- 7 Haziran 2018
- 454
- 489
- 33
- 41
- Konu Sahibi crocus7919
-
- #6.941
Hadi inşallah kuzum. Senin amh benden iyi durumda bence daha da artabilir yumurta evet kuzu eğer kist erimiş olursa tekrardan toplanacak önümde daha 20 gün falan var geçmek bilmiyor günlerDiyet iyi gidiyor Canım et yemiyorum ekmeği kestim şeker YÖK zaten vitamin başladım zaten çok kilolu değilim 1.68 boy 65 kilo ama yumurta kalitesi için ve kistler rahatlasın diye yapıyorum inşaallah adet düzene girer bakalım sen gelecek ay tekrardan mı başlıycan bu ay gittiğinde kaç folükül vardı 0.51 amh için doktor 2-3
Yumurta elde ederiz dedi doktor kalite olsun da tabi gerisi boş şans işi
Aslında 1 den az amh olunca çok farketmiyor mesela 0.5 amh ile 0.7 arasında çok da fark yokmuş Canım benim Mart’ta 0.75 bir sene önce 0.49 du bu amh çok da herşeyi doğru gösteren biley değil gibiHadi inşallah kuzum. Senin amh benden iyi durumda bence daha da artabilir yumurta evet kuzu eğer kist erimiş olursa tekrardan toplanacak önümde daha 20 gün falan var geçmek bilmiyor günler
Evet maalesef bana amh düşük dediklerinde 8-9 folikül vardı bundan 1 yıl önce şimdi 5 lere düştüAslında 1 den az amh olunca çok farketmiyor mesela 0.5 amh ile 0.7 arasında çok da fark yokmuş Canım benim Mart’ta 0.75 bir sene önce 0.49 du bu amh çok da herşeyi doğru gösteren biley değil gibi
Geçen yıl tüp bebek demişler miydi Canım 8-9 folükül çok iyi ama 0.49 amh ile mi o kadar folükül vardıEvet maalesef bana amh düşük dediklerinde 8-9 folikül vardı bundan 1 yıl önce şimdi 5 lere düştü
Evet kuzu geçen sene de ünv hastanesinde yaptık 5 döllendi ikisi iyi kalite dendi ama olmadı ben de acaba rahimde mi bir şey var dedim ama rahim filmi de temiz anlamadım bu iştenGeçen yıl tüp bebek demişler miydi Canım 8-9 folükül çok iyi ama 0.49 amh ile mi o kadar folükül vardı
Hayırlısı olsun canım rahim iyi ise sorun olmuyor heralde her ay yumurta kalitesi bilinmiyor ki şans işi denediğimiz ay iyi yumurta bulunursa erkek faktörü yoksa tabi tutunuyor embriyo dün 30 yaşında genç bir bayan vardı çok az ilaçla 6 folükül büyümüş iki 6 embriyodan ikisi iyi imiş o da tutunmamış kısmetEvet kuzu geçen sene de ünv hastanesinde yaptık 5 döllendi ikisi iyi kalite dendi ama olmadı ben de acaba rahimde mi bir şey var dedim ama rahim filmi de temiz anlamadım bu işten
Benim amh 1 in altında olduğu için rapor çıkarmıştık yalnız 2012 yılında şimdi nasıl bilmiyorumkızlar amh düşük olanlara aşılama yapmadan direk tüp bebek için rapor cıkarılabılıyomu devlet desteği için yüksa düşükte olsa üç aşılama yapmadan tüp bebeğe rapor vermıyolarmı
Erkek faktörü yok kuzu sayıda biraz vardı onu hallettik bir tek sorun benim rezerv o da kısmetHayırlısı olsun canım rahim iyi ise sorun olmuyor heralde her ay yumurta kalitesi bilinmiyor ki şans işi denediğimiz ay iyi yumurta bulunursa erkek faktörü yoksa tabi tutunuyor embriyo dün 30 yaşında genç bir bayan vardı çok az ilaçla 6 folükül büyümüş iki 6 embriyodan ikisi iyi imiş o da tutunmamış kısmet
Çıkıyor benim de düşük amh tan çıktı ve hiç aşılama olmadımkızlar amh düşük olanlara aşılama yapmadan direk tüp bebek için rapor cıkarılabılıyomu devlet desteği için yüksa düşükte olsa üç aşılama yapmadan tüp bebeğe rapor vermıyolarmı
Herkes için dua ediyorum canımErkek faktörü yok kuzu sayıda biraz vardı onu hallettik bir tek sorun benim rezerv o da kısmet
peki canım bu tup bebek tedavısını sadece unıversıtelerdemı yaptırmak zorundasın mesela acıbademde yapılabılıomu o raporla hıcbırsey bılmıyorum allahım nasıl altından kalkıcam ben bu seylerın....Çıkıyor benim de düşük amh tan çıktı ve hiç aşılama olmadım[/QUOTE
Canım istesen rapor gecen ozel tup bebek merkzlerinde de yaptirabilirsin.acibademde gecmiyor saniirm rapor.peki canım bu tup bebek tedavısını sadece unıversıtelerdemı yaptırmak zorundasın mesela acıbademde yapılabılıomu o raporla hıcbırsey bılmıyorum allahım nasıl altından kalkıcam ben bu seylerın....
nette yumurta kalitesini de etkiler diye yazıyor yumurtaların DNA sini bozuyormusTeşekkür ederim cevabın için peki bu sadece düşük ile ilgili mi bende düşük yok hiç tutunma olmuyor
Yumurtalar normalden daha yaslı oldugu için kaliteli olmuyo ondan normal zor diyorlarYa yumurta rezervi dusuk olunca niye olmiyor anlamıyorum bi yazi okudum nette amh etkili degil deniyordu.hamile kalmak icin 1 yumirta yeter egr yumurtlama problemi yoksa rezerv azda olsa dogal yoldan bile hamile kalinabilir yaziyor.grcrkten bende biliyorum az rezervle doğal yoldan bile hamile kalan.bende corek otu aldim bal tarcin corekotuna baslicam.ama once brokoli alip kur yapmam lazim.
Teşekkür ederim baktırmak gerek o zamannette yumurta kalitesini de etkiler diye yazıyor yumurtaların DNA sini bozuyormus
Evt vücut once kaliteli yumurtaları harciyomus ama olaninda oluyor iste.allah hepimize nasip eder insallah.Yumurtalar normalden daha yaslı oldugu için kaliteli olmuyo ondan normal zor diyorlar
İzledim ben ve cok mantikli zaten cogunu uyguladigim bitki idi..
1kg bala 1,5 su b. hayıt çiçeği katti karistirdi,bir kg cekirkedli siyah uzumu 3 lt suda duduklude 20 dk kaynatip bir cay bardaigi o balla yenecek icilecek.17 gunde bu karisim bitecek dedi...eksi,tursu acidan kesinlikle uzak duracaklar dedi ayaklarini sicak tutsunlar dedi ve uzum suyunu yatarken icsinler damarlar tupler sicakta yani yatakta sicak tutulunca genişliyormuş ..
Kizlar ben 1,5 ayi gecgin neler kullandim sizede anlatayim ..
Hayit,polen,incir kürü bunu,prowomen takviye ilac bir ay kullandim
İkinci ay,corek otu tarcin polen bal karisimi,brokoli kuru polen ve prowomen de kullanıyorum. ikinci ayin dolmasina bi 15 gun kalasi hayit kuru, kuru uzum kurunu folik asit uygulayacagim ins..
Ben tup bebege tadviye basladim bu kurlerden once hic yumurtam yoktu,hemen kurlere basladim,ikinci adettede yoktu hormonlara bakildiginda bi degisiklik vardi,ucuncu adette 5 yumurta gozuktu ve hormon tahlillerde bayagi degisiklik olmus..misal fhs 9,87 idi bu kürlerle 5,17 ye düşmüş kan degerlerim bile duzeldi sizde pes etmeyin lufen sifa rabbimdenn..simdi daha 1 ay daha kullanirsam kurleri tam istedigim kalitede yumurtam olacak inş..sizlerede umut olsun..
Histereskopi yapildimi canim,bende unv hastanesinde rahime kamerayla bakıldı megersem yapisiklik varmis,ama bundan önce ozelde uc tup bebek yaptirdim dr bilemedi,ins bu 4 cu tup bebegim tutar rabbim bizede verir..Evet kuzu geçen sene de ünv hastanesinde yaptık 5 döllendi ikisi iyi kalite dendi ama olmadı ben de acaba rahimde mi bir şey var dedim ama rahim filmi de temiz anlamadım bu işten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?