- 24 Kasım 2015
- 5.531
- 9.090
- 198
- Konu Sahibi crocus7919
-
- #6.921
Zahide yetişte kadın faktörlü kısırlığa çare buldum diyen bir teyze çıktı simdi izleyen var mı ?
İzledim ben ve cok mantikli zaten cogunu uyguladigim bitki idi..Izlemedim ben.İzleyen arkadaşlar oldumu? Çare ne imiş?
Slm kizlar hatirlarsaniz benim hic yumurta yoktu amh 0,60 ti..
16 gun once histereskopi olmustum kamerayla bakildi yapisiklik var misti onu duzeltiler,bugunde adet oldum oglenleyin dr gel dedi gittim cok guzel haber aldim ins sagda 1 yumurta solda 4 yumurta toplam 5 yumurta varmis,kizlar bol bol dua ve saglikli beslenme kurler cok uygulandim,uyguladiklarim birinci ay ; pro women,incir kuru ,arada hayit tohumu, polen...
İkinci ay pro women, hayit tohumu,polen
Histereskopi olduktan sonra prowomen,brokoli kuru arada bir hayit tohumu,polen, simdi bunlari brokoliyi son bir bucuk haftadir kullaniyorum..
Bugun bu guzel haberi aldim bir ay daha kur uyguluyacagim yani ucuncu ay yine;prowomen ,polen bal karisimi(corek otu,tarcin,polen,zencefil)kattim, arada hayit tohumu icerim,folden folik asitte kullanacagim..
bir ay sonra ins tup bebege basliyorum ins... kizlar kesinlikle pro womeni alin kullanin arastirin lutfenn sifa rabbimden..
HIC COCUGUM YOK CANIM ONDAN KAHROLUYORUMçocugunuz var mı
burdan okudum dun sayfalarca bı suru sey pro womenı buldum ondan sıparıs ettım arı sutu bal polenlı bı karışım sıparıs ettım bıde bıde hayıt falan bısıler kullanayım dımı fsh ım bı kere 12 ye cıktı bı kac ay 5,6 flan cıkıo ama ıste rezerv berbatki şu şoku atlatmalıyım canım sıparıslerım gelsın baslıyım off of...aysima_00 bir bak lutfen bunlari bi dene hormon tahlil sonuclarim bile guzel cikti
FSH onceden 2 ay once 9,87 gecen cuma 5,17 cikti yumurtalarin iyi oldugunu gosteren hormon..senin fsh bile cok sa duzelir hic uzulme benim yumurta bile yok tu iki ay kurleri kullandım ahm 0,6 gore yumurta cikti,sende kullan kurleri ikiuc ay senin bile cikar birde bizim gibi olanlar prowomen adli vitamin takviye ilaci kullanıyorlar dr demeden once almustim sonra dr gidince prowomen al kullan dedi bunun yaninda muhakkak kürleri uygula...ihmal etme simdi napiyorsun... ben prowomen kullanali ucuncu ay olacak ins...
tamam canım bu dedıklerını bende uyguluycam gerçekten psikolojim çöktü sanırım. rabbım hepımıze nasıp eder ınsallahÜzül ağla ama hayatın sonu değil arkadaşım ağladıktan sonra ayağa kalkıp elinden ne geliyorsa yap! Ben soğan kürü yapıyorum sonra da incir kürü yapacağım hayıt hapı da kullanıyorum ayrıyeten arı sütü bal polen çörek otu tarçın da kullanıyorum ben de 35 yaşındayım yumurta rezervi oldukça kötü ikinci tüp bebeği deniyorum. Bu şoku atlattıktan sonra dr ne diyorsa dinlemelisin
Benimde yok canim 16ci yila girecegim 6 ayda rabbim buyuk bizede nasip eder benim hala umudim var sende umidini kaybetme morali hemen duzeltki vucut yumurta üretsin,cumalar hirmetine rabbim buzlerrde nasip etsin ins...HIC COCUGUM YOK CANIM ONDAN KAHROLUYORUM
Canım hiç moralini bozma ve sürekli dua et Yaradan ol dedikten sonra önünde hiçbir engel olamaz benimde 3 yıl önce 0.16 idi cok şükür Rabbim nasip etti ama cok dua ettim sen cabala gerisini Allah a bıraktamam canım bu dedıklerını bende uyguluycam gerçekten psikolojim çöktü sanırım. rabbım hepımıze nasıp eder ınsallah
Canım ben bir forumda daha okumuştum böyle bir durumu ona da caylo vermiş sonra düzene girmiş dert etme sitresten de olabilir bu ay başlayacaksın ya belki onun sitresi vardırMerhaba arkadaşlar geçmeyen bir adetim var doktora gittim hormon istedi fsh 9 e2 71 progrsteron 0.6 çıktı o kadar çok yoğunlar ki ne soracağımı unutuyorum telaştan cylo verdi adetliyim şu an yine dünden itibaren başladım beyaz ilaçlar bitene kadar mı kullancam kahverengi de var çünkü kanaman geçmezse haber ver dedi doktor kafayı yiycem resmen doktora gidip ne olduğunu anlamadan geliyorum
Evet cd 56 testi canım bağışıklık sistemiyle ilgiliYa kızlar ben bir şey merak ediyorum. Hani embriyoyu tehlike olarak görüp atan bir durum varmış bu neydi ve hangi testle belli oluyordu
Hatta nette yumurta kalitesini de etkiler diye yazıyor yumurtaların DNA sini bozuyormusEvet cd 56 testi canım bağışıklık sistemiyle ilgili
Teşekkür ederim cevabın için peki bu sadece düşük ile ilgili mi bende düşük yok hiç tutunma olmuyorEvet cd 56 testi canım bağışıklık sistemiyle ilgili
Sağol canım ilacı beyazlar bitene kadar mı kullancam doktor herşeyi anlatmıyor ayrıntısı ile ben de telaştan aklıma gelmiyor saatlerce bekliyorum sıramı girince birşey anlamadan çıkıyorumCanım ben bir forumda daha okumuştum böyle bir durumu ona da caylo vermiş sonra düzene girmiş dert etme sitresten de olabilir bu ay başlayacaksın ya belki onun sitresi vardır
Toplamda kaç tane vardı kuzum hatırlamıyorum ben 21 tane mi 28 tane mi ne içmiştim bi onu hatırlıyorumSağol canım ilacı beyazlar bitene kadar mı kullancam doktor herşeyi anlatmıyor ayrıntısı ile ben de telaştan aklıma gelmiyor saatlerce bekliyorum sıramı girince birşey anlamadan çıkıyorum
Sağol canım benim sen fsh progesteron ölçtürdün mü hiç benim daha yüksek gibi geliyor bu dönemsel düşük gibi geldi fshToplamda kaç tane vardı kuzum hatırlamıyorum ben 21 tane mi 28 tane mi ne içmiştim bi onu hatırlıyorum
Rica ederim canım benim fsh hep iyi 5 lerde gezer progesteron 0. 50 ydi ama bu değer iyi mi kötü mü bilmiyorumSağol canım benim sen fsh progesteron ölçtürdün mü hiç benim daha yüksek gibi geliyor bu dönemsel düşük gibi geldi fsh
İyi değerler fsh çok iyi adet düzeni için önemli e2 me biraz yüksek dedi belki o yapıyordurRica ederim canım benim fsh hep iyi 5 lerde gezer progesteron 0. 50 ydi ama bu değer iyi mi kötü mü bilmiyorum
Anladım belki de e2 dir hayıta başladın mı ne alemdesin alkali diyeti nasıl gidiyorİyi değerler fsh çok iyi adet düzeni için önemli e2 me biraz yüksek dedi belki o yapıyordur
Diyet iyi gidiyor Canım et yemiyorum ekmeği kestim şeker YÖK zaten vitamin başladım zaten çok kilolu değilim 1.68 boy 65 kilo ama yumurta kalitesi için ve kistler rahatlasın diye yapıyorum inşaallah adet düzene girer bakalım sen gelecek ay tekrardan mı başlıycan bu ay gittiğinde kaç folükül vardı 0.51 amh için doktor 2-3Anladım belki de e2 dir hayıta başladın mı ne alemdesin alkali diyeti nasıl gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?