AMH DEĞERI DÜŞÜK OLUP HAMİLE KALANLAR

Zahide yetişte kadın faktörlü kısırlığa çare buldum diyen bir teyze çıktı simdi izleyen var mı ?
Izlemedim ben.İzleyen arkadaşlar oldumu? Çare ne imiş?
İzledim ben ve cok mantikli zaten cogunu uyguladigim bitki idi..
1kg bala 1,5 su b. hayıt çiçeği katti karistirdi,bir kg cekirkedli siyah uzumu 3 lt suda duduklude 20 dk kaynatip bir cay bardaigi o balla yenecek icilecek.17 gunde bu karisim bitecek dedi...eksi,tursu acidan kesinlikle uzak duracaklar dedi ayaklarini sicak tutsunlar dedi ve uzum suyunu yatarken icsinler damarlar tupler sicakta yani yatakta sicak tutulunca genişliyormuş ..

Kizlar ben 1,5 ayi gecgin neler kullandim sizede anlatayim ..
Hayit,polen,incir kürü bunu,prowomen takviye ilac bir ay kullandim
İkinci ay,corek otu tarcin polen bal karisimi,brokoli kuru polen ve prowomen de kullanıyorum. ikinci ayin dolmasina bi 15 gun kalasi hayit kuru, kuru uzum kurunu folik asit uygulayacagim ins..
Ben tup bebege tadviye basladim bu kurlerden once hic yumurtam yoktu,hemen kurlere basladim,ikinci adettede yoktu hormonlara bakildiginda bi degisiklik vardi,ucuncu adette 5 yumurta gozuktu ve hormon tahlillerde bayagi degisiklik olmus..misal fhs 9,87 idi bu kürlerle 5,17 ye düşmüş kan degerlerim bile duzeldi sizde pes etmeyin lufen sifa rabbimdenn..simdi daha 1 ay daha kullanirsam kurleri tam istedigim kalitede yumurtam olacak inş..sizlerede umut olsun..

aysima_00 bir bak lutfen bunlari bi dene hormon tahlil sonuclarim bile guzel cikti
FSH onceden 2 ay once 9,87 gecen cuma 5,17 cikti yumurtalarin iyi oldugunu gosteren hormon..senin fsh bile cok sa duzelir hic uzulme benim yumurta bile yok tu iki ay kurleri kullandım ahm 0,6 gore yumurta cikti,sende kullan kurleri ikiuc ay senin bile cikar birde bizim gibi olanlar prowomen adli vitamin takviye ilaci kullanıyorlar dr demeden once almustim sonra dr gidince prowomen al kullan dedi bunun yaninda muhakkak kürleri uygula...ihmal etme simdi napiyorsun... ben prowomen kullanali ucuncu ay olacak ins...

burdan okudum dun sayfalarca bı suru sey pro womenı buldum ondan sıparıs ettım arı sutu bal polenlı bı karışım sıparıs ettım bıde bıde hayıt falan bısıler kullanayım dımı fsh ım bı kere 12 ye cıktı bı kac ay 5,6 flan cıkıo ama ıste rezerv berbatki şu şoku atlatmalıyım canım sıparıslerım gelsın baslıyım off of...

tamam canım bu dedıklerını bende uyguluycam gerçekten psikolojim çöktü sanırım. rabbım hepımıze nasıp eder ınsallah

Ya kızlar ben bir şey merak ediyorum. Hani embriyoyu tehlike olarak görüp atan bir durum varmış bu neydi ve hangi testle belli oluyordu

Merhaba arkadaşlar geçmeyen bir adetim var doktora gittim hormon istedi fsh 9 e2 71 progrsteron 0.6 çıktı o kadar çok yoğunlar ki ne soracağımı unutuyorum telaştan cylo verdi adetliyim şu an yine dünden itibaren başladım beyaz ilaçlar bitene kadar mı kullancam kahverengi de var çünkü kanaman geçmezse haber ver dedi doktor kafayı yiycem resmen doktora gidip ne olduğunu anlamadan geliyorum

tamam canım bu dedıklerını bende uyguluycam gerçekten psikolojim çöktü sanırım. rabbım hepımıze nasıp eder ınsallah
Canım hiç moralini bozma ve sürekli dua et Yaradan ol dedikten sonra önünde hiçbir engel olamaz benimde 3 yıl önce 0.16 idi cok şükür Rabbim nasip etti ama cok dua ettim sen cabala gerisini Allah a bırak

Canım ben bir forumda daha okumuştum böyle bir durumu ona da caylo vermiş sonra düzene girmiş dert etme sitresten de olabilir bu ay başlayacaksın ya belki onun sitresi vardır

Canım ben bir forumda daha okumuştum böyle bir durumu ona da caylo vermiş sonra düzene girmiş dert etme sitresten de olabilir bu ay başlayacaksın ya belki onun sitresi vardır
Sağol canım ilacı beyazlar bitene kadar mı kullancam doktor herşeyi anlatmıyor ayrıntısı ile ben de telaştan aklıma gelmiyor saatlerce bekliyorum sıramı girince birşey anlamadan çıkıyorum

Sağol canım ilacı beyazlar bitene kadar mı kullancam doktor herşeyi anlatmıyor ayrıntısı ile ben de telaştan aklıma gelmiyor saatlerce bekliyorum sıramı girince birşey anlamadan çıkıyorum
Toplamda kaç tane vardı kuzum hatırlamıyorum ben 21 tane mi 28 tane mi ne içmiştim bi onu hatırlıyorum

Anladım belki de e2 dir hayıta başladın mı ne alemdesin alkali diyeti nasıl gidiyor
Diyet iyi gidiyor Canım et yemiyorum ekmeği kestim şeker YÖK zaten vitamin başladım zaten çok kilolu değilim 1.68 boy 65 kilo ama yumurta kalitesi için ve kistler rahatlasın diye yapıyorum inşaallah adet düzene girer bakalım sen gelecek ay tekrardan mı başlıycan bu ay gittiğinde kaç folükül vardı 0.51 amh için doktor 2-3
Yumurta elde ederiz dedi doktor kalite olsun da tabi gerisi boş şans işi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…