AMH DEĞERI DÜŞÜK OLUP HAMİLE KALANLAR

Ya ben anlamıyorum benim amh 0.057 yasmda 22 gencm daha ama beni geri gönderiler yapabilecek birşey yok uğraşma dye ama kmden duysam bnm gbi olan tedavi gören neden bna bi tedavi uygulamadilar

Baska bir merkeze baska bir doktora git canim. Seni sahiplenecek bir doktor vardir illaki.

Merhaba arkadaşlar benim fsh 1.ve 2. sinde 40 çıktı sonra yakın zamanda gene bakıldı fsh 11 hiçbir şey yapmadım.

Ya ben anlamıyorum benim amh 0.057 yasmda 22 gencm daha ama beni geri gönderiler yapabilecek birşey yok uğraşma dye ama kmden duysam bnm gbi olan tedavi gören neden bna bi tedavi uygulamadilar
ayni sey banada soylendi canm bnde 25 yasndayim cok acimasizca soyleniyor degil mi

Evet başladım aslanpençesi hayıt otu yapıyorum bakalım sonuç ne olacak sen napyn bi gelişme var mı B bursa_83

Sifa olsun canim insallah.
Bende bi degisiklik yok. Ilaclara devam ediyorum. Sali gunu cyclo ilacim bitiyor. Insallah adet olmam,hamileyimdir ama degilsem ilac bittikten bikac gun sonra adet olurum herhalde. Adet olursam 2.gun doktora gidip muayene olacagim.
Benim de aslan p. persembe bitiyor,hayitin da bitmesine 15 gun var.

Hayırlısı olsun inşallah Allahım hepimizin gönlüne göre versin inşallah

Merhabalar, benim amh bugün çıktı, duygularımı paylaşmak istiyorum, bitiğim. AMH sonucum 0,01 çıktı, ne yapcam ne etçem hiç bilmiyorum artık,

Merhabalar, benim amh bugün çıktı, duygularımı paylaşmak istiyorum, bitiğim. AMH sonucum 0,01 çıktı, ne yapcam ne etçem hiç bilmiyorum artık,

Merhaba canim. Yeni ogrendigimiz zaman hepimiz bu bitiklik duygusunu yasiyoruz,cok iyi anliyorum seni.
Ultrasonda yumurtan gorunuyor mu,bakildi mi?

Hayır gözükmüyor malesef, Ben aslında tahmin ediyordum kötü çıkacağını da fsh yüksek olduğundan ama insan yine de sürpriz bekliyo nedense, Ben 16 yaşında menopoza girenlerdenim, şu anda 34 yaşındayım, AMH testi bu sıralar çok gündemde olduğu için ben de yaptırmak istedim,

Hayır gözükmüyor malesef, Ben aslında tahmin ediyordum kötü çıkacağını da fsh yüksek olduğundan ama insan yine de sürpriz bekliyo nedense, Ben 16 yaşında menopoza girenlerdenim, şu anda 34 yaşındayım, AMH testi bu sıralar çok gündemde olduğu için ben de yaptırmak istedim,

Hepimiz o surprizin ve mucizenin pesinden gidiyoruz canim. Herhangi bir tup bebek uzmaniyla gorustun mu?
Hayit tohumu,aslan pencesi,civan percemi falan tuketiliyor genelde rezerv azligi icin ama once bir doktor gorusu olmali,sonra bitkiler.

Merhaba. Buradan sizlere biraz da olsa ümit olmak için yazıyorum. Bizler infertilite de en zor grubuz ne yazıkki. Bende 2 sene önce çocuğum neden olmuyor diye doktora gittiğim de bazı hormon testleri yapıldı ve amh:0.13 fsh:21 ile erken menapoza girdiğimi ve acil tüp bebek yaptırmam gerektiği söylendi. Tahmin edersiniz ki dünya başıma yıkıldı ve iyi bir doktor bularak 1 sene tedavi oldum. Ve bir sürü üzüntü ve umudumu kaybettiğim zamanda toplamda 3 embriyom oldu 2.kalite. tabi benim yaş problemim de var. O zamanlar yani 2 sene önce 34 yaşındaydim. Ve 1 sene de 4 tane yumurta toplandı 2 defa iptal oldu ama en nihayetinde 3 tane 4,5,6 hücreli embriyom oldu ve 3de transfer oldu. Şuan 8 aylık bir kız bir oğlan ikiz bebeklerim var. Allaha çok şükür emanetleri yanında. O yüzden lütfen hemen karamsarlığa kapılmayın. Güçlü olmak yılmamak gerekiyor bu yolda. Ve tabi herşey sen önce inanmak. İyi bir doktorla yolunuzu cizin. Ben arı sütü bal polen kullandım 1 sene boyunca. Ve incir kürü yaptım. Sağlıklı beslendim. Bal tarçın çörek otu da yaptım arada. Ceviz incir tükettim hergun. Haftada 2 gün balık yedim ve spor yaptım. Sizde kendinize en uygun yolu cizin. Fsh için testere dişli aslan pençesi tükettim devamlı olmasa da. İnşallah sizde hayalini kurduğunuz annelik duygusunu en güzeliyle tadarsiniz.

Merhaba Allah bağaşlasın bebeklerini Ümit oldun banada benimde amh düşük şimdi tüp bebek raporu çıkartıyorum ama iyi bir merkez araştırıyorum nerde yaptırdığını ve doktorunun ismini verebilirsen çok sevinirim

Kızlar birşey sorucam amh degeri düsük olunca adet olma olayı devam ediyormu

15 gün soğan kürü 22.günüm aslan pençesini içiyorum aç karnınada bal polen yiyorum tarlusal ile aybasi oluyorum bakalım birkaç gün ilaç içmeyecegim belki aybaşı olurum.

X