• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AMH DEĞERI DÜŞÜK OLUP HAMİLE KALANLAR

Peki canim o raporla acibademde mesela yaptirabiliryormuyuz yoksa sadece devletin belli hastalelerimi oluyor birde ilac raporu ayri tedavi raporu ayrimi oluyormus
Canım raporu çıkarttığında hem ilaç hem de tedavi raporu veriyorlar.Sen tedavi olmak istediğin merkeze soruyorsun SGK ile tüp bebek için anlaşması varsa rapor geçiyor.Gitmeyi düşündüğün merkezler varsa arayıp sor canim

Peki canim o raporla acibademde mesela yaptirabiliryormuyuz yoksa sadece devletin belli hastalelerimi oluyor birde ilac raporu ayri tedavi raporu ayrimi oluyormus
Acibadem hic bir raporu kabul etmiyor canim ben iki tup bebeği acibademde yaptormistim..
Ama devletin yada unv hastanesinin prof hocasi anlasmali ozelde raporu kabul ediyor..bide unv hastenesinde gecerli rapor..ilac tedavi raporu ayri olmaz senin zaten devlet tup bebegi onerdiyse rahatsizligin kanıt olarak rapor edilip rapor veriyorlar,o kanitin olunca asilamayi gerek gormezler..misal amh dusukse bu kanit direk tup bebek ve bunun uzerinden ilaclarina rapor cikarmis oluyor...

Acibadem hic bir raporu kabul etmiyor canim ben iki tup bebeği acibademde yaptormistim..
Ama devletin yada unv hastanesinin prof hocasi anlasmali ozelde raporu kabul ediyor..bide unv hastenesinde gecerli rapor..ilac tedavi raporu ayri olmaz senin zaten devlet tup bebegi onerdiyse rahatsizligin kanıt olarak rapor edilip rapor veriyorlar,o kanitin olunca asilamayi gerek gormezler..misal amh dusukse bu kanit direk tup bebek ve bunun uzerinden ilaclarina rapor cikarmis oluyor...
peki canım acıbademde tedavı masrafını raporla kabul etmıyor ama ılacı barı oyle raporla alabılırmıyımkı... bu ıslemler toplamda ılac ve tedavı ayrı ayrı kac para tutuyor

kızlar bıde kafam oyle allak bullakki bı doktora gıttım uc ay hanı hap ve ıgne verıp deneyelim dıyor asılama degılde hap verecek sonrada çatlatma ıgnesı yapıcak sanırım ki bende erken yumurtlama problemı var 25 günde bır adet oluyorum ama 9. gun yumurtluyorum erkenden dıyorum bu sekılde bu hap ıgneyle kontrol atına alınabılırmı acaba tutarmı başka bı doktora gıdıyorum dırek tup dıyor kafam oyle karısıkkı napıcamı sasırdım su durumuma alışamadan care uretmeye çalışıyorum allahım yardım etsın gerçekten düşmanımı bıle bu konuda çaresiz bırakmasın...:(

kızlar bıde kafam oyle allak bullakki bı doktora gıttım uc ay hanı hap ve ıgne verıp deneyelim dıyor asılama degılde hap verecek sonrada çatlatma ıgnesı yapıcak sanırım ki bende erken yumurtlama problemı var 25 günde bır adet oluyorum ama 9. gun yumurtluyorum erkenden dıyorum bu sekılde bu hap ıgneyle kontrol atına alınabılırmı acaba tutarmı başka bı doktora gıdıyorum dırek tup dıyor kafam oyle karısıkkı napıcamı sasırdım su durumuma alışamadan care uretmeye çalışıyorum allahım yardım etsın gerçekten düşmanımı bıle bu konuda çaresiz bırakmasın...:KK43:
Canım amh ve FSH kaçtı senin yaşın kaç birde?

kuzum 38 e girdim kasımda fsh bı kere 12 ye cıktı babamın amelıyatında onuda doktor asırı stresten ollabılır demıstı ama normalde 5,6,7 çıkıyor. amh ım ıse 0.20

kuzum 38 e girdim kasımda fsh bı kere 12 ye cıktı babamın amelıyatında onuda doktor asırı stresten ollabılır demıstı ama normalde 5,6,7 çıkıyor. amh ım ıse 0.20
Canım ben iki türlusunu de denemiş biri olarak söylüyorum Allah ol demedikten sonra hiçbir ile olmuyor.Ben 5 kez tedavi gordum olmadı sonra çok yoruldum yumurta takibi ve çatlatma iğnesi ile bir süre denedim o da olmadi.İmkanlarin ölçüsünde ve hissiyatinla karar ver bence

Canım amh düşük fsh değişebiliyor tedavi sırasında düşük olması istenir ama bu amh la bence tüp bebek en mantıklısı

Canım amh düşük fsh değişebiliyor tedavi sırasında düşük olması istenir ama bu amh la bence tüp bebek en mantıklısı
evet canımda ocak şubatta ancak başlayabılırım bu ıslere maddi anlamda o aralıktada bu tedavıyımı olsam dıyorum rahım fılmı öneren yok kendım gidip onumu cektıreyım dıyorum kafa bınbesyuz

Canım ben iki türlusunu de denemiş biri olarak söylüyorum Allah ol demedikten sonra hiçbir ile olmuyor.Ben 5 kez tedavi gordum olmadı sonra çok yoruldum yumurta takibi ve çatlatma iğnesi ile bir süre denedim o da olmadi.İmkanlarin ölçüsünde ve hissiyatinla karar ver bence
kesinlikle canım benım çok çok doğru soyluyosun bız ıstersek paramparça paralayalım kendımızı o ol demeyince olmayacak bu ış .. yasın kac kuzum senın amh fsh falan sebep ne deniyor pekı hanı mıllette kromozom pıhtılaşma vs bı suru bısıler demısler sana bı açıklama yapıyolarmı

Canım benim amh 0.33 le başladım 0.13 çıktı 5 tedaviden sonra 2 ay sonra tekrar olcturdum 0.26 çıktı zaten doktorlar bu değerler arasında bir fark yok diyor FSH da 10 civarında en fazla 12 olmuştu yasim 32.Ben hsg pihtilasma kromozom analizi hepsini yaptırdım.Sadece pihtilasmaya biraz meyil cikti.cd56 testim 31 çıkti yani biraz yüksek ama doktorlar onu önemsemiyor o tutunmayla ilgili diyorlar.Denemedigim kur kullanmadığım vitamin kalmadı ne yapacağımı bilmiyorum artik

Canım benim amh 0.33 le başladım 0.13 çıktı 5 tedaviden sonra 2 ay sonra tekrar olcturdum 0.26 çıktı zaten doktorlar bu değerler arasında bir fark yok diyor FSH da 10 civarında en fazla 12 olmuştu yasim 32.Ben hsg pihtilasma kromozom analizi hepsini yaptırdım.Sadece pihtilasmaya biraz meyil cikti.cd56 testim 31 çıkti yani biraz yüksek ama doktorlar onu önemsemiyor o tutunmayla ilgili diyorlar.Denemedigim kur kullanmadığım vitamin kalmadı ne yapacağımı bilmiyorum artik
bende yeni başladım bu işlere allah hepımıze sabır sonucundada hepımıze ugraslarımızın sabrımızın selametını hayallarımızı versın ınsallah hepınıze dua edıyorum bazen gerçekten bu hayatta napsak olmuyor hepımızın yuzunu rabbım guldursun ınsallah rahım fılmı cektırıcem bu ay doktorlar hıcbısı ıstemıyo benden kendı kendıme cozum arıyorum çörekotu yagı aldım onu ıcıyorum polen arısütü kullanıyorum pro womena başladım ıncır yıyorum hayıt kullanıyorum bılmıyorum ıste umut dünyası benimkisi napsam olmayacak belkıde

bol bol Meryem suresını kenzul arsı falan oku kuzum duaya sarılmaktan başka caremız yok galiba

Okumam mi canım okuyorum tabi duadan başka sarılacak biseyimiz yok.Canim doktorlar istemese de sen yaptır benden de hsg dışında bişey istemediler ben yine de yaptırdım aklındaki seyleri yaptırınca en azından içinde kalmaz şundan mi bundan mi diye.Sen ne kadar süredir evlisin canim

Valla durumumuz Çok benzer, açıkçası ben 1.5 yıl önce 0.02olan amhımı birdaha ölçtürmeyeceğim. 0.03 bile olamayacağı bilimsel olarK kesinken 001 yadaa 0000001 artık geri düzelemyeceğini tedavisi olmadığını kabullendim ve tüp bebek tedavisini bıraktım.
Menapozu etkileyen amh dan çok fsh.
Fshım kaç bilmiyorum ama hiç yaşamadığım sıcak basmaları gösteriyorki çok yüksekk bu arada saraçoğlunun soğan hayıt tohumu testere dişli aslan oençcesi küründen önce 15ti ve 45 günde bir kendiliğimden adet oluyordum ve 1-2 kendiliğinden yumurta gelişiyordu ilaçsız. Kürden sonra 6 ay adet olamama rahim kalınlaşmaması ve yumurta gözükmemesi sorunlarını hayatında ilk kez yaşadım o sebeple ben kürleri kullandığıma pişmanım. Keşke kullanmasaydım. Ama kullanmasaydımfa acaba kürleri kullansam etkileyecekmi diyr içimde hep bir umut ve vicdan azabı kalacaktı. O bakımdan kullandığım iyi oldu. Ama sağlığıma ve hastalığıma şifa olmak bir yana kötü etki etti.

Ateş basması insanın hayatının kalitesini düşürüyor ve inana osiklolji bozuluyor bür fakika önce çorap ve hırka giyecek kadar üşüyorken (evdeki herkesn üşüdüğü bir havada) bir anda öyle bir sıcak basıyorki ter basıyor çorap hırka çıkıyor ama bu 10 dk filan sürüyor sonra yine üşüyorsun. Gece boyu bu böyle devam ediyor artık insann sinirleri yıpranıyor. Basan sıcak öyle böyle değil beynine vuruyor insanın :KK43: cam oencere açıyosun bu seferde insanlar tepki gösteriyor bu soğuk havada napıyosun diye :) vallaha delirir insan. Bu arada neyseki bu bikaç yol sürüyormuş bücut östrojen fülmesine alışıncaya kadarmış sonrasında azalarak geöecekmiş.

Valla bende senn gibi spor kilo verme kürler takviyeler herşeyi kullandım. Takviyelere bu zamana kadar 10.000 tl harcamışımdır. Her ay biesteron(100tl filan) q enzim qten(150tl) omrga 3(100 tl) yanına ot çöp ve başka duyduypun takviye denemeleri derken aylık 500tl sadece takviye masrafı.... olunan tedavileri saymıyoruum bile. Maddi manevi bitiriyor insanı üstelik elde ne var sıfır.
Bunları kullanıp sonuç görsem neyse değdi diyeceğim gözüme gözkmeyecek ama bukadar harcamalar sonunda dahada kötüye giden bir tablo olunca inan insan yıpranıyor :KK43:
Biz açıkçası herşeyi aman şunu fa kullanmadım demeyelim diye bicdanımızı rahatlatmak için kullanıyoruz birazda.

Günden güne herşey kötüye gitti iyi hiçbir gelişme yaşamadım.

Dönüş yok bence ya bu yoldan onlar mucizevi yaşanmış birkaç olaydan bahsediyolar. Birde bizim kadar kötü durumda değildir dönenlerde. Ki ben hem yürköe hem ingilizce birçok yetden okudum acı ama gerçek şuanki tıp imkanları ile TEDAVİ YOK GERİ DÖNÜŞ YOK. Bu kesin. Zor olsada ben bunu kabullendm. Malesef.
canım bende aynı durumdayım amh gerilemiş 0.009 olmuş fsh desen 43 dü en son onu da biosteron o kadar düşürmüştü. bnde kürlere başladım bu ay başka yapacak bişyim yok diye :( geceleri terleyerek uyanıyorum gündüz ufacık bişey olsa sıcak basıyr :( rabbim yar ve yardımcımız olsun

Kızlar bu amh değeri menopoz alarmı diyorlar ya benim 0.35 reglim düzenli öyle ateş basması falanda yok nasıl bağlantı anlamadim

Back