AMH DEĞERI DÜŞÜK OLUP HAMİLE KALANLAR

peki canım acıbademde tedavı masrafını raporla kabul etmıyor ama ılacı barı oyle raporla alabılırmıyımkı... bu ıslemler toplamda ılac ve tedavı ayrı ayrı kac para tutuyor
Ben 2016 dami yaptirdim ne acıbAdem hastanesi 4,750 tl almisti ilacta senin hastaligin duruma göre ilac para tutuyor,benimki ilac 1,600 tutmustu ekstra tahlilde parali..burda rapor gecmez acibademde...senin yerinde olsam unv hastadinde butun tahlillerimi yaptirirdim gerekirse takviye ilaçlarımı da kullanirdim yaptiracaksam gider özelde bu tahlillerle tup bebeği yaptirirdim...

evet canımda ocak şubatta ancak başlayabılırım bu ıslere maddi anlamda o aralıktada bu tedavıyımı olsam dıyorum rahım fılmı öneren yok kendım gidip onumu cektıreyım dıyorum kafa bınbesyuz
Sen arastirma unv hastanesine gitsen elindeki amh testi ile her tahlili yaparlar seninde aklinda ne varsa söylerdin sırasıyla yaparlardi ve aklinda hic bir soru kalmaz..birde ozel yerde tahlile para dokmezdim..cunku uc tup bebegimi ozellerde yaptirdim hic bir tahlil yapmadilar direk tüp bebek denediler,araştıma unv hastanesinde her seyi yapiyorlar ben elimden geleni yapiyimda gerisi takdiri ilahi rabbimi ins bizlerede evlat sevgisini taddirirlar...

Sen yine umudunu kaybetme boyle sağlıklı en az iki uc ay beslen sağlıklı yumurta embriyolar olur gor bak rabbim buyuk emeklerimizi zayi etmesin ins..

insaşşah canım benım sağol cok güzel anlatmış, yol göstermıssın bunları okuyunca kendımı yalnız hıssetmıyorum en azından bu ara kafam bıde başka seyede takılıyo göğsümde bı kıtle hıssettım sol ust göğsün dıs kısmında kontrole gıtmeyede korkuyorum 40 yas altına mamografı cekmıyorlarmıs genel cerrahıye randevu alıp ultrason cektırmem gerekıyormus ınsallah onemlı bırsey degıldır ağrılı olmazsa korkun demısler nette hıc agrıda yok yuregım daralıyo allahım dıyorum onemlı bıseysede bana annelık duygusunu tattırmadan canımı alma perşembe gunu alıp gıdıcem doktora dua edın olurmu bıde bu cıkmasın

Canım öyle deme Allah korusun büyük söz söyleme günlük konuşmalar da dua yerine gecebilir inşallah hayırlısıyla anne olursun ve bebeğini saglıkla hayırla uzun ömürle büyütürsün inşallah

Aysima korkma bende de cikti o kitle sag göğsümde.ultraosna girdim bir suuru varmis su kesecikleri onrmli degl dedi dr .bende cok korkmustum.hemen dra git bence.

Aysima korkma bende de cikti o kitle sag göğsümde.ultraosna girdim bir suuru varmis su kesecikleri onrmli degl dedi dr .bende cok korkmustum.hemen dra git bence.
gidicem kuzum işyerimde cok yoğun perşembe falan gıdıcem ınsallah. kuzum ama bu nasıl bılıyonmu bı 3-4 cm var ustunde bıde sert bi pürtük var bıde bu çıkmaz ınsallah basıma ağrısı varmıydı o kıtlenın canım benım oda yok

Yok canim benimde agrimiyordu ve büyüktü senin ki Kadar 3 ayda flaan kayboldu.icini ferah tut ama yinede ihmal etme.

Regli oldum yine her ay bi umut bekliyo insan yine.bide regli oldum 10 dk sonra bi tanidigin hamile haberini aldim 4 senedir bekliyordu o da.insallah alah tamamina erdirir.dogal yoldan olmus.artik iyice umudu kesmeye başlıyorum sanki.icimde fırtınalar kopuyo annem esim dahil hic kimseye belli etmiyorum.

Ah canım ah o duyguyu okadar iyi anlıyorum ki.Defalarca yaşadım ben de.Cok büyük bir mucize olması gerektiğini bildiğim halde her ay bir umut ve sonu her zamanki gibi bir hüsran.Umutlanmaktan ağlamaktan hep acı yaşamaktan yoruldum...

Dogal yolla bizim gibi ayni şartlardatkenmi olmus canim boyle bizim gibi dusuk amh ile ne bilim boyle ssorunlsrl hamile kalabilenleri duyunca umudum çoğalıyor... kızlar bu arada gogsumdekı o kıtle ıcın gıttım cok sukur fıbroadedo dedı bırı 4 cm diğerleri kucuk kucuk her ıkı gogustede varmış o derdim bari son buldu...

allah ınsallah sanada hepımızede bu duyguyu tatmayı nasıp eder canım

Gozunn aydın aysima.canim onalrda bi sorun yoktu ama olmuyordu.dusuk amh ile kalan cok duydum ama ben.inslalah nasip olur bizede.allah ol dedikten sonra herturlu oluyor canim.gecen tv de cikti 11 yıldir regli olmuyormus iki cocugu varmis 39 yasinda hamile kalmis sok yasamislar.menopoza girmistim diyor.

Erken menopozda olabiliyormuş böyle durumlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…