İzledim ben ve cok mantikli zaten cogunu uyguladigim bitki idi..
1kg bala 1,5 su b. hayıt çiçeği katti karistirdi,bir kg cekirkedli siyah uzumu 3 lt suda duduklude 20 dk kaynatip bir cay bardaigi o balla yenecek icilecek.17 gunde bu karisim bitecek dedi...eksi,tursu acidan kesinlikle uzak duracaklar dedi ayaklarini sicak tutsunlar dedi ve uzum suyunu yatarken icsinler damarlar tupler sicakta yani yatakta sicak tutulunca genişliyormuş ..
Kizlar ben 1,5 ayi gecgin neler kullandim sizede anlatayim ..
Hayit,polen,incir kürü bunu,prowomen takviye ilac bir ay kullandim
İkinci ay,corek otu tarcin polen bal karisimi,brokoli kuru polen ve prowomen de kullanıyorum. ikinci ayin dolmasina bi 15 gun kalasi hayit kuru, kuru uzum kurunu folik asit uygulayacagim ins..
Ben tup bebege tadviye basladim bu kurlerden once hic yumurtam yoktu,hemen kurlere basladim,ikinci adettede yoktu hormonlara bakildiginda bi degisiklik vardi,ucuncu adette 5 yumurta gozuktu ve hormon tahlillerde bayagi degisiklik olmus..misal fhs 9,87 idi bu kürlerle 5,17 ye düşmüş kan degerlerim bile duzeldi sizde pes etmeyin lufen sifa rabbimdenn..simdi daha 1 ay daha kullanirsam kurleri tam istedigim kalitede yumurtam olacak inş..sizlerede umut olsun..