AMH DEĞERI DÜŞÜK OLUP HAMİLE KALANLAR

İnşaallah döllenir Canım bi de yine toplanacak de mi yumurta
İnşallah kuzum tekrar toplanacak ama yeni adetle değil kalan yumurtalar geliştirilmeye çalışılacak ama ümidim kırıldı 6-7 yumurtadan sadece 2 si olgun nasıl çıkar onca iğneye takviyeye arı sütü ve incire durum böyle olunca diğerlerinden de umudum çok yok

Ama az doz verdi şimdi 225 gonalf ve 75 merional 300 eder ve gonalf daha güçlü ve ilk 5 gün kullanmadın demi iğneleri kaç gün iğne kullanmış oldun demek ki az dozla kaliteyi bozmadan yumurta büyütmeye çalıştı doktor benim ikinci tüp bebekte bu iğneler hergün bi de ilk beş gün femera kullamdım

Ha
y
ben de ilk 5 gün femara muadili letu kullandım ve femaranın üçüncü günü menapur femaranın 5. Günü de cedrodit kullandım zaten yumurta sayımın artmasını beklemedim ama olan yumurtalarım da gelişmedi sadece 2 si. Bakalım Pazartesi tekrar başlıyor süreç nolur bilinmez

Hayırlısı ile inşaallah olur canım çok var senin gibi olup pozitif alıp bebeğini kucağına alan

Size de merhaba iki tane olgun gerisi küçüktü ikisini topladılar 1 tane dolu diğeri boş ne düşünmeliyim bilmiyorum içimi umutsuzluk kapladı
hayır hiç öyle düşünme.. moral bozmak yok.. bir taneden bile olur. ben havuz yönteminden vazgeçer gibi oluyorum. çok bunaldım iğnelerden ve tedavi sürecinden. ikili koymalarını da istemiyorum. tek tek denesinler havuz yapacaklarına diye düşünüyorum. zaten olmazsa da bi yerden sonra zorlamanın manası yok.. demekki olmaması gerekiyormuş diyeceğim. Allah böyle karar kılmış, doğanın dengesi buymuş ki ne kadar uğraşsam da olmuyor der kenara çekilirim..

siz ne düşünüyorsunuz arkadaşlar.. tamam herkes evlat istiyor ama 5 - 6 - 7 - 10 ne bileyim bir yerden sonra doğrumu ısrarcı olmak

Çok teşekkür ederim inşallah olur bu sözlere çok ihtiyacım vardı:) rabbim emeklerimizi karşılıksız bırakmasın isteyen herkese nasip etsin
kuzu panik yok.. olacak . şuan senin ulaştığın sonuç bile ne zor aşamalardan sonra gelinen bir nokta. onları sevgiyle büyüteceksin. bak bu kez ben takmadım. gerçekten takmadım. şaşırdım uyandığımda.. hemşire eliyle 5 yapıyordu ben o zaman ayıldım.. nee 5 mi nası yaa falan dedim yani.. içini ferah tut

Hangi doktora gittin canim
Canım ben uzman bir doktora gittim hormonlarımın kötü olduğunu söyledi bu şekilde doğal yolla çok zor adana baskente git dedi hamileymisim zaten ama doktor araştırıyordum adanada ben o ay süt maydanoz rakı buharına oturmuştum onun da faydası olduğunu düşünüyorum çünkü yaptıktan sonra şeffaf uzayan bir akintim oldu tüplerin açılmasını sağlıyormuş yumurtalarımı da ari sütü polen bal çiğ badem ve çiğ fındık geliştirdi diye düşünüyorum sabah akşam bir defa tatlı kaşığı ile yedim tabi ki bunlar bir vesile rabbimin bir mucizesi ama yapmanı öneririm allah isteyen herkese nasip etsin insallah

Evet hamile olduğumu ögrendigin an açtım mesajını eşime anneme kız kardeşime okudum çok etkilendim umudum yokken gelmesi o kadar mutlu etti ki belki normal zamanda olsa bu kadar etkilenmezdim canım çok sağol ben ara ara girip okuyorum yazmaya çalışıyorum herkese umut olsun diye herkese dua ediyorum isteyen herkes bir an önce sahip olsun bebislerine

Çok yorulduğum zamanlar oluyor evet ama hiçbir zaman pes etmek aklıma gelmiyor. Şuan bile bu tedavi olmazsa bir sonrakinde neler yapabilirim bunu düşünüyorum. Yaşınız kaç bilmiyorum ben 35 yaşındayım ama yumurta rezervi yaşım 40 mış sigaraya bağlı olarak. Bu durumda bile son yumurtaya kadar savaşacam bence siz de pes etmeyin rabbimin ne zaman vereceği belli olmaz keşke şunu da yapsaydım demeyin ilerde. Uğraşın gerisini Allah’a bırakın.

Orta okulu liseyi dışardan bitirdim ve 4 yıl ünv sınavına hazırlandım herkes bırak artık boşuna para döküyorsun dersanelere dedi ama yılmadım ve mükafatını alıp öğretmen oldum. Şimdi de aynı savaşı bebeğim için veriyorum asla peşini bırakmayacağım korkularıma umutsuzluklarıma rağmen. Şunu anladımki rabbim herkese ayrı sınavlar veriyor ve bu sınavlarda mücadele istiyor

Sebep sadece sigara mı ben hayatımda hiç sigara içmedim halamla babaannem son gebeliklerinden sonra menepoza girmiş annem desen 50 yaşında regl oluyordu herseyde hayır vardır diyorum artık

Sebep sadece sigara mı ben hayatımda hiç sigara içmedim halamla babaannem son gebeliklerinden sonra menepoza girmiş annem desen 50 yaşında regl oluyordu herseyde hayır vardır diyorum artık
Ben sanmıyorum drlar bulamadıkları her şeyi sigaraya bağlıyor benim annem de hayatında sigara içmedi ama akciğer kanserinden vefat etti. Nice insanlar var 23 yaşlarında menepoz teşhisi konan ve sigara içmeyen. Bence yediğimiz her şeyde hormon var büyük neden bu

Büyük ihtimal annenizin mekanı cennet olsun kanser ve diğer hastalıklar nasıl arttıysa yumurtalık ile ilgili sorunlarda çok arttı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…