- 18 Ekim 2018
- 407
- 427
- 23
- 34
- Konu Sahibi crocus7919
-
- #6.601
Hayıt işe yaradı mı canimPolikistik over demek rahimde birden fazla kist oluyor. Hormonların da düzgün çalışmıyor. Ben aktardan aldım hayıt suyu diye onu içtim.
FSH ve amh kaçtı tüp bebek ile hamile kaldın canim birde nerede yaptırdınEvet canım ilk denememde
Çok tesekkuredeim isteyen herkese nasip olur inşallahOkuyunca çok sevindim canım.geçen yazmıştınız Adana’da iyi bi dr varmı diye.cevap yazdım size ama gerek kalmamış çok şükür.rabbim sağlıklı sıhhatli kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.
Hangi doktora gittin canimÇok tesekkuredeim isteyen herkese nasip olur inşallah
Evet 2 aylık bebeğim var. Ama Benim pcosum vardı kullandım işe yaradı senin neyin var bilmiyorum dikkatli kullanmalısın.Hayıt işe yaradı mı canim
Sağlıkla al kucağına canım başka ne yedin ne içtin bitkisel olarak.Evet 2 aylık bebeğim var. Ama Benim pcosum vardı kullandım işe yaradı senin neyin var bilmiyorum dikkatli kullanmalısın.
Doğurdum canım amin inş sağlıkla büyür. Bilirim o duyguyu çok zor rabbim yardımcınız olsun. Ben yumurtlama günlerimi takip ettim o sıra klomende kullandım. Onunla berber hayıt suyu da içtim tam hatırlamıyorum ama günde 1 bardak o da sulandırılmış. İlaç bitince hayıt suyu da içmedim. Bir de o sıra kv bana incir pekmezi vermişti günde 1 tatlı kaşığı da ondan yedim. Ama dediğim gibi benim pcosum vardı.Sağlıkla al kucağına canım başka ne yedin ne içtin bitkisel olarak.
Fsh bilmiyorum yani sorun yoktu amh 0.31 cnmFSH ve amh kaçtı tüp bebek ile hamile kaldın canim birde nerede yaptırdın
Ayy maşallah saģliklı uzun ömur versin.Tesekkür ederim cvp icinDoğurdum canım amin inş sağlıkla büyür. Bilirim o duyguyu çok zor rabbim yardımcınız olsun. Ben yumurtlama günlerimi takip ettim o sıra klomende kullandım. Onunla berber hayıt suyu da içtim tam hatırlamıyorum ama günde 1 bardak o da sulandırılmış. İlaç bitince hayıt suyu da içmedim. Bir de o sıra kv bana incir pekmezi vermişti günde 1 tatlı kaşığı da ondan yedim. Ama dediğim gibi benim pcosum vardı.
Ortadaki ov.zamanı gibi canim.Kızlar yorumlarsanız sevinirim Eki Görüntüle 2204286
Sağol canım inşallah öyledir bakalım bugünü degerlendikOrtadaki ov.zamanı gibi canim.
Merhabalar ben bu ay hayatimin hem en büyük üzüntülerini hemde en büyük sevincini yasadım umarım böyle mutlu gider ve burdaki herkese bende dahil bebeklerimizi kucagimiza almak nasip olur.
Amh 0.67 fsh 11.5 ile hamile kaldım adetim kesildi diye ağlıyordum evde bitki çayları vardı onları içecektim ve ne olur ne olmaz diye test yaptım çift çizgiyi gördüm. Gözlerime inanamadım hergün beta hcg ye baktirdim yarın keseyi görmek için hastaneye gidicem. Rabbim kabul olmayacağı duaya el actirmazmis inşallah güzel gider sağlıkla alırım kucağıma. Inşallah buradaki tüm el açmış dua eden insalara nasip olur. Umudunuzu yitirmeyin ben bu mucizeyi yaşadıktan sonra herşeyin boş olduğunu ve sadece rabbime inanıp ona sığınmayı öğrendim
Benim FSH yüksek canim . Allah bağışlasın canimEvet 2 aylık bebeğim var. Ama Benim pcosum vardı kullandım işe yaradı senin neyin var bilmiyorum dikkatli kullanmalısın.
Doğal yolla mı hamile kaldın canımFsh bilmiyorum yani sorun yoktu amh 0.31 cnm
Merhaba yumurtalarınız toplandı mı inşaallah sonuçlar iyidirEvet letu femaranın muadiliymiş
İnşaallah döllenir Canım bi de yine toplanacak de mi yumurtaSize de merhaba iki tane olgun gerisi küçüktü ikisini topladılar 1 tane dolu diğeri boş ne düşünmeliyim bilmiyorum içimi umutsuzluk kapladı
Hayırlı olsun katlanmış işteKızlar bugün 14.gün transferin ve sonuçç 12.gün 75 ti nasıl güzel gidiyormu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?