• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AMH DEĞERI DÜŞÜK OLUP HAMİLE KALANLAR

Yapışıklığın rahim filminde çıkacağını sanmam ofis hsg de bakılıp yapışıklık giderilmişti
Arkadaşımda 3 kollu cihazla çekilende hafif yapışıklık var diye çıkmıştı, sonrasında net tespit ve açılması için histeroskopi yapılıyor diye biliyorum. Yapışıklıkta da daha az kanama olabiliyormuş diye duydum.

kızlar amh düşük olanlara aşılama yapmadan direk tüp bebek için rapor cıkarılabılıyomu devlet desteği için yüksa düşükte olsa üç aşılama yapmadan tüp bebeğe rapor vermıyolarmı
Cikiyor canim benim amh 0,6 di bu sonucu kaybetme bunla sana rapor verilecek demişlerdi..kesin cikiyor rapor..

Selcancım brokoli kürü nasıl yapıyorsun..yumurta kalitesinemi faydalı.?
Canim yanlis tarif vermeyim ibrahim saraçoğlu demisti histereskobi oldum 26 gün once, yapisiklik varmisti o duzeltildi bende bu kuru arastirdim bu kur rahim yapisikliklari tup kanal tikaniklarini acip genisletiyormus hamile kalmayida kolaylastiriyormus zaten rahim dostu brokoli..hic bir zarari yokmus
150g brokoliyi 2 bardak suda 5dk haslayip sabah ac ve ogle ac icilecekmis..
Ben sabah aksam uyguladim cunku yaninda baska.kurlerde uyguladim birde 3 bardak su da hasladim..

Evet kuzum bakıldı bende de yapışıklık varmış açıldı. İnşallah tutar transfer oldu mu
Yok olmadim histereskopi olali 26 gun mu ne oluyor simdi estrofem kullaniyirum iki kutu,adete 12gun kala tarlusal kullanacağım yapisikligin giderilmesi icinmis,bu histerekopi oldukya rahime cizik atilmis gibi uyarilmis oluyormuş embriyonun tutulmasini kolaylasitiriyormus..bu ay bu ilaclar kullanilmasaydi tedaviye baslamis olacaktik 5 yumurta gozuktu ya artik gelecek ay az gözükür diger ayda yaptiririz tupu..

Evet kuzu 3. Toplanacak ama bu ay kaldı kist varmış uygun olmaz dedi. Evet canım famera ya da klomen ile sonrasında da menapur la devam ediyor kalitesi bozulmuyor böylelikle genelde bizim durumda olanlara böyle yöntemler uygulanıyormuş
banada ddoktor femera yada letu kullan dedi 5 gün. ben letu buldum aldım. hiç yumura goremediği için verdi. bununla cıkması lazım. şimdi üzülme. bununla çıkmazsa sıkıntı dedi. 6 gün sonrada kontrole çağırdı

banada ddoktor femera yada letu kullan dedi 5 gün. ben letu buldum aldım. hiç yumura goremediği için verdi. bununla cıkması lazım. şimdi üzülme. bununla çıkmazsa sıkıntı dedi. 6 gün sonrada kontrole çağırdı
Bence femara kullan ben letu kullandım femara da kullandım. Femara daha etkili . Letu muadili ama bende çok işe yaramadı

Malesef letu aldim.ya.
Ama etkilerinde okudumki kemikleri inceltiyormua. Hangisine uzuleyim.bilemedim. doktorda oyle dedi. Daha 26 yasindasin bulucaz insAllah vs. Umarim.oyle olur

kızlar selam, nasılsınız görüşmeyeli. ben şehir dışındaydım. dün akşam döndüm. salı gene gidiyorum :( şu ara iş çok yoğun ne selam verebildim ne birşey.. okudum yazılanları bazı güzel gelişmeler varmış. sevindim. bu arada dondurmaya karar vererek en doğrusunu yapmışım bu tempoda olmazdı o iş

kızlar selam, nasılsınız görüşmeyeli. ben şehir dışındaydım. dün akşam döndüm. salı gene gidiyorum :KK43: şu ara iş çok yoğun ne selam verebildim ne birşey.. okudum yazılanları bazı güzel gelişmeler varmış. sevindim. bu arada dondurmaya karar vererek en doğrusunu yapmışım bu tempoda olmazdı o iş
Hoşgeldin allah kolaylık versin. Aynen öyle sakinleyince yaptırırsın. Ben dayanamazdım valla helal olsun sabrını taktir ettim

Back