AMH DEĞERI DÜŞÜK OLUP HAMİLE KALANLAR

Senin tekrardan mı toplanacak Canım 3. demi Doktora sordun mı az dozla kaliteli mi elde etmeye çalışıyor
Evet kuzu 3. Toplanacak ama bu ay kaldı kist varmış uygun olmaz dedi. Evet canım famera ya da klomen ile sonrasında da menapur la devam ediyor kalitesi bozulmuyor böylelikle genelde bizim durumda olanlara böyle yöntemler uygulanıyormuş

Anladım canım inşaallah kaliteli olur klomen kist yapmıştır tüp bebek ilaçları da yapıyor folükül kisti

Ben gonal f kullandım yüksek doz hemde belki öyle kullansaydım bikac tane kaliteli olurdu hemde daha ucuz

Ben gonal f kullandım yüksek doz hemde belki öyle kullansaydım bikac tane kaliteli olurdu hemde daha ucuz
Eğer doktorunuza güveniyorsanız iyi bir doktorsa uyguladığı yöntemlere güvenin bence. Herkesin bünyesine durumuna uygun ilaçlar kullanılıyordur bende farklı sizde farklı olabilir denemeden bilinmez ki

Eğer doktorunuza güveniyorsanız iyi bir doktorsa uyguladığı yöntemlere güvenin bence. Herkesin bünyesine durumuna uygun ilaçlar kullanılıyordur bende farklı sizde farklı olabilir denemeden bilinmez ki
Evet olabilir zaten o zamanlar cok bilgim yoktu ama 1 embriyo oldu blast belki 2-3 olabilirmiydi dedim ama nasip kısmet

Evet olabilir zaten o zamanlar cok bilgim yoktu ama 1 embriyo oldu blast belki 2-3 olabilirmiydi dedim ama nasip kısmet
Benim hiç blast olmadı mesela o yüzden benimki doğru sizinki yanlış demek biraz yanlış gibi bu nedenle doktora güvenmek en mantıklısı inşallah rabbim hepimize evlat nasip etsin

Çoğumuzun bildigi şey hayıt otuyla balı karıştırdı sonra üzümu kaynatıp icin diyor. Ben de önemli bişey yapıyor sandim

selam kızlar 38 yaşındayım ve amh 0,20 çıktı napıcamı bılmıyorum o kadar ağladımki gozlerım balon oldu(( burda beni anlıycak birileri vardır diye yazıyorum. neler yapıyorsunuz bıtkısel kürlerden napmam lazım ınanın su an aklım basımdan ustu gitti sanki hayat cok anlamsız geliyor ...

çocugunuz var mı

Üzül ağla ama hayatın sonu değil arkadaşım ağladıktan sonra ayağa kalkıp elinden ne geliyorsa yap! Ben soğan kürü yapıyorum sonra da incir kürü yapacağım hayıt hapı da kullanıyorum ayrıyeten arı sütü bal polen çörek otu tarçın da kullanıyorum ben de 35 yaşındayım yumurta rezervi oldukça kötü ikinci tüp bebeği deniyorum. Bu şoku atlattıktan sonra dr ne diyorsa dinlemelisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…