AMH DEĞERI DÜŞÜK OLUP HAMİLE KALANLAR

Tesekkürler canim. Bugun soktordayim tüp bebek merkezde. Doktorum sadece ilacsiz artik her ay takip edelim dedi. Senin dedigin gibi. Tamam dedim. Belki ekim kasimda gelirim dedim. Bende dogal kürleri deneyim bakalim.

Takibini birakma ki yumurta gorundugu ay hemen tedaviye baslarsiniz.

Denemekten zarar gelmez canim kurleri. Bicok kisiye faydasi olmus,bize de olur insallah.

Aynn öyle her zaman randevu var dye izin de alamıyosn sıkıntı al sana stres tedavi suresncede ik günde bir doktora gitmen gerekiyor zatn

benim amh 0.16 cikti.tup bebek tedavisine basladim.ilk yumurta toplamada 1 tane folikul olustu.o da kalitesi dusuk oldugi icin dollenemedi bile.incir kurunu ve corek otu bal denenemek istiyorum.nasil hazirlaniyo. ve nasil tüketiliyor.kullananar bu konuda yardimci olabilirlerse sevinirim.

Merhaba,
25 yasindayim. 1 senelik evliyim. Pco lu oldgum icin yaklasik 1,5 senedir Dogm kontrl hapi kullaniyordum.Ta ki ilaci almayi pespese unutugum icin tekrar kanamamdan dolayi doktora gidene kadar. Doktor herseyin yolunda oldugunu ilacin bunu yapmasinin normal oldugunu soyledi. Adet zmaaninda gel hormon testlerini kontrol edelim dedi. Ve ben tam 4ay adet olamayinca pespese butun soklari yasadim. 3ayri profsr amh 0.11 fsh 100 lerde. Erken menopozla karsi karsiyayim. Genetik degil ve 4ayda birden bire bu nasil oldu bilen yok. Butun doktorlar sagligini dusun yasin cok genc diye eve gonderiyorlar. Ne yapmam gerekiyor hic bilmiyorum. Rahim kuculmesin diye cylo prgynva verdiler adet gormem icin. Siz bu dusuk amh yla nasil tup bebek denediniz. Umit etmeye baslamadan kesmem mi gerekiyor, bununla savasmam mi gerekiyor. Caresizlik icindeyim. Derdi veren Rabbim dermanini verir muhakkak Ama hic bi doktor beni ciddiye bile almazken nasil savasacagim hic bilmiyorum.

Durumumuz hemn hemn aynı binada aynı şeyleri syldi doktorlar ve en son gttn Mustafa bahçeci de yapablcgm bsy yok yqsn küçük uğraşma yiprtma kndni doktor doktor da Bosna dolaş ma ddi amh 0.057 fsh 122 tüp bebek tedvlrm hp yarn kldi çünkü hiçbir şekilde yumurta oluşmadığı Allah yardımcımız olsun tüm isteyenlere nasip etsin inşallah

Merhaba,
25 yasindayim. 1 senelik evliyim. Pco lu oldgum icin yaklasik 1,5 senedir Dogm kontrl hapi kullaniyordum.Ta ki ilaci almayi pespese unutugum icin tekrar kanamamdan dolayi doktora gidene kadar. Doktor herseyin yolunda oldugunu ilacin bunu yapmasinin normal oldugunu soyledi. Adet zmaaninda gel hormon testlerini kontrol edelim dedi. Ve ben tam 4ay adet olamayinca pespese butun soklari yasadim. 3ayri profsr amh 0.11 fsh 100 lerde. Erken menopozla karsi karsiyayim. Genetik degil ve 4ayda birden bire bu nasil oldu bilen yok. Butun doktorlar sagligini dusun yasin cok genc diye eve gonderiyorlar. Ne yapmam gerekiyor hic bilmiyorum. Rahim kuculmesin diye cylo prgynva verdiler adet gormem icin. Siz bu dusuk amh yla nasil tup bebek denediniz. Umit etmeye baslamadan kesmem mi gerekiyor, bununla savasmam mi gerekiyor. Caresizlik icindeyim. Derdi veren Rabbim dermanini verir muhakkak Ama hic bi doktor beni ciddiye bile almazken nasil savasacagim hic bilmiyorum.

Canim oncelikle seni cok iyi anladigimizi ve ayni duygulari,uzuntuleri yasadigimizi bil.
Yalniz olmadigini bil. Evet bizim de amh imiz dusuk,yumurta sayimiz az,evet bize de "erken menopoza girmek uzeresin"cumlesini soylediler. Evet biz de agladik,uzulduk,dunya basimiza yikildi sandik ama sonra bu boyle olmayacak,elbet bir yolu vardir deyip basladik arastirmaya.
Benim gecen sene amh im 0.18. Seninkinden biraz yuksek. Sonra 0.71 cikti. Ben tup bebek tedavisi oldum 4 defa. Beslenmeme dikkat etmeme ragmen sadece 1 yumurta cikti hep ama ben ona da sukrettim. Son tedavimdeki 2 yumurtam da bos cikinca bu boyle olmayacak dedim ve bitkisellere dondum. Herkesten duyuyordum hayit tohumunu,civan percemini,aslan pencesini,incir ve sogan kurunu. Yapip dogal yoldan veya tup bebek tedavisiyle hamile kalanlari okuyordum ama hic denememistim. Simdi bu kürleri uygulamaya basladim. Daha fazla yumurtam olur belki diye umutlaniyorum.
Elimden bunlari yapmaktan,tedavi olmaktan ve dua etmekten baska bisey gelmiyor. Denemekten bisey kaybetmezsin sen de. Bitkiselleri bir arastir derim ben. Hic denedin mi bilmiyorum gerci,belki yapmissindir kurleri.
Bal tarcin corek otu yapanlar var,ari sutu bal polen icenler var,incir yiyenler var. Yani herkes kendi capinda biseyler yapiyor,mucadele yapiyor. Sen de mucadele edeceksin.yasin cok kucuk. Umutsuz olma. Rabbimden iste ama sen de beslenmeyle gidalarla destekle vücudunu.
Bir de illaki seninle ilgilenecek bir doktor cikacaktir.
Kisacasi sen pes edersen kimsenin yapacagi bisey olmaz. Yapacaksan sen yapacaksin herseyi.

Canim oncelikle seni cok iyi anladigimizi ve ayni duygulari,uzuntuleri yasadigimizi bil.
Yalniz olmadigini bil. Evet bizim de amh imiz dusuk,yumurta sayimiz az,evet bize de "erken menopoza girmek uzeresin"cumlesini soylediler. Evet biz de agladik,uzulduk,dunya basimiza yikildi sandik ama sonra bu boyle olmayacak,elbet bir yolu vardir deyip basladik arastirmaya.
Benim gecen sene amh im 0.18. Seninkinden biraz yuksek. Sonra 0.71 cikti. Ben tup bebek tedavisi oldum 4 defa. Beslenmeme dikkat etmeme ragmen sadece 1 yumurta cikti hep ama ben ona da sukrettim. Son tedavimdeki 2 yumurtam da bos cikinca bu boyle olmayacak dedim ve bitkisellere dondum. Herkesten duyuyordum hayit tohumunu,civan percemini,aslan pencesini,incir ve sogan kurunu. Yapip dogal yoldan veya tup bebek tedavisiyle hamile kalanlari okuyordum ama hic denememistim. Simdi bu kürleri uygulamaya basladim. Daha fazla yumurtam olur belki diye umutlaniyorum.
Elimden bunlari yapmaktan,tedavi olmaktan ve dua etmekten baska bisey gelmiyor. Denemekten bisey kaybetmezsin sen de. Bitkiselleri bir arastir derim ben. Hic denedin mi bilmiyorum gerci,belki yapmissindir kurleri.
Bal tarcin corek otu yapanlar var,ari sutu bal polen icenler var,incir yiyenler var. Yani herkes kendi capinda biseyler yapiyor,mucadele yapiyor. Sen de mucadele edeceksin.yasin cok kucuk. Umutsuz olma. Rabbimden iste ama sen de beslenmeyle gidalarla destekle vücudunu.
Bir de illaki seninle ilgilenecek bir doktor cikacaktir.
Kisacasi sen pes edersen kimsenin yapacagi bisey olmaz. Yapacaksan sen yapacaksin herseyi.

Merhaba , desteginiz icin tesekkur ederim. Uzun ve zorlu bir surece basladigimiz kesin. Cabanizi ve gayretinizi takdir ettim. Rabbim insallah en kisa zamanda sizi mujdelendirir.
15gun kadar civan percemi kurune basladim sanirim daha konunun cok basinda oldugu icin gelgitler yasiyorum bir inanip bir uzaklasiyorum biraktim kurleri doktora da gitmek istemyorum. Sanki tip yetersizde ben kendim cozebilirmisim gibi:KK43: Ama sozleriniz cok dogru uzulup sizlanmakta bize hicbir kazanc saglamayacak. Onerilerinizi dinleyecegim, insanin en azndan yalniz olmadigini bilmesi bile ona guc veriyor. Tesekkurler

Merhaba , desteginiz icin tesekkur ederim. Uzun ve zorlu bir surece basladigimiz kesin. Cabanizi ve gayretinizi takdir ettim. Rabbim insallah en kisa zamanda sizi mujdelendirir.
15gun kadar civan percemi kurune basladim sanirim daha konunun cok basinda oldugu icin gelgitler yasiyorum bir inanip bir uzaklasiyorum biraktim kurleri doktora da gitmek istemyorum. Sanki tip yetersizde ben kendim cozebilirmisim gibi:KK43: Ama sozleriniz cok dogru uzulup sizlanmakta bize hicbir kazanc saglamayacak. Onerilerinizi dinleyecegim, insanin en azndan yalniz olmadigini bilmesi bile ona guc veriyor. Tesekkurler

Aglaman,uzulmen,bazen neden benim basima geldi bu demen hepsi cok normal ve insani duygular. Bunlarin hepsini yasa,gerekirse gunlerce agla,rahatla ve bu uzuntuleri icinden at. Emin ol cok cok uzuldugum agladigim zamanlar oldu. Cocuk gormek istemedim,disari cikmak istemedim ama bunun bana tek geri donusu zarar oldu. Vücudumu daha cok yiprattim.psikolojimi bozdum. Esimi daha da cok uzdum. Ama sonra bu boyle olma dedim. Tabiki esimin cooook destegi var. Beraber pozitif olacagimiza dair soz verdik. Belki bikac ay sonra 5.ye baslayacagim ama yine de dogal yoldan denemeyi hic birakmadik. Umudumuzu hic kaybetmedik. Sen de kaybetme. Basari hikayelerini oku internetten. Kurleri arastir. Sana uygun olanlari uygulamaya calis.
Avokado ve gercek zeytinyagi,incir,findik,ceviz tuket,bol su ic,yuruyus yap,kendi kendine ben saglikli ve dogurganim de. Demesi kolay diyebilirsin. Hic kolay degil. Ama ben sadece 1 sene kadar onde gidiyorum senden. Sen de bir sure sonra daha mucadeleci ve kararli olacaksin,buna inan.
Rabbim bizim icin hayirlisi neyse onu versin.

Ya kac yasindasiniz merak ettim gercekten bir sene once hersey normalken cocugum olacagini bilmek herseyi bir sene sonra kaybetmis olmak dusuncesi insani maf ediyor. Esimle de zorlu surecler geciriyorum cok sukur onunda destegi cok fazla inanci ama bazen beni onun inanci bile uzuyor. Sizin tecrubeniz olusmus tabi bu sure zarfinda insallah bizde iliskimize ve birbirimize zarar vermeden atlatabilirz. Nekdar guclu dursakta insanin kalbinin bir yani devamli bu konuyla yuzlesiyor. Sizler demek ki pes etmediniz kendiniz savastiniz saglikli beslenerek tedaviye baslayacak hale bile kendinizi getirdiniz. Doktorlar neden boyle davraniyorlar anlamak mumkun degil. Bahceci zaten direk eve gonderiyor. Evinde git otur demekle olcak is mi bu. Ilac kullaniyor musun hic? Eger kullanmazsam cildimin yaslanacagni,rahim kuculecegini soyledi doktor ve cylo verdi. Bende ki butun erken menp etkilerini gecirdi bu ilac ama daha ilk ayim adet gorebilcek miyim bilmiyorum.
Bursa_83 tesekkur ederim. Lutfen olumlu gelismelerini burdan yazar misin heycanla bekliyor olacagim.

X