AMH DEĞERI DÜŞÜK OLUP HAMİLE KALANLAR

kızlar bu kolomen hapıyla çatlatma ıgnesıyle deneyen yokmu bızım sorunumuzda cozum degılmı buda
Doktor kontrolünde deneyebilirsin canım.Gittigin kadın doğum uzmanı na şöyle bu şekilde yumurta kontrolu yaparak deneyebilirsin.Folikul 18mm olduğunda çatlatma iğnesi yaparsin

Doktor kontrolünde deneyebilirsin canım.Gittigin kadın doğum uzmanı na şöyle bu şekilde yumurta kontrolu yaparak deneyebilirsin.Folikul 18mm olduğunda çatlatma iğnesi yaparsin
tüp bebek denemsine kadar bır turda olsa sundan denemek ısterdım aslında benım yumurta 14 mm ıken catlıyorya dıyorum acaba klomenle ıyıce olgunlasırda ıgneyle çatlatılsa cozum olurmu kafam karmakarışık kımse rahım fılmı demedı dıyorum bı yandanda rahım fılmını cektırsemmı kafama gore napcamı bılemıyorum ya

Canım rahim filmi kesinlikle cektir derim ben.Cunku tüpler kapaliysa boşuna ugrasmis olursun

Arkadaşlar amh degerim 0.31 ken ilk tüp denememde hamile kaldım fakat boş gebelik oldu kürtaj dediler burdan sizlere tavsiyem vitaminlere daha fazla agırlık verin yumurta kalitesizliğinden oluyomuş boş gebelik dhea imrly ve vitaminleri düzenli kullanalım inşallah bizde hamile kalacagız

Sen kac yasindasin canim ne guzel tutmus aslinda yaa duzenlice kullan vitaminlsrini birde pro womenmi kullansan benim okudufum yerlerde yumurtanin kalitesi artmis demis bazi kizlar

Bi gun bizimde yuzumuz guler insallah nne diyimki bu ara kafama daha cok takiyorum galiba ben daha yolun basinda hicbiseye hevesim kalmio bazen yorgun hisediyorum daha simdiden kendimi guclu hissedemiyorum bugun acibademiacibademi aradim 8600 tedavi 2000_3000ilac parasi dediler

Prowomeni nerden aldınız bende kullanmak istiyorum
Ben aczaneden aldim 200 tl getittirdim,internet sitelerinde var 175 tl miydi ne guvenip alamadim bir arastir guvenilir varsa al kullan muhakkak benim ucuncu ayim olacak faydasını gördüm yaninda hayit,polen kurude kullandim sonuc guzeldi..

Ama arastirma hastanesinde butun tahlillerini yaptir aklinda soru kalmasın,sonra özelde yaptır rabbim hakkimizda hayırlı olan evladi versin ins..cok takip stres etme hersey olacağına varir,taksan neye faydaki bize zarardan baska birsey vermiyo beyine kotu sinyal gondermeyelim yeterki saglikli bir kac yumurtamiz olsun rabbim bizlerede taddirsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…