• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AMH DEĞERI DÜŞÜK OLUP HAMİLE KALANLAR

Simdi yumurta sağlam cıksada donacak, sonra cozulecek evlenince döllendirecekler. Ilerlerse transfer edecekler, transfer ederlerse tutunacak mı. Tutunsa yasayacak mi.
Tek yumurta bu kadar aşamayı gecip bebis olur umarim :)

Simdi yumurta sağlam cıksada donacak, sonra cozulecek evlenince döllendirecekler. Ilerlerse transfer edecekler, transfer ederlerse tutunacak mı. Tutunsa yasayacak mi.
Tek yumurta bu kadar aşamayı gecip bebis olur umarim :)
Canim olacağı varsa olur,hatta o tek yumurta ikiz bile olur. Belgeselde izlemiştim yıllar önce:kadının döllenmiş yumurta önce ikiye bölünmüş sonra tekrar ikiye bölünmüş ve ucuzleri olmuş o tek yumurtadan. Sen gönlünü ferah tut. Sakin beslenmeni bozma doğal beslen ve dua et gerisi Allaha kalmış.

Canim olacağı varsa olur,hatta o tek yumurta ikiz bile olur. Belgeselde izlemiştim yıllar önce:kadının döllenmiş yumurta önce ikiye bölünmüş sonra tekrar ikiye bölünmüş ve ucuzleri olmuş o tek yumurtadan. Sen gönlünü ferah tut. Sakin beslenmeni bozma doğal beslen ve dua et gerisi Allaha kalmış.
InsAllah cok zormuş.. Allah hepimizin yardimcisi olsun. Herkesin bebisleri olsun

Inşallah canim. Uzaktan birini duymakla kendin yaşamak çok farklı cidden. Allah sana da nasip etsin inşallah.
Ben kürtaj olanlara çok kızıyorum. Ama bilemeyiz ki herkesin yaşamı farkli

Inşallah canim. Uzaktan birini duymakla kendin yaşamak çok farklı cidden. Allah sana da nasip etsin inşallah.
Ben kürtaj olanlara çok kızıyorum. Ama bilemeyiz ki herkesin yaşamı farkli
ben bugün hastaneye gittim. kadın doğum bölümüne o kadar çok ileri yaş hamile vardı ki.. yaşadıklarım şaka gibi geliyor.. onlara bakıyorum kendime bakıyorum. kabullenmeye çalışıyorum durumumu. yaşıtlarım ya yeni evli evliliklerinin tadını çıkarıyorlar. ya iinde gücünde insanlar. ya da evli mutlu çocuklu.. kimse bu yaşta böyle yük taşımıyor diyorum. sonra diyorumki isyan gibi oluyor.. tevekkül et..

Merhaba kızlar benimde amh düşük bu ay tüp bebek tedavisine başladım 3 yıldır bekliyoruz rabbim bu sefer nasip eder de buraya yazarım ben hamile kaldım diye :dua: cumartesi günü transferim oldu pazartesi yada salı test yaptıracam dua edin inşallah güzel haberlerle gelirim..inşallah bekleyen herkese en kisa zamanda nasip olur..

Merhaba kızlar benimde amh düşük bu ay tüp bebek tedavisine başladım 3 yıldır bekliyoruz rabbim bu sefer nasip eder de buraya yazarım ben hamile kaldım diye :dua: cumartesi günü transferim oldu pazartesi yada salı test yaptıracam dua edin inşallah güzel haberlerle gelirim..inşallah bekleyen herkese en kisa zamanda nasip olur..
İnşallah hayırlı haberler gelir. Amh değerin kacti

İnşallah hepimizden.. 0.7 öncesinde 4 doktora gittim hiç azligindan bahseden olmamıştı bu tüp bebek için gittiğim testi istedi az görünüyor dedi...senin durum nedir?
2 yıldır bebek olmadı daha önce 2 doktora gittim herşey normal dediler. Esim de bir problem yok. En son tüp bebek merkezinde profesore gittim amh testi 1.21 dedi. Normalde 2.5-3 olması gerekirmiş. 2-3 daha deneyip vakit kaybetmemeniz gerekir dedi. Şuan vitamin takviyesine başladım.

amh kac cnmb bende tup bebek dusunuyorum

2 yıldır bebek olmadı daha önce 2 doktora gittim herşey normal dediler. Esim de bir problem yok. En son tüp bebek merkezinde profesore gittim amh testi 1.21 dedi. Normalde 2.5-3 olması gerekirmiş. 2-3 daha deneyip vakit kaybetmemeniz gerekir dedi. Şuan vitamin takviyesine başladım.
bnmde amh 1.84 cnm banada tup bebek dıolar kımı ıyı dıo bu ay femara kullanmaya basladım bu ılk ay olmadı 3 ay denıyıp tup bebek denemeyı dusunuyorum

Bence iyi değeriniz kafaya takmamaya çalışın bu dönemde en azından 3 ay düşünmeyin inşallah nasip olur canım..ben öncesinde 3 kere klomen kullandım 1 kerede femara ama malesef şimdi tüp bebek oldu inşallah güzel haberleri bekliyorum dua edin pazartesi belli olacak:dua:

bnmde amh 1.84 cnm banada tup bebek dıolar kımı ıyı dıo bu ay femara kullanmaya basladım bu ılk ay olmadı 3 ay denıyıp tup bebek denemeyı dusunuyorum
seninde değerin iyi ki canım sana kim dedi kötü diye doktorun mu? Benim 1 femera 3 klomen geçmişim var şimdi de pazartesiyi bekliyorum hayırlısıyla :)

hadi hayırlısı olsun canım ne zamandır bekliyodun Öncesinde başka bi tedavi uygulandı mı? inşallah beraber güzel haberleri alırız
Hayir herhangi bir tedavi uygulanmadi.
Zaten biz Artik tup bebek icin kendimizi hazirlamistik bugun degerimin de dusuk geldini ogrenince artik vakit kaybetmek istemedik

Hayir herhangi bir tedavi uygulanmadi.
Zaten biz Artik tup bebek icin kendimizi hazirlamistik bugun degerimin de dusuk geldini ogrenince artik vakit kaybetmek istemedik
Yasin kacti canim senin.birde tedavini nerde oldun raporlumu yoksa ozelmi yaptiriyosun sürecini anlatirmisin neler yapildi noldu bende baslicam onunuzdeki zananlarda

Yasin kacti canim senin.birde tedavini nerde oldun raporlumu yoksa ozelmi yaptiriyosun sürecini anlatirmisin neler yapildi noldu bende baslicam onunuzdeki zananlarda
Yasim 35. Rapor yok biz kendimiz ankara da oZelde yaptiriyoruz. Dusuk amh icin rapor alinabiliyor mu bilmiyorum sormadik hic. Amh I Bu kadar dusuk beklemiyordum sok oldum acikcasi. Adetin ikinci gunu yani dun gittim vaginal usg yapildi Bi de Kan Alindi e2, amh, progesteron bakildi bugun de ilaclara basladik. Carsamba Sabah kontrolum olacak.

Back