- 7 Haziran 2018
- 454
- 489
- 33
- 41
- Konu Sahibi crocus7919
-
- #6.901
Evet kuzu 3. Toplanacak ama bu ay kaldı kist varmış uygun olmaz dedi. Evet canım famera ya da klomen ile sonrasında da menapur la devam ediyor kalitesi bozulmuyor böylelikle genelde bizim durumda olanlara böyle yöntemler uygulanıyormuşSenin tekrardan mı toplanacak Canım 3. demi Doktora sordun mı az dozla kaliteli mi elde etmeye çalışıyor
Anladım canım inşaallah kaliteli olur klomen kist yapmıştır tüp bebek ilaçları da yapıyor folükül kistiEvet kuzu 3. Toplanacak ama bu ay kaldı kist varmış uygun olmaz dedi. Evet canım famera ya da klomen ile sonrasında da menapur la devam ediyor kalitesi bozulmuyor böylelikle genelde bizim durumda olanlara böyle yöntemler uygulanıyormuş
İnşallah kuzum dr da çok oynadık ondan olmuştur dedi ki haklı rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallahAnladım canım inşaallah kaliteli olur klomen kist yapmıştır tüp bebek ilaçları da yapıyor folükül kisti
Amin inşaallah Canımİnşallah kuzum dr da çok oynadık ondan olmuştur dedi ki haklı rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah
Ben gonal f kullandım yüksek doz hemde belki öyle kullansaydım bikac tane kaliteli olurdu hemde daha ucuzEvet kuzu 3. Toplanacak ama bu ay kaldı kist varmış uygun olmaz dedi. Evet canım famera ya da klomen ile sonrasında da menapur la devam ediyor kalitesi bozulmuyor böylelikle genelde bizim durumda olanlara böyle yöntemler uygulanıyormuş
Eğer doktorunuza güveniyorsanız iyi bir doktorsa uyguladığı yöntemlere güvenin bence. Herkesin bünyesine durumuna uygun ilaçlar kullanılıyordur bende farklı sizde farklı olabilir denemeden bilinmez kiBen gonal f kullandım yüksek doz hemde belki öyle kullansaydım bikac tane kaliteli olurdu hemde daha ucuz
Her drun kendi yöntemi var belki size uygun olan doz budur ki inşallah öyledirBenim amh 0.01 doktor bana gonalf 450 dedi. Dozu nedir sizce ? Normal mi?
Evet olabilir zaten o zamanlar cok bilgim yoktu ama 1 embriyo oldu blast belki 2-3 olabilirmiydi dedim ama nasip kısmetEğer doktorunuza güveniyorsanız iyi bir doktorsa uyguladığı yöntemlere güvenin bence. Herkesin bünyesine durumuna uygun ilaçlar kullanılıyordur bende farklı sizde farklı olabilir denemeden bilinmez ki
Benim hiç blast olmadı mesela o yüzden benimki doğru sizinki yanlış demek biraz yanlış gibi bu nedenle doktora güvenmek en mantıklısı inşallah rabbim hepimize evlat nasip etsinEvet olabilir zaten o zamanlar cok bilgim yoktu ama 1 embriyo oldu blast belki 2-3 olabilirmiydi dedim ama nasip kısmet
Üzgünüm hiç duymadım bu isimleriMerhaba.Yumurta kalitesi için smoflipid yada intralipid kullanan var mı ?
Bana da bir doktor önerdi de merak ettim kullanan var mı diyeÜzgünüm hiç duymadım bu isimleri
Hem tutunma hem de yumurta kalitesi icinmisÜzgünüm hiç duymadım bu isimleri
Izlemedim ben.İzleyen arkadaşlar oldumu? Çare ne imiş?Zahide yetişte kadın faktörlü kısırlığa çare buldum diyen bir teyze çıktı simdi izleyen var mı ?
çocugunuz var mıselam kızlar 38 yaşındayım ve amh 0,20 çıktı napıcamı bılmıyorum o kadar ağladımki gozlerım balon oldu(( burda beni anlıycak birileri vardır diye yazıyorum. neler yapıyorsunuz bıtkısel kürlerden napmam lazım ınanın su an aklım basımdan ustu gitti sanki hayat cok anlamsız geliyor ...
Üzül ağla ama hayatın sonu değil arkadaşım ağladıktan sonra ayağa kalkıp elinden ne geliyorsa yap! Ben soğan kürü yapıyorum sonra da incir kürü yapacağım hayıt hapı da kullanıyorum ayrıyeten arı sütü bal polen çörek otu tarçın da kullanıyorum ben de 35 yaşındayım yumurta rezervi oldukça kötü ikinci tüp bebeği deniyorum. Bu şoku atlattıktan sonra dr ne diyorsa dinlemelisinselam kızlar 38 yaşındayım ve amh 0,20 çıktı napıcamı bılmıyorum o kadar ağladımki gozlerım balon oldu(( burda beni anlıycak birileri vardır diye yazıyorum. neler yapıyorsunuz bıtkısel kürlerden napmam lazım ınanın su an aklım basımdan ustu gitti sanki hayat cok anlamsız geliyor ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?