- 28 Ocak 2018
- 3.527
- 5.363
- 88
- 41
- Konu Sahibi crocus7919
-
- #7.121
Yok doktorum bitkisel bir şey önermedi açıkcası ben bir instagram sayfasından görüp aldım. Dediğim yağlar aslında PKO lular için ama erken menapoz ve yumurta kalitesine de iyi geliyor yazdığı için ne kaybederim diyerek kullandım.Bunları doktorun mu önerdi. Bana corekotu ari sutu zerdecal ve siyah uzun çekirdeği tozu önerdi. Tedavi negatif olunca bıraktım hepsini.
Prowomen kullanmayı düşünüyorum ayrıca arı sütü bal polen karışımı ama hepsi ters etki yaparmı acabaBilmiyorum ki. Onu kullanip hamile kalanlar var cevremde onu da denemek istedim.Icinde corekotu adacayi hayit var.
2 ay klomen ve catlatma ignesi ile olmadi. 2 defa tup bebekle de olmadi. 3. Tup bebegi deneyecek butcem ve psikolojim yok.
En son macunu da deneyip vazgeçmeye karar verdim. Yani teker teker umutları tuketiyorum. Ilerde keşke onu da yapsaydım dememek için. Bu ay adetimin miktarını arttırdı ve yumurtlama akintim da fazlaydı ama heyhat mantar oldum değerlendiremedik. Ovulasyon testi alıp kullanacağım.
Bana doktorum arisutunu dil altindan kullandirdi. Her gun 1 tali kaşığı zerdecal,siyah uzun çekirdeği tozu ve tarcini bal ile karıştırıp yemistim. Corekotunun da yağını kullandım tatlı kaşığı. Bünye güçlendi. Tek sorunum AMH düşüklüğü.Prowomen kullanmayı düşünüyorum ayrıca arı sütü bal polen karışımı ama hepsi ters etki yaparmı acaba
En büyük sorun o zatenBana doktorum arisutunu dil altindan kullandirdi. Her gun 1 tali kaşığı zerdecal,siyah uzun çekirdeği tozu ve tarcini bal ile karıştırıp yemistim. Corekotunun da yağını kullandım tatlı kaşığı. Bünye güçlendi. Tek sorunum AMH düşüklüğü.
6 kere tüp bebek tedavisi oldum hepsi transfer sürecine girdi ikisi pozitif (yavrularım benimle) 4 ü negatifle sonuçlandıKuzum 6kere tup bebekmi denediniz yoksa baska bi tedavimi
Başka bi neden olabilir yada sebepsiz olabilir amh değeriniz iyi2 yıldır bebek olmadı. O yüzden tup bebek için doktor telaslandirdi bizi
Pco olabilir mi sizdeArkadaşlar benimde amh degerim 6.72 cikmis anlamadim bu deger nasil
Bilmiyorumki adetlerim duzenli ama diger hormonlara bakilmadi yükse deilmi biraz.hastanenin deger araliginda görnüyor ama bilemedim ya kafam cok karistiPco olabilir mi sizde
Klomen türevi nden bı ılac rahmi beslıyor ve yumurta ların kalıtesını artırrıp kullanıyorum ılk ay dayım suanFEMARA NE İŞE YARIYOR..
doktor ilk muayene ederken dediki bakıcam ama cıkmazsa ağlamayacaksın.. tamam dedim. sonra çıktı 1 yumurta gonalf verdi fakat şunu da ekledi. bu yumurta letu ile büyümeliydi.. neden büyümediki dedi. cok umutlanmadan yıne de kullan iğneyi 3 gün sonra gel dedi.. insanlar 2 yumurtaya üzülürken ben 1 yumurta için yol gözlüyorum :))İnşallah canım çıkarsa sevinirsin çıkmazsada sakın üzülme ben 40 yaş üstü formlara bakıyorum ve maşallah 44 45 yaşında tek yumurta ile hamile olanları okuyorum sakın umudunu yitirme
Canim hakkında hayırlısı olsun. Benim 2. Tedavide 5 yumurta vardı ama 1tanesi olgundu diğerleri küçük kaldı. Ve negatif oldu. Hiç belli olmaz tek yumurta ile gebe kalan çok. Menapoz zannedip gebe kalan da çok. Millet 48 de normal doğuruyor.doktor ilk muayene ederken dediki bakıcam ama cıkmazsa ağlamayacaksın.. tamam dedim. sonra çıktı 1 yumurta gonalf verdi fakat şunu da ekledi. bu yumurta letu ile büyümeliydi.. neden büyümediki dedi. cok umutlanmadan yıne de kullan iğneyi 3 gün sonra gel dedi.. insanlar 2 yumurtaya üzülürken ben 1 yumurta için yol gözlüyorum :))
Bu 48de doğuranların ırkı mı farklı acabaCanim hakkında hayırlısı olsun. Benim 2. Tedavide 5 yumurta vardı ama 1tanesi olgundu diğerleri küçük kaldı. Ve negatif oldu. Hiç belli olmaz tek yumurta ile gebe kalan çok. Menapoz zannedip gebe kalan da çok. Millet 48 de normal doğuruyor.
Yaşıma güveniyir sanirim. Ben 26 yasindayim. Benim durumumda 40 yasinda kadin hamile kalmis tek yumurtayla. Bakalim buyuyecek mi.Canim hakkında hayırlısı olsun. Benim 2. Tedavide 5 yumurta vardı ama 1tanesi olgundu diğerleri küçük kaldı. Ve negatif oldu. Hiç belli olmaz tek yumurta ile gebe kalan çok. Menapoz zannedip gebe kalan da çok. Millet 48 de normal doğuruyor.
Bence de irklari başka. Sanırım sağlıklı beslendikleri için yumurtaliklari da genç kalıyor. Nasip bence ya.Bu 48de doğuranların ırkı mı farklı acaba
Hadi inşallah sen de tek yumurtayla başarıyı yakalayanlardan olursundoktor ilk muayene ederken dediki bakıcam ama cıkmazsa ağlamayacaksın.. tamam dedim. sonra çıktı 1 yumurta gonalf verdi fakat şunu da ekledi. bu yumurta letu ile büyümeliydi.. neden büyümediki dedi. cok umutlanmadan yıne de kullan iğneyi 3 gün sonra gel dedi.. insanlar 2 yumurtaya üzülürken ben 1 yumurta için yol gözlüyorum :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?