- Konu Sahibi crocus7919
- #7.041
Bnde eczaneden aldım cnmProwomeni nerden aldınız bende kullanmak istiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bnde eczaneden aldım cnmProwomeni nerden aldınız bende kullanmak istiyorum
Bunlar vitamin yumurta kalitesini artırmak içinKizlar bu ilaclari tup bebek asamasindami kullaniyosunuz.
C life macun aldım bugün basladım ama cok kötü tadı nasıl yicem bilmiyorumBnde eczaneden aldım cnm
Aa onu bilmiyorum oda mı yumurta kalitesini arttırıyormuşC life macun aldım bugün basladım ama cok kötü tadı nasıl yicem bilmiyorum
Dondurulmuş var mı Canım inşaallah bi dahaki sefere devam eder anne olursunAa onu bilmiyorum oda mı yumurta kalitesini arttırıyormuş
Yok kuzum nerdeee zaten 4 yumurta toplandı 3 olgun vardı ama biri döllenmiştiDondurulmuş var mı Canım inşaallah bi dahaki sefere devam eder anne olursun
Canmmm doğal yolla kalmışsın maşallah benimde 0,31 amh inşallah bende kalırım prowonen içiyorum bende aç tok fark ediyormu hangi saatte içtinMerhaba,
Benim amh 0,06 . Promotil women i bende kullandım 3 ay . Bi düşük bi kimyasal yaşadım ve şu an tekrar hamile kaldım. Ben faydası olduğunu düşünüyorum. Pahalı bi vitamin olduğu için 3 ay sonra miyositol kullanmaya başladım.
Hayırlısı olur inşaallah Canım yaşın çok genç ilaç dozların yüksek miydiYok kuzum nerdeee zaten 4 yumurta toplandı 3 olgun vardı ama biri döllenmişti
En yüksek dozda mı bilmiyorum ama yüksektiHayırlısı olur inşaallah Canım yaşın çok genç ilaç dozların yüksek miydi
Benim de amh 0.01insallah olurbenim amh değeri 0.01 olup hamile kalan var mı
Olur inşallah canm kaç yaşındasın kaç yıllık evlisinBenim de amh 0.01insallah olur
Valla yorumlara bakılırsa herderde deva işte umut kapısı deniyoruz bakalım prowomen alacaktım ama biri promotil women demiş hangisi bizim için en uygun acabaAa onu bilmiyorum oda mı yumurta kalitesini arttırıyormuş
E bende alayım ne kadara aldınValla yorumlara bakılırsa herderde deva işte umut kapısı deniyoruz bakalım prowomen alacaktım ama biri promotil women demiş hangisi bizim için en uygun acaba
65 tl aldım ınstagramda c life diye bakabilirsin ama tadını begenmedimE bende alayım ne kadara aldın
Şifa olsun da alır içeriz kuzum65 tl aldım ınstagramda c life diye bakabilirsin ama tadını begenmedim
Aynen tadi cok kotuydu ya millet guya bi kavanoz bitirmiş hamile kalmis nne bilim menopoza giriomis hamile kalmis bana fazla abarti geldi ama yinede aldim iiste65 tl aldım ınstagramda c life diye bakabilirsin ama tadını begenmedim
Siz nasıl kullanıyorsunuz hap gibi suyla yutulsa olurmu acaba yoksa midem almıyo benimAynen tadi cok kotuydu ya millet guya bi kavanoz bitirmiş hamile kalmis nne bilim menopoza giriomis hamile kalmis bana fazla abarti geldi ama yinede aldim iiste
Bende inanmadım ama hamile olmayanlarda çok yorumlarda sadece degerleri düzelenlerde var bnde alcam acaba eczanelerde satıyor mu kiAynen tadi cok kotuydu ya millet guya bi kavanoz bitirmiş hamile kalmis nne bilim menopoza giriomis hamile kalmis bana fazla abarti geldi ama yinede aldim iiste
Hangi doktora gidiyorsun başkentte?Adana’daki Başkent’te raporlu 3000 yumurta toplama 1800 transfer bir de yumurta dondurulursa 400 ve de ilaçlar ama ilaç çok kullanmadım ben çok tutmamıştı