AMH DEĞERI DÜŞÜK OLUP HAMİLE KALANLAR

Bende inanmadım ama hamile olmayanlarda çok yorumlarda sadece degerleri düzelenlerde var bnde alcam acaba eczanelerde satıyor mu ki
Ne biliyim dedim onuda hani elestiri yazanlar olmusya onun icinmi yapiolar diye dusundum bide direk savunmaya giriolar boyle olumsuz seylerede onada taktim galiba:))ama netice aldim yani umut dunyasi iste

Erken yumurtlama sorunu hakkinda bilgisi olan yada ayni sorunu yasayan varmi ccanlar bununla ilgili doktorun uyguladigi bisi bi tedavi yada hitkisel bisey uygulayan ya cok eentrreen bi durum benimki netten ariyorum hic bu konu hakkinda bisi gormedim 8_9.gunlerde yumurtlayip 25_26 gunde adet olmak yani yumurtanin erken catlamasi diye ariyorum tup bebek tedavisinde hani o ihtimale karsi igne igne yapılıyormuş ama tup disinda bi tedavi gormedim gormedim hatta bu sorunu yasayan bbirinide okumadim su forumda

Cnm erken yumurtlama mı bilmiyorum ama benim adet dongum 26 günde bir. Yumurtalama testlerin de 11. Gün pozitif oluyordu. Yumurta rezervi testi yaptırdın mı? İki adet arasındaki süre kısa olduğunda yumurta rezervi az olabiliyormus. Benim amh testi 1.21 geldi. Yani normal yumurta rezervinin biraz altında. Bu sebeple vakit kaybetmemek gerekiyor tedavi için.

Ben de de oluyor canim.Bazen 8.gunde yumurtlama oluyor.Zaten anlıyorsun o zaman adet 23. günde falan oluyor.Ben yumurta takibi yaptiriyordum o zamanlar farkettim.Yumurta çatlamasıni önleyici iğne yapabilirsin ama yumurta takibi yaptırman lazım canim

Kuzum benim 23 gunde olmuo 26 gun vve ustu oluo garip bi sekilde yani erken olmak gerekiomus erken yumurtlamada yarin ozelde bi doktora gidip herseyi sorucam kafamdaki.hani erken yumurtlamayi duydum ama adet arasinin suresi kisaysa normal ama bebim surede uzun ve olgunlasmadanda catlio 14 mm de

Aslında amh değeriniz güzel benim 0.11 ile 6. Tedavimde ikinci evladıma kavuştum başka sorun yoksa bence anne olmanıza engel değil

Yumurtlamadan 14 gün sonra adet olunur ama sen sor canım doktora

Yumurtlamadan 14 gün sonra adet olunur ama sen sor canım doktora
Sordum kuzum bana 8.gun yunurtlama 22 gunde bir adet olanlarda olur dio ama benim 22 gun degil iste garip bi sekilde yarin sorucam bakalim bunu ne dersede burda yazarim benim durumumda olanlar okusun bari ben ariyorum bulamiyorum benim gibi birine napilir nedilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…