• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AMH DEĞERI DÜŞÜK OLUP HAMİLE KALANLAR

İnşallah cok tesekkur ederim canim bilgi icin , normal muayene icin gidip direk tup bebek denilinince cok korktum Allah her isteyene nasip etsin anne olmayi siz özel hastanelere mi gidiyosunuz arastirma hastanelerine mi? Ben iki kayiptan sonra genetik test,sperm,rahim filmi testlerini yaptirdim ozelde devam ediyorum bu dogrumu yani bi profta falanmi devam etmeliyim ki bilemedim
Rica ederim canım ben adana başken ünv hastanesinde yaptırıyorum ama çok daha iyi hastaneler var Ankara’da İstanbul’da eğer imkanınız varsa oralarda yaptırın derim arat kamer varmış bizim gibi hastalarda iyi sonuçlar alan ama tabiki buralardan edindiğim bilgiler bunlar yine de yanlış yönlendirmek de istemem

Rica ederim canım ben adana başken ünv hastanesinde yaptırıyorum ama çok daha iyi hastaneler var Ankara’da İstanbul’da eğer imkanınız varsa oralarda yaptırın derim arat kamer varmış bizim gibi hastalarda iyi sonuçlar alan ama tabiki buralardan edindiğim bilgiler bunlar yine de yanlış yönlendirmek de istemem
Konyadayim ben oralara gitmem cok zor suan farabi hastanesi mehmet bardakciya gidiyorum belki giden arkadaslar vardir burdada

Arkadaşlar ankarada prof birkaç doktor ile görüştüm 0.1in altında özellikle 0.07nin altında tüp bebekle şans yok denecek kadar az denildi ve tedavinin neredeyse boşa çaba olacağından tedavi için beni kabul etmedi.

Ben senden para alsam alırım 3 kere beş kere 10ar 15er kazanırım sonundada zaten şans düşüktü olmadı der geçerim ama olmaz boşuna tüketme kendini. Hadi bir şekilde bir folkül yakaladık sadece onu yakalamak değilki önemli olan eve SAĞLIKLI BEBEK GÖTÜRMEK ise. Bu şans sende yüzde bir yada mucize bu değerlerle dedi. Amh 004 fsh 15. Yumurtalık yaşınla kendi yaşın(30) 15 yaş farklı o sebeple yumurtaların 45 yaşında bir kadınınkyle aynı olduğundan ürettiğin yumurtada 45-50 yaşında bir kadının ürettiği yumurta gibi o da çocukta down sendromu vs gibi durumlardaki riski çok artırır dedi.
Görüştüğüm bir doktor 0.05in altında sağlıklı bir gebelik yakalamak yüzde 1 dedi. Oda kendin evdede yakalarsın yakalayacaksan dedi. Amh 002 idi yeninden ölçtürdüm 004 çıktı laboratuarlar arası farkedebiliyor sanırım. Bu amh ile tedaviye kabul etmedi.

Aynı zamanda bu değerle hasta kabul edenlere ben olsam dava açarım çünkü tıp bize bu değerler ile mucize dışında olmaz diyor dedi. Ols abile bir şekilde bir yumurta eve sağlıklı bebek götürmek anlamında şans yok denecek kadar az dedi.

Bu bilgileri sizle paylaşmk istedim.
Doktorun durumu çok güzel açıklamış. Hakkında hayırlısı olsun. Eğer varsa kaderinde hayırlı sağlıklı evladın olsun inşallah. benim de 1 tane dogumum oldugundan tup bebekte sansin yüksek dendi ama olmadı. Içim çok istiyor ama olmuyor. Çok zorlamamak lazım. Cidden demekki hayırlısı bu.

Benimde sol yumurtalık tembel sağ ise küçük amh düşük FSH yüksek böyle örnekleri çok olunca paylaşımda umutlandım
Canim benim solda yumurta olmuyordu onu kullandığım ay 3 tane folikul vardi solda. 1 tane gelismis toplandi.simdi 3 kutu siparis ettim ve bugun ilkini kullanmaya basladim. Ama artik tup bebek denemeyecegim. Bu kadınlarda sonra bırakacağım bebek olayini

Dhea kullananlara sormak istiyorum, kullanılan bir türü çeşidi var mı? Puritans pride DHEA 25mg, Swanson Dhea 25, Biosteron Dhea 25mg, bu 3ü aynı şeyler mi acaba?
Temmuz, Ağustos, Eylül aylarında 3ay günde 1 75mg puritans pride Dhea kullandım. Tüp tedavilerimde önceleri kist olmuyordu ama 2 aydır 2. günümde kist oluyor? Maalesef çökmelerini beklemek durumunda kalıp son 2 ay çöpe gidiyor sanki?
bir doktor biosteron önermiyorum, kist yapar demişti, size söyleyen doktor oldu mu? aslında bir iki msj öncesinde bir arkadaş kist yaptığını yazmış, bu şekilde etkilenen var mı merak ettim?

kizlar mrb tekrar,adetimi bekliyodum doktora gitmek icin pazartesi olcaktim ama bugun adet oldum 3.gunu pazara denk geldigi icin yarin gidicem hormon testi falan icin sorun olmaz degilmi ? Bide cok sancili adet oluyorum agri kesici almadan duramiyorum bu sonuçlar etkilermi biliyo musunuz yardim etseniz

Merhaba arkadaşlar bu gün Hulusi zeyneloğluna gittim Pazartesi sonuçlara bakacak amh istedi yine çünkü Benim kistlerin arkasında olduğu için folükül gözükmüyor hiç bir usg de gözükmedi şimdiye kadar 0.51 çıkmış adetim düzensiz oldu iki aydır bu ayda çok az kanama oldu acaba fsh yükselince mi oldu bu amh ile çok çok yüksek fsh olur mu

Ağrı kesici etkilemez diye biliyorum. Pazar günü açık olan biryer bulmanız lazım tedtler ikinci yada üçüncü gün yapılıyor diye biliyorum yada yarın yaptırcakasınjz

Ağrı kesici etkilemez diye biliyorum. Pazar günü açık olan biryer bulmanız lazım tedtler ikinci yada üçüncü gün yapılıyor diye biliyorum yada yarın yaptırcakasınjz
Tsk ederim canim, evet yarin gidicem pazara denk geldigi icin Allah yardimcimiz olsun

Merhaba arkadaşlar bu gün Hulusi zeyneloğluna gittim Pazartesi sonuçlara bakacak amh istedi yine çünkü Benim kistlerin arkasında olduğu için folükül gözükmüyor hiç bir usg de gözükmedi şimdiye kadar 0.51 çıkmış adetim düzensiz oldu iki aydır bu ayda çok az kanama oldu acaba fsh yükselince mi oldu bu amh ile çok çok yüksek fsh olur mu
Amh sonucu hemen ciktimi ? dusmemis gecen senye gore sevindim canim.fsh testide yaptirsamiydin acaba.

Merhaba Arkadaşlar ben kendi hikayemi anlatmak istiyorum, yaşım 35 geçen sene Ekim ayında tüp bebek tedavisine başladım ve AHM değerim 0,37 idi. Öğrenince yıkıldım tabi doktorum daha bu değeri öğrenmeden görüşmede en erken 3. ayda yumurta toplama ve transfer yapıyorum çünkü vitamin kullanman gerek demişti ben sinir olmuştum ama ne kadar haklı olduğunu sonradan anladım...Her neyse her ay kontrollerde 1 veya 2 yumurta görülüyordu ve bir türlü başlayamadık sonra bi ay 3 yumurta görüldü, toplandı fakat hiçbiri döllenmedi inanılmaz yıkıldım. daha sonra ilave vitaminler bitkisel destekler kullandım yine 3 yumurta toplandı ve hepsi döllendi. Ekim ayında görüşmeden tam 1 sene sonra ilk transferim oldu ve çok şükür şuan hamileyim asla umutsuzluğa kapılmayın.

Merhaba Arkadaşlar ben kendi hikayemi anlatmak istiyorum, yaşım 35 geçen sene Ekim ayında tüp bebek tedavisine başladım ve AHM değerim 0,37 idi. Öğrenince yıkıldım tabi doktorum daha bu değeri öğrenmeden görüşmede en erken 3. ayda yumurta toplama ve transfer yapıyorum çünkü vitamin kullanman gerek demişti ben sinir olmuştum ama ne kadar haklı olduğunu sonradan anladım...Her neyse her ay kontrollerde 1 veya 2 yumurta görülüyordu ve bir türlü başlayamadık sonra bi ay 3 yumurta görüldü, toplandı fakat hiçbiri döllenmedi inanılmaz yıkıldım. daha sonra ilave vitaminler bitkisel destekler kullandım yine 3 yumurta toplandı ve hepsi döllendi. Ekim ayında görüşmeden tam 1 sene sonra ilk transferim oldu ve çok şükür şuan hamileyim asla umutsuzluğa kapılmayın.
Gozun aydin canim saglikla kucagina al insalah darisi basimiza.hangi tup bebek merkezine yaptırdin?

Slm kizlar hatirlarsaniz benim hic yumurta yoktu amh 0,60 ti..
16 gun once histereskopi olmustum kamerayla bakildi yapisiklik var misti onu duzeltiler,bugunde adet oldum oglenleyin dr gel dedi gittim cok guzel haber aldim ins sagda 1 yumurta solda 4 yumurta toplam 5 yumurta varmis,kizlar bol bol dua ve saglikli beslenme kurler cok uygulandim,uyguladiklarim birinci ay ; pro women,incir kuru ,arada hayit tohumu, polen...
İkinci ay pro women, hayit tohumu,polen
Histereskopi olduktan sonra prowomen,brokoli kuru arada bir hayit tohumu,polen, simdi bunlari brokoliyi son bir bucuk haftadir kullaniyorum..
Bugun bu guzel haberi aldim bir ay daha kur uyguluyacagim yani ucuncu ay yine;prowomen ,polen bal karisimi(corek otu,tarcin,polen,zencefil)kattim, arada hayit tohumu icerim,folden folik asitte kullanacagim..
bir ay sonra ins tup bebege basliyorum ins... kizlar kesinlikle pro womeni alin kullanin arastirin lutfenn sifa rabbimden..

Slm kizlar hatirlarsaniz benim hic yumurta yoktu amh 0,60 ti..
16 gun once histereskopi olmustum kamerayla bakildi yapisiklik var misti onu duzeltiler,bugunde adet oldum oglenleyin dr gel dedi gittim cok guzel haber aldim ins sagda 1 yumurta solda 4 yumurta toplam 5 yumurta varmis,kizlar bol bol dua ve saglikli beslenme kurler cok uygulandim,uyguladiklarim birinci ay ; pro women,incir kuru ,arada hayit tohumu, polen...
İkinci ay pro women, hayit tohumu,polen
Histereskopi olduktan sonra prowomen,brokoli kuru arada bir hayit tohumu,polen, simdi bunlari brokoliyi son bir bucuk haftadir kullaniyorum..
Bugun bu guzel haberi aldim bir ay daha kur uyguluyacagim yani ucuncu ay yine;prowomen ,polen bal karisimi(corek otu,tarcin,polen,zencefil)kattim, arada hayit tohumu icerim,folden folik asitte kullanacagim..
bir ay sonra ins tup bebege basliyorum ins... kizlar kesinlikle pro womeni alin kullanin arastirin lutfenn sifa rabbimden..
Bebeginide alirsin insallah kucagina cok sevindim senin adina

Back