 2 negatif si üzdü beni. Mesela sizin gibi 2 ya da 3 ay kontrol etselerdi.
Merhaba benim doktorum İsmail küçük tedavi kişiden kişiye değişiyordur mutlaka doktorunuzun da bir bildiği vardır. Bir arkadaşım başka bir merkezde başladığı ay yumurtası toplandı ve toplandığı gibi transfer oldu ve hamile kaldı. Dediğim gibi tedavi kişiden kişiye değişiyor bence. Benim tedavimde beklemek zorunda kaldık açıkcası çünkü 1-2 yumurta ile başlamak istemedi doktorum haklı olarak tabi biz de istemedik...Irenbe de doktorunuz kimdi acaba. Ben ilk tedavimde oraya gittim ve gittiğim ay vitamin verdiler kasimda gittim aralık sonunda transfer yaptılar. Kimyasal gebelik ile sonuçlandı. AMH düşük benim de. Ama neden birkaç ay beklemediler anlamıyorum. AMH ima göre yumurta az bekleniyor ama ultrasonda 5 6 folikul görülüyor. Keşke beni de bekletselerdi böyle.
Canim ben 2 ay denedim olmadi. Tup bebek için de irenbe ve acibademi denedim olmadi. Sana bursa acıbadem i onermem. Çünkü cok bekletiyorlar. Cok asiri kalabalık. Zaten hassas bir konu için gidiyorsun söyledikleri saatten en az 2 saat sonra sana sıra geliyorkızlar bu kolomen hapıyla çatlatma ıgnesıyle deneyen yokmu bızım sorunumuzda cozum degılmı buda
Ağzında bekletmeden ilaç niyetine tik diye yut hemen. Ben de 2. Kutuya başlayacağım.C life macun aldım bugün basladım ama cok kötü tadı nasıl yicem bilmiyorum
Canım 8.gun folikullerin görülmesi için çok geç gördükleri de zaten dominant folikullerdir yani çatlamaya aday olan folikullerdir.Adetin 2.yada 3.gunu gitmelisin folikul sayısına baktırmak icinMuayene de adetin 8. Günüydü.
Bir faydasını gördünmü yanında baska şeylerde deniyomusunAğzında bekletmeden ilaç niyetine tik diye yut hemen. Ben de 2. Kutuya başlayacağım.
Merhaba benim doktorum İsmail küçük tedavi kişiden kişiye değişiyordur mutlaka doktorunuzun da bir bildiği vardır. Bir arkadaşım başka bir merkezde başladığı ay yumurtası toplandı ve toplandığı gibi transfer oldu ve hamile kaldı. Dediğim gibi tedavi kişiden kişiye değişiyor bence. Benim tedavimde beklemek zorunda kaldık açıkcası çünkü 1-2 yumurta ile başlamak istemedi doktorum haklı olarak tabi biz de istemedik...
Teatrio, biesteron, b12 plus, ac selenyum ilk tedavimdekiler. 2.de impiryl, Q10 pozitif diye multivitamin,femara ve miyositol kullandım. Ama olmadı. Ilkinde 6 folikul görüldü 4 yumurta toplandı. 2.de 5 yumurta toplandı ama yumurtalar geç buyudu ve 1i olgundu.Hangi vitaminleri kullandin
Merhaba vitamin kompleksi kullandım hepsini içeren, balık yağı, quenzim q10 düzenli kullandım. Bitkisel olarak da aspir yağı (günde 2 defa 1 tatlı kaşığı), keten tohumu yağı (yatmadan önce 1 tatlı kaşığı) ve çörek otu yağı (gün aşırı 1 tatlı kaşığı)içtim.Hayırlı olsu..Allah tamamına erdirsin canım. Hangi vitamin ve bitkileri kullandınız? Benimde rezerve sorunum var.Insallah Allah bizide sevindirir.
Faydasını bilmiyorum çünkü bu ay kullandım ve mantar olduğum için deneme yapamadım yani bu ay da boş geçti. Başka birşey kullanmıyorum. 3 ay kullanıp clife de bırakacağım vazgececegim. Nasipte yok demek ki. 1 ay oldu kaldı geri 2 kutu.Bir faydasını gördünmü yanında baska şeylerde deniyomusun
Bunları doktorun mu önerdi. Bana corekotu ari sutu zerdecal ve siyah uzun çekirdeği tozu önerdi. Tedavi negatif olunca bıraktım hepsini.Merhaba vitamin kompleksi kullandım hepsini içeren, balık yağı, quenzim q10 düzenli kullandım. Bitkisel olarak da aspir yağı (günde 2 defa 1 tatlı kaşığı), keten tohumu yağı (yatmadan önce 1 tatlı kaşığı) ve çörek otu yağı (gün aşırı 1 tatlı kaşığı)içtim.
Canım clife fshi düşürmek için miFaydasını bilmiyorum çünkü bu ay kullandım ve mantar olduğum için deneme yapamadım yani bu ay da boş geçti. Başka birşey kullanmıyorum. 3 ay kullanıp clife de bırakacağım vazgececegim. Nasipte yok demek ki. 1 ay oldu kaldı geri 2 kutu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?