- Konu Sahibi crocus7919
-
- #6.461
225 gonalf artı bir toz bir su merional gibi ilaçla mı oldu peki çatlatma önleyici ilacı günde kaç kere kullandınzıwalla kuzum moral bozma aynen olursa olur olmazsada kısmet. doktor çok önemli. bak benim durum ne kadar riskliydi. kaç dr yumurta çıkartamıyodu . bu doktor doğru hamleyle zoru basaracak
Inşallah canım allah emeklerini boşa çıkarmasın tüp bebek merkezine mi gidiyorsun. Bir de tüp bebek merkezi direk tuo bebek mi diyor yoksa öncesinde uygulanacak tedavi varsa uyguluyor mi adanada anka ve acıbadem çok iyi diyorlar ben randevuyu alamazsam ikizinden birine gitmeyi düşünüyorumwalla kuzum moral bozma aynen olursa olur olmazsada kısmet. doktor çok önemli. bak benim durum ne kadar riskliydi. kaç dr yumurta çıkartamıyodu . bu doktor doğru hamleyle zoru basaracak
tubacım selam 225 gonal f i birkaç gün so ra 250 yaptık son 2 gün 275 yaptım. merıonal hep 75 kullandım. çatlatma iğnesi otriville i 12. günün akşamı yaptım225 gonalf artı bir toz bir su merional gibi ilaçla mı oldu peki çatlatma önleyici ilacı günde kaç kere kullandınzı
Hayırlı olsun inşaallahtubacım selam 225 gonal f i birkaç gün so ra 250 yaptık son 2 gün 275 yaptım. merıonal hep 75 kullandım. çatlatma iğnesi otriville i 12. günün akşamı yaptım
Inşallah canım allah emeklerini boşa çıkarmasın tüp bebek merkezine mi gidiyorsun. Bir de tüp bebek merkezi direk tuo bebek mi diyor yoksa öncesinde uygulanacak tedavi varsa uyguluyor mi adanada anka ve acıbadem çok iyi diyorlar ben randevuyu alamazsam ikizinden birine gitmeyi düşünüyorum
Çatlatma önleyici olanı günde kaç defa yaptınız benimki çatladıya acaba dozu mu eksik diye düşündüm
İşte dikkat etmek lazım canım devlet hastanesinde dikkat etmeyince çatladı yumurta zamanından önce sevindim senin adınacetrocide olması lazım o iğnenin de adı. sanırım onu 4 kez yaptım öğlen 12 de dedi. diğerlerini hep akşsmüstü 5 te yapıyordum. son cetroride yaptığım günün akşamı çatlatma iğnesi oldum. herzaman böyle olmazmış ama benim yumurta ölçümüme göre böyle uygun gördüler
Mrbb doktorunuzun ismini ve hangi hastane olduğunu öğrenebilir miyim bende tüp bebek merkezine gidiyordum hiç bi sonuç alamadım tedavim hep yarım kaldı yumurtam büyümediği içintüp bebek merkezlerini pek sevmedim.. ticarethane modeli resmen. benim dr um özellikle bu alanda uzmanlaşmış biri. öyle facebook instagramda deli gibi reklamasyon yapan biri değil.. tirbünlere oynamıyor yani. anlaşmalı hastanesi var. en önemlisi embriyolog çok iyi. gün gün iletişimde kalıp ilgilendi. ekibide çok sevdim. ilk kez güle oynaya girdim operasyona
Mrbb doktorunuzun ismini ve hangi hastane olduğunu öğrenebilir miyim bende tüp bebek merkezine gidiyordum hiç bi sonuç alamadım tedavim hep yarım kaldı yumurtam büyümediği için
bak şimdi aklıma gelmişti.. önceki denemelerde çatlatma iğnesi 2 tane vermişlerdi. şimdi tek yaptıkİşte dikkat etmek lazım canım devlet hastanesinde dikkat etmeyince çatladı yumurta zamanından önce sevindim senin adına
Mrb yaşım 32 değerlerim oldukça kötü amh 0.04 fsh bi çok yüksek bi düşüyo stres durumuma göre geçtiğimiz nisan ayında 19 mm yumurta vardı kendiliğinden ğelişmişti bitkisel kürlerle toplandı ama boş çıktı temmuz ayındatekrar tedaviye başladım sekizinci günde gelişimi durdu yumurtamın o tedavide merionel 75 ve klomen kullandım ayrıca vitaminler. Sonraki ay hiç yumurta görülmedi adet söktürücüyle adet oldum tekrar ğittim bi yumurta vardı yine onunda gelişimi beşinci günde durdu onda da gonal f 150 merionel 75 ayrıayrıca yine vitaminler (amepa q10. Biestron ve previt )merhaba güneş, msj attım sana. yaşın değerlerin ne durumda. eşindede sorun var mı. tek sende mi.
hangi ilaçları ne dozda verdiler sana hatırlıyormusun
Eşimde hiç bi sıkıntı çıkmadıMrb yaşım 32 değerlerim oldukça kötü amh 0.04 fsh bi çok yüksek bi düşüyo stres durumuma göre geçtiğimiz nisan ayında 19 mm yumurta vardı kendiliğinden ğelişmişti bitkisel kürlerle toplandı ama boş çıktı temmuz ayındatekrar tedaviye başladım sekizinci günde gelişimi durdu yumurtamın o tedavide merionel 75 ve klomen kullandım ayrıca vitaminler. Sonraki ay hiç yumurta görülmedi adet söktürücüyle adet oldum tekrar ğittim bi yumurta vardı yine onunda gelişimi beşinci günde durdu onda da gonal f 150 merionel 75 ayrıayrıca yine vitaminler (amepa q10. Biestron ve previt )
Mrb yaşım 32 değerlerim oldukça kötü amh 0.04 fsh bi çok yüksek bi düşüyo stres durumuma göre geçtiğimiz nisan ayında 19 mm yumurta vardı kendiliğinden ğelişmişti bitkisel kürlerle toplandı ama boş çıktı temmuz ayındatekrar tedaviye başladım sekizinci günde gelişimi durdu yumurtamın o tedavide merionel 75 ve klomen kullandım ayrıca vitaminler. Sonraki ay hiç yumurta görülmedi adet söktürücüyle adet oldum tekrar ğittim bi yumurta vardı yine onunda gelişimi beşinci günde durdu onda da gonal f 150 merionel 75 ayrıayrıca yine vitaminler (amepa q10. Biestron ve previt )
Hepsi donasyon diyo maalesef en son gittiğim tüp bebek merkezindeki doktorim üç ay uğraştı ama yumurta büyümüyor yapacak bişiy yok kendi kendine adet olursan tekrar gel dedi bende kürler kullanmaya başladım şimdi iki ay kullanıcam umarım faydası olur sizin yumurta toplama aşamasına gelindimi hiç bide hangi doktora gidiyosunuz fsh çok yüksek değil sizin kendiniz adet olabiliyosunuzdurBenmde amh 002 fsh 9-15 değişken yaş 30.
Doktorlar ne diyor sana?
Kendiniz adet oluyorsanız geçte olsa yinede güzel bence artık banada tüp bebek merkezleri uzak gelmeye başlıyo çünkü tedaviye başlayınca stres ve kaygı düzeyim tavan yapıyo budabuda fsh ı iyce yükseltiyo bana göre şimdilik iki ay ara verdim gitmiyorum bitkisel kürler denicem geçen yılda bitkisel kürlerlrle düzenli adet olabildim sonrasında işe yaramamaya başladı şimdi farklı şeyler kullanıyorum kendim adet olursam dayanamayıp belki yinede giderim doktora gidince stres oluyorum gitmeyince ya olursa ihmal mi ediyorum diyorum karar vermek çok zorFshımı son adetmde ölçtürdüm 9du adetim 50 günde bir filan kendiliğinden oluyor ama verimsiz adet oluyorum yani bol bol değil.
Ama 50-60 günü beklemek de çok zor. O sebeple düzenlensin istiyorum cyclo ile
Anlarada seyit temel ceyahn doktorum.
Devlette 3 hakkım var hiç kullanmadm.
2kez yumurta toplama oldu. Birinde döllenmedi. Diğerinde döllendi 3. Gün transfer oldu ama negatif oldu. Sonrasında ara verdm kendim deniyorum kürlerle fah düşürdğm ama henüz bir sonuç alamazm bu amhla kendimiz denememizle tüp bebek aynı şey gibi geliyor banaü
Çok haklısın canım doktora gitsen bir dert gitmesen bir dert.Gitmeyince insanın içi rahat etmiyor gidince de ne olacak ne bitecek stres küpü oluyorsun.Allah hayırlısı ne ise onu yapmaya yönlendirsin. Ben de bir sürü bitkisel şey denedim faydasıni pek gormedim doktor desen o da çare olamıyor.İnsallah en kısa zamanda derdimize çare olacak birsey buluruzKendiniz adet oluyorsanız geçte olsa yinede güzel bence artık banada tüp bebek merkezleri uzak gelmeye başlıyo çünkü tedaviye başlayınca stres ve kaygı düzeyim tavan yapıyo budabuda fsh ı iyce yükseltiyo bana göre şimdilik iki ay ara verdim gitmiyorum bitkisel kürler denicem geçen yılda bitkisel kürlerlrle düzenli adet olabildim sonrasında işe yaramamaya başladı şimdi farklı şeyler kullanıyorum kendim adet olursam dayanamayıp belki yinede giderim doktora gidince stres oluyorum gitmeyince ya olursa ihmal mi ediyorum diyorum karar vermek çok zor
Aminn canım inşallah hayırlısıÇok haklısın canım doktora gitsen bir dert gitmesen bir dert.Gitmeyince insanın içi rahat etmiyor gidince de ne olacak ne bitecek stres küpü oluyorsun.Allah hayırlısı ne ise onu yapmaya yönlendirsin. Ben de bir sürü bitkisel şey denedim faydasıni pek gormedim doktor desen o da çare olamıyor.İnsallah en kısa zamanda derdimize çare olacak birsey buluruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?