Valla durumumuz Çok benzer, açıkçası ben 1.5 yıl önce 0.02olan amhımı birdaha ölçtürmeyeceğim. 0.03 bile olamayacağı bilimsel olarK kesinken 001 yadaa 0000001 artık geri düzelemyeceğini tedavisi olmadığını kabullendim ve tüp bebek tedavisini bıraktım.
Menapozu etkileyen amh dan çok fsh.
Fshım kaç bilmiyorum ama hiç yaşamadığım sıcak basmaları gösteriyorki çok yüksekk bu arada saraçoğlunun soğan hayıt tohumu testere dişli aslan oençcesi küründen önce 15ti ve 45 günde bir kendiliğimden adet oluyordum ve 1-2 kendiliğinden yumurta gelişiyordu ilaçsız. Kürden sonra 6 ay adet olamama rahim kalınlaşmaması ve yumurta gözükmemesi sorunlarını hayatında ilk kez yaşadım o sebeple ben kürleri kullandığıma pişmanım. Keşke kullanmasaydım. Ama kullanmasaydımfa acaba kürleri kullansam etkileyecekmi diyr içimde hep bir umut ve vicdan azabı kalacaktı. O bakımdan kullandığım iyi oldu. Ama sağlığıma ve hastalığıma şifa olmak bir yana kötü etki etti.
Ateş basması insanın hayatının kalitesini düşürüyor ve inana osiklolji bozuluyor bür fakika önce çorap ve hırka giyecek kadar üşüyorken (evdeki herkesn üşüdüğü bir havada) bir anda öyle bir sıcak basıyorki ter basıyor çorap hırka çıkıyor ama bu 10 dk filan sürüyor sonra yine üşüyorsun. Gece boyu bu böyle devam ediyor artık insann sinirleri yıpranıyor. Basan sıcak öyle böyle değil beynine vuruyor insanın
cam oencere açıyosun bu seferde insanlar tepki gösteriyor bu soğuk havada napıyosun diye :) vallaha delirir insan. Bu arada neyseki bu bikaç yol sürüyormuş bücut östrojen fülmesine alışıncaya kadarmış sonrasında azalarak geöecekmiş.
Valla bende senn gibi spor kilo verme kürler takviyeler herşeyi kullandım. Takviyelere bu zamana kadar 10.000 tl harcamışımdır. Her ay biesteron(100tl filan) q enzim qten(150tl) omrga 3(100 tl) yanına ot çöp ve başka duyduypun takviye denemeleri derken aylık 500tl sadece takviye masrafı.... olunan tedavileri saymıyoruum bile. Maddi manevi bitiriyor insanı üstelik elde ne var sıfır.
Bunları kullanıp sonuç görsem neyse değdi diyeceğim gözüme gözkmeyecek ama bukadar harcamalar sonunda dahada kötüye giden bir tablo olunca inan insan yıpranıyor
Biz açıkçası herşeyi aman şunu fa kullanmadım demeyelim diye bicdanımızı rahatlatmak için kullanıyoruz birazda.
Günden güne herşey kötüye gitti iyi hiçbir gelişme yaşamadım.
Dönüş yok bence ya bu yoldan onlar mucizevi yaşanmış birkaç olaydan bahsediyolar. Birde bizim kadar kötü durumda değildir dönenlerde. Ki ben hem yürköe hem ingilizce birçok yetden okudum acı ama gerçek şuanki tıp imkanları ile TEDAVİ YOK GERİ DÖNÜŞ YOK. Bu kesin. Zor olsada ben bunu kabullendm. Malesef.