- 3 Ağustos 2012
- 1.069
- 1.327
- 333
- Konu Sahibi crocus7919
-
- #6.801
Duayı bilmiyorum ama eşim namaza başladı ben de başlamak istiyorum rabbim dualarımızı geri çevirmesin
Tamam kuzu denicem ve işlemlerin bittiği için de çok geçmiş olsun darısı transfere olsun:)bence bu yazdığımı dene.. özellikle zor işlerin halli için mucizevi dilekler de okunuyormuş
Cümlemizin inşallah amh düşüklüğünün reglinin miktarıyla ilgisi olduğunu sanmam gecikme süresiyle ilgili olabilirTup bebek asamasinda olan arkadaslar insallah bebislerinizii kucağıniza alırsınız.rabbim emeklerimizi bosa çıkarmasın. Kizlar bisey sormak istiyirim amh azalinca reglide azalirmi?
Evet azalırTup bebek asamasinda olan arkadaslar insallah bebislerinizii kucağıniza alırsınız.rabbim emeklerimizi bosa çıkarmasın. Kizlar bisey sormak istiyirim amh azalinca reglide azalirmi?
Fsh kac cikti canim reglilerin duzenlimi ?kizlar bana da yardimci olur musunuz? Benim de FSH yuksek cikti,ama amh yaptirmadim henuz bi belirtisi varmi ki doktora gidene kadar kalpten gidicem
canim ben iki defa bebeğimi kaybettim düşük oldu sonrada korunduk ama bi tüp bebek merkezinde adetin 4. Günü FSH bakıldı 15 dedi drFsh kac cikti canim reglilerin duzenlimi ?
- bana mı
- Sana canim
27-28 gunde bi hic şaşmaz bu arada cvp verdigin icin tsk ederimFsh kac cikti canim reglilerin duzenlimi ?
Sadece fsh mi bakildi peki diger değerler nasil amh da yapildimi?canim ben iki defa bebeğimi kaybettim düşük oldu sonrada korunduk ama bi tüp bebek merkezinde adetin 4. Günü FSH bakıldı 15 dedi dr
hayır amh bakilmadi sadece FSH bakti ultrason da 6 yumurta var az tüp bebek tedavisine başla dedi ben oraya gittigimde zaten korunuyordum sadece o tüp bebek merkezindeki bir doktoru çok ovduler ve muayene olmak istedim ama psikolojim bozuldu resmenSadece fsh mi bakildi peki diger değerler nasil amh da yapildimi?
Bu testin adetin 2. yada 3. günü yapilmasi gerektiğini okudum ve benim adetimin 4. günüydü yada 5 tam hatırlamıyorum. İki defa hamile kaldim 6 ayda bu değerler bu kadar değişebilir mi ? Başka bir doktordan randevu alip gidicem muayene icin adetimi bekliyorum. Eger ayni sonuc cikarsa gecikmeden basliycam insallsh senin varmi cocugun ? İlk mi olacak ?Her dr ayri bisey soyluyor banada gittigim drlardan biri ultrasonda net bilgi verilmez amh testi yaptır dedi.bozma moralini dr a guvendiysen iyi bir tup bebek merkziyse basla tedavine.
Doktor söyledi ve ben kendim bizzat yaşadımDr flaanmi soyledi size peki iliskiisi oldugunu ben soricaktim unuttum.
Allah aşkına bunu diyen hangi doktor aslında net bilgiyi ultrasyon verirHer dr ayri bisey soyluyor banada gittigim drlardan biri ultrasonda net bilgi verilmez amh testi yaptır dedi.bozma moralini dr a guvendiysen iyi bir tup bebek merkziyse basla tedavine.
Amh 2.3. Günü yapılır diye bir şey yok amh yi istediğin zaman yaptirabilirsinHer dr ayri bisey soyluyor banada gittigim drlardan biri ultrasonda net bilgi verilmez amh testi yaptır dedi.bozma moralini dr a guvendiysen iyi bir tup bebek merkziyse basla tedavine.
Peki dusuk olan amh nin bir belirtisi varmi ? Bu konuda hic bilgim yokAmh 2.3. Günü yapılır diye bir şey yok amh yi istediğin zaman yaptirabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?