- 6 Aralık 2014
- 472
- 265
- 323
- Konu Sahibi crocus7919
-
- #7.061
Canim ben watsaptan sordugumda bi kasik yiyip arkasindan su icebilirsiniz dediler sonucta midemize gidip ordan emilicek her sekildeSiz nasıl kullanıyorsunuz hap gibi suyla yutulsa olurmu acaba yoksa midem almıyo benim
Ne biliyim dedim onuda hani elestiri yazanlar olmusya onun icinmi yapiolar diye dusundum bide direk savunmaya giriolar boyle olumsuz seylerede onada taktim galiba:))ama netice aldim yani umut dunyasi isteBende inanmadım ama hamile olmayanlarda çok yorumlarda sadece degerleri düzelenlerde var bnde alcam acaba eczanelerde satıyor mu ki
Aynen umutlanıp alıyos yine sadece İnstagram da mı var satışı eczanelerde satılmıyormuNe biliyim dedim onuda hani elestiri yazanlar olmusya onun icinmi yapiolar diye dusundum bide direk savunmaya giriolar boyle olumsuz seylerede onada taktim galiba:))ama netice aldim yani umut dunyasi iste
Yok canim eczanelerde satilmiyo sanirimAynen umutlanıp alıyos yine sadece İnstagram da mı var satışı eczanelerde satılmıyormu
Ben de de oluyor canim.Bazen 8.gunde yumurtlama oluyor.Zaten anlıyorsun o zaman adet 23. günde falan oluyor.Ben yumurta takibi yaptiriyordum o zamanlar farkettim.Yumurta çatlamasıni önleyici iğne yapabilirsin ama yumurta takibi yaptırman lazım canimErken yumurtlama sorunu hakkinda bilgisi olan yada ayni sorunu yasayan varmi ccanlar bununla ilgili doktorun uyguladigi bisi bi tedavi yada hitkisel bisey uygulayanya cok eentrreen bi durum benimki netten ariyorum hic bu konu hakkinda bisi gormedim 8_9.gunlerde yumurtlayip 25_26 gunde adet olmak yani yumurtanin erken catlamasi diye ariyorum tup bebek tedavisinde hani o ihtimale karsi igne igne yapılıyormuş ama tup disinda bi tedavi gormedim gormedim hatta bu sorunu yasayan bbirinide okumadim su forumda
Kuzum benim 23 gunde olmuo 26 gun vve ustu oluo garip bi sekilde yani erken olmak gerekiomus erken yumurtlamada yarin ozelde bi doktora gidip herseyi sorucam kafamdaki.hani erken yumurtlamayi duydum ama adet arasinin suresi kisaysa normal ama bebim surede uzun ve olgunlasmadanda catlio 14 mm deBen de de oluyor canim.Bazen 8.gunde yumurtlama oluyor.Zaten anlıyorsun o zaman adet 23. günde falan oluyor.Ben yumurta takibi yaptiriyordum o zamanlar farkettim.Yumurta çatlamasıni önleyici iğne yapabilirsin ama yumurta takibi yaptırman lazım canim
Aslında amh değeriniz güzel benim 0.11 ile 6. Tedavimde ikinci evladıma kavuştum başka sorun yoksa bence anne olmanıza engel değilKızlar benim amh 1.21 çıktı . Yaşım 29. Doktor en fazla 2-3 ay bekleyip tüp bebek yapmalısın dedi. Tüpler açık rahim şekli normal. Eşimin tahlilleri de normal. Sizce hemen tüp bebeğe başlamalı mıyım. Rapor çıkar mı ?
Aslında amh değeriniz güzel benim 0.11 ile 6. Tedavimde ikinci evladıma kavuştum başka sorun yoksa bence anne olmanıza engel değil
Kuzum 6kere tup bebekmi denediniz yoksa baska bi tedavimiAslında amh değeriniz güzel benim 0.11 ile 6. Tedavimde ikinci evladıma kavuştum başka sorun yoksa bence anne olmanıza engel değil
Yumurtlamadan 14 gün sonra adet olunur ama sen sor canım doktoraKuzum benim 23 gunde olmuo 26 gun vve ustu oluo garip bi sekilde yani erken olmak gerekiomus erken yumurtlamada yarin ozelde bi doktora gidip herseyi sorucam kafamdaki.hani erken yumurtlamayi duydum ama adet arasinin suresi kisaysa normal ama bebim surede uzun ve olgunlasmadanda catlio 14 mm de
Kızlar benim amh 1.21 çıktı . Yaşım 29. Doktor en fazla 2-3 ay bekleyip tüp bebek yapmalısın dedi. Tüpler açık rahim şekli normal. Eşimin tahlilleri de normal. Sizce hemen tüp bebeğe başlamalı mıyım. Rapor çıkar mı ?[/QUOT
Ben gecen seneki amh sonucumla dra gittigimde 1.17 bu arada sonucum dr baan cikar dedi.benim sure uzun diyemi bilmiyorim gerci benim 8 senedir olmuyor.1.1 in altını az kabul ediyoriz dedi.
Sordum kuzum bana 8.gun yunurtlama 22 gunde bir adet olanlarda olur dio ama benim 22 gun degil iste garip bi sekilde yarin sorucam bakalim bunu ne dersede burda yazarim benim durumumda olanlar okusun bari ben ariyorum bulamiyorum benim gibi birine napilir nedilirYumurtlamadan 14 gün sonra adet olunur ama sen sor canım doktora
Hayir korkudan yaptiramadim henüzEcem bu sene tekrar amh yaptırdın mı sonuçta düşüş var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?