AMH DEĞERI DÜŞÜK OLUP HAMİLE KALANLAR

İncir kuru yapanlar dikkatli bir şekilde yapsın bence.Ben iki kere yaptım ikisinde de kist olustu
Kistler tehlikeli mi oluyor peki. Yani sonradan gidiyor mu? Dikkatli derken nasil yapmaliyim ki? 5 6 tane inciri 15 dk kaynatip iciyorum. Ben devamli dpkora gittigim icin gorur sanirim. Olumsuz birsey olursa. Ama suan icmeye calisiyorumda bal gibi. Zorluyor beni

Her adette yumurtlama oluyormu benimde adetlerim 25_26hatta bazen 21 günde oluyor ama heray yumurtlama olduğundan emin değilim

Size hayırlı haber ile geldik. Ankara Medicana hastanesinde 4000 liraya tüp bebek tedavisi görebileceksiniz. Bütün muayeneleriniz ücretsiz olacaktır. (İlaçlar hariç) Hocamız Dr. Osman Denizhan Özgün’dür. Kizlar bana instagramdan boyle bi mesaj geldi sizde yalan dolanmidir

Hastaneyi arayıp sor canım belki kampanya yapıyolardır

Canım ben yaptığımda yumurta normalden fazla büyüyor ve catmaliyordu bir sonraki aya kist olarak kalıyordu.İlk yaptığımda geçmedi doğum kontrol hapı kullanmak zorunda kaldım diğeri bir ay sonra geçmişti.Evet dediğin gibi yapılıyor ama her bünyede farklı tabi bana böyle bir etkisi olmustu

ben zaten d. kontrol hapıyla adet görüyorum canım. deekki kist olsada gececekmiş :)

Raporlu da tüp bebek masrafları aşağı yukarı ne oluyor bilen var mı?
Yerine gore degisiyo canim ben bahceci tup bebekle gorsutim 4000 tl gibi bisey dmisti yanlis hatirlamiyisam ilaclar haric
Birde muayene parasi 500 dedi bir defalığına.3000 ilaçlar tutsa 7500-8500 arasi bisey tutar.

Aslinda amh dusuk degil ama baska drla da görüssen yasin genc yani asilama ile belkide tutar.
Aslında doktora güveniyorum. Şimdiye kadar 2 doktora gittim hiç biri amhnin dusuk olduğunu tespit edemedi. Ultrasonda da 2 folikul görunce kan testi ile yaptirip sonucu görelim dedi. Tüp bebek icin direk rapor çıkar dedi. tüp bebek denemek zaman anlamında daha avantajlı yine de aşılama da tercih edebilirsiniz dedi.

1.20 ile 2 folikul olmaz ama yaa daha Fazla olmasi lazim.

Hastaneyi arayıp sor canım belki kampanya yapıyolardır
Ariycam canim bakalim biraz tuhaf geldi cevaplarida arastirayim dedim.kizlar bugun doktora gittim gercekten erken bi yumurtlama dedi.klomene basladi bir ay iki ay neyse bunla bi deneyelim dedi ama tuplugum direk ona gidene kadar bunu deniycek bir yada iki ay benim durumuma duru iste

Bu amh için rapor çıkar mıki 1in altında olması gerekebilir

O zaman kan testi yanlış 1.21 amh da 2 folikülden fazlası görünmesi lazım bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…