• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AMH DEĞERI DÜŞÜK OLUP HAMİLE KALANLAR

bu folekül sayısına göre amh 0.20-030 arasında oluyor.. doktor birşey demedimi şimdi değer için. yanlışlık var belli..

Acaba adetin 3.günü bakılan folikül sayısı mı önemliydi tam hatırlayamadım bence 3.günü bi git dr a ozaman netleşir
Adetin 3. Günü tekrar başka doktora gidip sonucu yorumlamasını isteyeceğim bakalım. 8. Günü olduğu için de az folikul görülmüş olabilir. Yumurtlama günüm 11. Gün oluyor. Amh testi değişmez diye düşünüyorum.

Adetin 3. Günü tekrar başka doktora gidip sonucu yorumlamasını isteyeceğim bakalım. 8. Günü olduğu için de az folikul görülmüş olabilir. Yumurtlama günüm 11. Gün oluyor. Amh testi değişmez diye düşünüyorum.
Bencede muhtemelen 8.gunde bakıldığı için 2 tane gördü

Merhaba Arkadaşlar ben kendi hikayemi anlatmak istiyorum, yaşım 35 geçen sene Ekim ayında tüp bebek tedavisine başladım ve AHM değerim 0,37 idi. Öğrenince yıkıldım tabi doktorum daha bu değeri öğrenmeden görüşmede en erken 3. ayda yumurta toplama ve transfer yapıyorum çünkü vitamin kullanman gerek demişti ben sinir olmuştum ama ne kadar haklı olduğunu sonradan anladım...Her neyse her ay kontrollerde 1 veya 2 yumurta görülüyordu ve bir türlü başlayamadık sonra bi ay 3 yumurta görüldü, toplandı fakat hiçbiri döllenmedi inanılmaz yıkıldım. daha sonra ilave vitaminler bitkisel destekler kullandım yine 3 yumurta toplandı ve hepsi döllendi. Ekim ayında görüşmeden tam 1 sene sonra ilk transferim oldu ve çok şükür şuan hamileyim asla umutsuzluğa kapılmayın.
Hayirli olsun.
Benim doktorlar hemen gittiğim ay tedavi ve yumurta toplama yaptılar 6 folikul görünce. Ama 2 negatif si üzdü beni. Mesela sizin gibi 2 ya da 3 ay kontrol etselerdi.

Merhaba ben İzmirdeyim. İrenbe ye gidiyorum.
Irenbe de doktorunuz kimdi acaba. Ben ilk tedavimde oraya gittim ve gittiğim ay vitamin verdiler kasimda gittim aralık sonunda transfer yaptılar. Kimyasal gebelik ile sonuçlandı. AMH düşük benim de. Ama neden birkaç ay beklemediler anlamıyorum. AMH ima göre yumurta az bekleniyor ama ultrasonda 5 6 folikul görülüyor. Keşke beni de bekletselerdi böyle.

Irenbe de doktorunuz kimdi acaba. Ben ilk tedavimde oraya gittim ve gittiğim ay vitamin verdiler kasimda gittim aralık sonunda transfer yaptılar. Kimyasal gebelik ile sonuçlandı. AMH düşük benim de. Ama neden birkaç ay beklemediler anlamıyorum. AMH ima göre yumurta az bekleniyor ama ultrasonda 5 6 folikul görülüyor. Keşke beni de bekletselerdi böyle.
Merhaba benim doktorum İsmail küçük tedavi kişiden kişiye değişiyordur mutlaka doktorunuzun da bir bildiği vardır. Bir arkadaşım başka bir merkezde başladığı ay yumurtası toplandı ve toplandığı gibi transfer oldu ve hamile kaldı. Dediğim gibi tedavi kişiden kişiye değişiyor bence. Benim tedavimde beklemek zorunda kaldık açıkcası çünkü 1-2 yumurta ile başlamak istemedi doktorum haklı olarak tabi biz de istemedik...

kızlar bu kolomen hapıyla çatlatma ıgnesıyle deneyen yokmu bızım sorunumuzda cozum degılmı buda:KK43:
Canim ben 2 ay denedim olmadi. Tup bebek için de irenbe ve acibademi denedim olmadi. Sana bursa acıbadem i onermem. Çünkü cok bekletiyorlar. Cok asiri kalabalık. Zaten hassas bir konu için gidiyorsun söyledikleri saatten en az 2 saat sonra sana sıra geliyor

Merhaba benim doktorum İsmail küçük tedavi kişiden kişiye değişiyordur mutlaka doktorunuzun da bir bildiği vardır. Bir arkadaşım başka bir merkezde başladığı ay yumurtası toplandı ve toplandığı gibi transfer oldu ve hamile kaldı. Dediğim gibi tedavi kişiden kişiye değişiyor bence. Benim tedavimde beklemek zorunda kaldık açıkcası çünkü 1-2 yumurta ile başlamak istemedi doktorum haklı olarak tabi biz de istemedik...

Hayırlı olsu..Allah tamamına erdirsin canım. Hangi vitamin ve bitkileri kullandınız? Benimde rezerve sorunum var.Insallah Allah bizide sevindirir.

Hangi vitaminleri kullandin
Teatrio, biesteron, b12 plus, ac selenyum ilk tedavimdekiler. 2.de impiryl, Q10 pozitif diye multivitamin,femara ve miyositol kullandım. Ama olmadı. Ilkinde 6 folikul görüldü 4 yumurta toplandı. 2.de 5 yumurta toplandı ama yumurtalar geç buyudu ve 1i olgundu.

Hayırlı olsu..Allah tamamına erdirsin canım. Hangi vitamin ve bitkileri kullandınız? Benimde rezerve sorunum var.Insallah Allah bizide sevindirir.
Merhaba vitamin kompleksi kullandım hepsini içeren, balık yağı, quenzim q10 düzenli kullandım. Bitkisel olarak da aspir yağı (günde 2 defa 1 tatlı kaşığı), keten tohumu yağı (yatmadan önce 1 tatlı kaşığı) ve çörek otu yağı (gün aşırı 1 tatlı kaşığı)içtim.

Bir faydasını gördünmü yanında baska şeylerde deniyomusun
Faydasını bilmiyorum çünkü bu ay kullandım ve mantar olduğum için deneme yapamadım yani bu ay da boş geçti. Başka birşey kullanmıyorum. 3 ay kullanıp clife de bırakacağım vazgececegim. Nasipte yok demek ki. 1 ay oldu kaldı geri 2 kutu.

Merhaba vitamin kompleksi kullandım hepsini içeren, balık yağı, quenzim q10 düzenli kullandım. Bitkisel olarak da aspir yağı (günde 2 defa 1 tatlı kaşığı), keten tohumu yağı (yatmadan önce 1 tatlı kaşığı) ve çörek otu yağı (gün aşırı 1 tatlı kaşığı)içtim.
Bunları doktorun mu önerdi. Bana corekotu ari sutu zerdecal ve siyah uzun çekirdeği tozu önerdi. Tedavi negatif olunca bıraktım hepsini.

Faydasını bilmiyorum çünkü bu ay kullandım ve mantar olduğum için deneme yapamadım yani bu ay da boş geçti. Başka birşey kullanmıyorum. 3 ay kullanıp clife de bırakacağım vazgececegim. Nasipte yok demek ki. 1 ay oldu kaldı geri 2 kutu.
Canım clife fshi düşürmek için mi

Back