Canim oncelikle seni cok iyi anladigimizi ve ayni duygulari,uzuntuleri yasadigimizi bil.
Yalniz olmadigini bil. Evet bizim de amh imiz dusuk,yumurta sayimiz az,evet bize de "erken menopoza girmek uzeresin"cumlesini soylediler. Evet biz de agladik,uzulduk,dunya basimiza yikildi sandik ama sonra bu boyle olmayacak,elbet bir yolu vardir deyip basladik arastirmaya.
Benim gecen sene amh im 0.18. Seninkinden biraz yuksek. Sonra 0.71 cikti. Ben tup bebek tedavisi oldum 4 defa. Beslenmeme dikkat etmeme ragmen sadece 1 yumurta cikti hep ama ben ona da sukrettim. Son tedavimdeki 2 yumurtam da bos cikinca bu boyle olmayacak dedim ve bitkisellere dondum. Herkesten duyuyordum hayit tohumunu,civan percemini,aslan pencesini,incir ve sogan kurunu. Yapip dogal yoldan veya tup bebek tedavisiyle hamile kalanlari okuyordum ama hic denememistim. Simdi bu kürleri uygulamaya basladim. Daha fazla yumurtam olur belki diye umutlaniyorum.
Elimden bunlari yapmaktan,tedavi olmaktan ve dua etmekten baska bisey gelmiyor. Denemekten bisey kaybetmezsin sen de. Bitkiselleri bir arastir derim ben. Hic denedin mi bilmiyorum gerci,belki yapmissindir kurleri.
Bal tarcin corek otu yapanlar var,ari sutu bal polen icenler var,incir yiyenler var. Yani herkes kendi capinda biseyler yapiyor,mucadele yapiyor. Sen de mucadele edeceksin.yasin cok kucuk. Umutsuz olma. Rabbimden iste ama sen de beslenmeyle gidalarla destekle vücudunu.
Bir de illaki seninle ilgilenecek bir doktor cikacaktir.
Kisacasi sen pes edersen kimsenin yapacagi bisey olmaz. Yapacaksan sen yapacaksin herseyi.