AMH DEĞERI DÜŞÜK OLUP HAMİLE KALANLAR

Hadi inşallah kuzum. Senin amh benden iyi durumda bence daha da artabilir yumurta evet kuzu eğer kist erimiş olursa tekrardan toplanacak önümde daha 20 gün falan var geçmek bilmiyor günler

Hadi inşallah kuzum. Senin amh benden iyi durumda bence daha da artabilir yumurta evet kuzu eğer kist erimiş olursa tekrardan toplanacak önümde daha 20 gün falan var geçmek bilmiyor günler
Aslında 1 den az amh olunca çok farketmiyor mesela 0.5 amh ile 0.7 arasında çok da fark yokmuş Canım benim Mart’ta 0.75 bir sene önce 0.49 du bu amh çok da herşeyi doğru gösteren biley değil gibi

Aslında 1 den az amh olunca çok farketmiyor mesela 0.5 amh ile 0.7 arasında çok da fark yokmuş Canım benim Mart’ta 0.75 bir sene önce 0.49 du bu amh çok da herşeyi doğru gösteren biley değil gibi
Evet maalesef bana amh düşük dediklerinde 8-9 folikül vardı bundan 1 yıl önce şimdi 5 lere düştü

Geçen yıl tüp bebek demişler miydi Canım 8-9 folükül çok iyi ama 0.49 amh ile mi o kadar folükül vardı
Evet kuzu geçen sene de ünv hastanesinde yaptık 5 döllendi ikisi iyi kalite dendi ama olmadı ben de acaba rahimde mi bir şey var dedim ama rahim filmi de temiz anlamadım bu işten

Evet kuzu geçen sene de ünv hastanesinde yaptık 5 döllendi ikisi iyi kalite dendi ama olmadı ben de acaba rahimde mi bir şey var dedim ama rahim filmi de temiz anlamadım bu işten
Hayırlısı olsun canım rahim iyi ise sorun olmuyor heralde her ay yumurta kalitesi bilinmiyor ki şans işi denediğimiz ay iyi yumurta bulunursa erkek faktörü yoksa tabi tutunuyor embriyo dün 30 yaşında genç bir bayan vardı çok az ilaçla 6 folükül büyümüş iki 6 embriyodan ikisi iyi imiş o da tutunmamış kısmet

kızlar amh düşük olanlara aşılama yapmadan direk tüp bebek için rapor cıkarılabılıyomu devlet desteği için yüksa düşükte olsa üç aşılama yapmadan tüp bebeğe rapor vermıyolarmı

Benim amh 1 in altında olduğu için rapor çıkarmıştık yalnız 2012 yılında şimdi nasıl bilmiyorum

Erkek faktörü yok kuzu sayıda biraz vardı onu hallettik bir tek sorun benim rezerv o da kısmet

Ya yumurta rezervi dusuk olunca niye olmiyor anlamıyorum bi yazi okudum nette amh etkili degil deniyordu.hamile kalmak icin 1 yumirta yeter egr yumurtlama problemi yoksa rezerv azda olsa dogal yoldan bile hamile kalinabilir yaziyor.grcrkten bende biliyorum az rezervle doğal yoldan bile hamile kalan.bende corek otu aldim bal tarcin corekotuna baslicam.ama once brokoli alip kur yapmam lazim.

Çıkıyor benim de düşük amh tan çıktı ve hiç aşılama olmadım[/QUOTE
peki canım bu tup bebek tedavısını sadece unıversıtelerdemı yaptırmak zorundasın mesela acıbademde yapılabılıomu o raporla hıcbırsey bılmıyorum allahım nasıl altından kalkıcam ben bu seylerın....

Canım istesen rapor gecen ozel tup bebek merkzlerinde de yaptirabilirsin.acibademde gecmiyor saniirm rapor.

Yumurtalar normalden daha yaslı oldugu için kaliteli olmuyo ondan normal zor diyorlar

Selcancım brokoli kürü nasıl yapıyorsun..yumurta kalitesinemi faydalı.?

Histereskopi yapildimi canim,bende unv hastanesinde rahime kamerayla bakıldı megersem yapisiklik varmis,ama bundan önce ozelde uc tup bebek yaptirdim dr bilemedi,ins bu 4 cu tup bebegim tutar rabbim bizede verir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…