- 3 Ağustos 2012
- 1.069
- 1.327
- 333
- Konu Sahibi crocus7919
-
- #6.441
Bugün test yaptım ancak negatif çıktı
Hayırlısı diyorum artık normalde bugün bat günüm
Adetin 21.gğmü mü 8,5 progesteron çıktıFsh 11,5 amh 0,67 progesteron 8,30 cıktı bende adana başkent düşünüyorum esra bulcan kılıçdağ diye bir prof var çok iyi diyorlar ona gitmek istiyorum inşallah yakın tarihe randevu alırım
7 yumurta toplandı 5 i döllendi iki tane iyi kalite oldu onlar da transfer edildi ama kısmet olmadı
Kısa protokol yüksek doz ilaçla folükül elde etmeye çalışılıyor
Merhaba Seda
sana bu konuda ağzı çok yanmış biri olarak hemen cvp yazmak istedim.
öncelikle çok tanınandan ziyade doğru işler yapan bir dr seç. etrafında benzer vakaları çözmüş birisi olsun.
fsh ın gittikçe yükselecektir ve bir süre sonra risk senin için. amh değerinde evet 1 in altında riskli ama çoook daha düşükleri var.
ben bu serüvene 2 sene önce atıldığımda fsh 9 , amh 0, 24 tü. bana hemen tüp bebek önerdiler. panikle birkaç farklı dr a ggittim ve senin dediğin gibi yüksek dozlarla şişirilen ve boş çıkan yumurta olayları yaşadım birkaç kez. 10 aydır ara vermiştik ama zaman ilerliyor yeniden başladım başka bir dr a.. bu kez benzer vakaları başarıya ulaştırmış bir dr buldum. şükür memnunum.. ama tabiki yaşında ilerlemesi ile fsh 19 a çıkmış. çok pişman oldum bunca zaman yanlış yerlere gittiğime
çok şükür bir terslik olmazsa yarın yumurta toplam aişlemim var. doktorum 19 olan fsh ile bu görüntünün harika olduğunu söylüyor. benim fsh ım 10 ken bile tek yada 2 yumurta toplanmıştı.
doğal yol da ne olur ne biter bunu bizler söyleyemeyiz. herkesin tüm değerleri rahim yapısı geçmişi yaşam tarzı ..vs doğurganığını belirliyor. benden daha kötü durumda olup doğal yolla hamile kalanda duydum ama benden çooook iyi değerler şle yumurtaları boş çıkanda duydum.. ilk etapta sana tavsiyelerim bu yönde olacak.
Çok sağol canım benim inanki cevremde bir kaç yeresordum bu rahatsızlık galiba bur tek bende var kimse birşey söylemiyordün çok araştırdım ben öncelikle dr herşeyi çok çok iyi açıklamasını ve infertilitede basarili olmasını istiyorum kendi çabamla adana başkentte buldum inşallah ona gidicem
Her hastaya uygun değildir deneniyor işte canım Benim ikisi de Femera protokolüydü yumurtaları baskılanmadan direk yüksek doz ilaca başlıyorlar ilkinde 3 embriyo olmuştuama riskli değilmi, benim puregon 400 ml yapılmıştı mesela ilk denemem de .. deli gibi büyüdüler ama boştu
Merhaba electraa inşallah cümlemiz için gelişmeler güzel olur. İlk tüp bebeği devlette yaptık zaten doğru düzgün konuşmuyorlardı sebebini bu nedenle öğrenemedik ilk defa özelde deniyoruz bakalım ne olacakselam Funda, inşallah yeni güzel gelişmeler olacak. kayıplarımız varsa vardır elbet bir sebebi demekten başka çaremiz yok maalesef. benim şu ana kadar transfer edilecek embriyom olmamıştı hiç. o yüzden merak ettim. transferin neden başarısız olduğuna dair sebep söylüyorlarmı acaba.. rahim kalınlığımı rahim ağzımı ne bileyim genetik birşey mi
Kusura bakmayın yorumunuzu şimdi gördüm femara adında bir ilaç var 5 gün o içiliyor yanına da iki iğne 3. Gününde vuruluyor yumurta rezervi az olanlarda uygulanan bir yöntemmişFemera protokolü nedir bilgi verebilir misiniz?
Canım bende istanbul anadoli yakasındaym. Doktorun bilgilerini benimle de paylasabilir misin acabaistanbul anadolu yakasında..detayları msj olarak yolladım ne bileyim reklama giriyor falan diyorlar burdan yazınca
Stresten adetim de gelmiyor bu ay çok sıkıntı yaptım dün söz verdim uzulmicem diye bu kez de adet olmadım
Bende tüp bebeğe şu an için sıcak bakamıyorum ama düşünmüyor değilim randevu almak istediğim hastane tam 2 ay sonraya gün veriyor çok zor isimiz allah hepimize yardim etsin. Cevabim için çok teşekkür ederim inşallah bizlere de seninki gibi bir mucize uğrar bir günMerhabalar,
Ben 30 yaşında 0,38 amh, 11 fsh değeri ve diğer hormonlarımdaki dengesizlikle doğal yoldan hamile kaldım. Ben de sizin gibi daha korunmayı bırakmadan kontrol için doktora gittiğimde sonucunu öğrenmiş karalar bağlamıştım. Doktorum 6 ay denememi, geciktirmeden tüp bebek yapmamı önermişti. Sonrasında ben sürekli umutsuz ve dokunsanız ağlayacak vaziyetteydeydim. Bu sayfadaki arkadaşlardan fikir aldım, güç aldım...
Regl takvimim hep çok düzenliydi. Tavsiyeler üzerine ovulasyon testi alıp doğru zamanda birlikte olmayı denemek istedim ama onlardan da sonuç alamamıştım doğrusu. ‘Sanırım yumurtlamıyorum ben’ kafasına gelmiştim. Tam ‘6 ay da geçti gecikmeden tüp bebeğe başlasak’ dediğimiz 7.ay hamile kalmışım. Çünkü aydan aya artık hiç tarih, gün vs umursamıyor, bebek konusuna odaklanmıyorduk doğrusu. Biz sonucu buna bağladık...
Amh elbette çok önemli. Ama kendi adıma daha korunmayı bırakmadan öğrenmeli miydim, bilmiyorum. Çünkü psikoloji de bence bir o kadar önemli... Hayatı kendinize zindan ettikçe olacakları da olduramıyoruz. Kimbilir belki kendini akışa bırakıp hamile kalan nice düşük amhlı kadın vardır da hiç bilmiyordur, diye düşünüyorum...
Yaşınız da çok genç, elbette geç kalın istemem ama ‘tüp bebek düşük amh için ideal bir yöntem mi?’ o da tartışılır... Bu konuda makaleler de paylaşmıştık bu sayfada arkadaşlarla. Ben şimdi herkesten iyi haber almak için bu sayfalara dönüp bakarken yazdığınızı okudum. Umarım en kısa zamanda sizler de bebek beklediğinizi öğrenirsiniz. Sevgiler...
inşallah güzel gelişmeler olacak arkadasım, bılMerhaba electraa inşallah cümlemiz için gelişmeler güzel olur. İlk tüp bebeği devlette yaptık zaten doğru düzgün konuşmuyorlardı sebebini bu nedenle öğrenemedik ilk defa özelde deniyoruz bakalım ne olacak
Merhabalar,
Ben 30 yaşında 0,38 amh, 11 fsh değeri ve diğer hormonlarımdaki dengesizlikle doğal yoldan hamile kaldım. Ben de sizin gibi daha korunmayı bırakmadan kontrol için doktora gittiğimde sonucunu öğrenmiş karalar bağlamıştım. Doktorum 6 ay denememi, geciktirmeden tüp bebek yapmamı önermişti. Sonrasında ben sürekli umutsuz ve dokunsanız ağlayacak vaziyetteydeydim. Bu sayfadaki arkadaşlardan fikir aldım, güç aldım...
Regl takvimim hep çok düzenliydi. Tavsiyeler üzerine ovulasyon testi alıp doğru zamanda birlikte olmayı denemek istedim ama onlardan da sonuç alamamıştım doğrusu. ‘Sanırım yumurtlamıyorum ben’ kafasına gelmiştim. Tam ‘6 ay da geçti gecikmeden tüp bebeğe başlasak’ dediğimiz 7.ay hamile kalmışım. Çünkü aydan aya artık hiç tarih, gün vs umursamıyor, bebek konusuna odaklanmıyorduk doğrusu. Biz sonucu buna bağladık...
Amh elbette çok önemli. Ama kendi adıma daha korunmayı bırakmadan öğrenmeli miydim, bilmiyorum. Çünkü psikoloji de bence bir o kadar önemli... Hayatı kendinize zindan ettikçe olacakları da olduramıyoruz. Kimbilir belki kendini akışa bırakıp hamile kalan nice düşük amhlı kadın vardır da hiç bilmiyordur, diye düşünüyorum...
Yaşınız da çok genç, elbette geç kalın istemem ama ‘tüp bebek düşük amh için ideal bir yöntem mi?’ o da tartışılır... Bu konuda makaleler de paylaşmıştık bu sayfada arkadaşlarla. Ben şimdi herkesten iyi haber almak için bu sayfalara dönüp bakarken yazdığınızı okudum. Umarım en kısa zamanda sizler de bebek beklediğinizi öğrenirsiniz. Sevgiler...
Bende tüp bebeğe şu an için sıcak bakamıyorum ama düşünmüyor değilim randevu almak istediğim hastane tam 2 ay sonraya gün veriyor çok zor isimiz allah hepimize yardim etsin. Cevabim için çok teşekkür ederim inşallah bizlere de seninki gibi bir mucize uğrar bir gün
Artık olumlu şeyler düşünüyorum ilk günkü kadar üzülmüyorum mesela burda hepimizin kader arkadaşıyız ne güzel destek oluyoruz birbirimize. Cevrede anlamayan insan çok fazla herkes bu rahatsızlığı olan birileriyle görüşüyor ama ben kimseden duymadım nedense insanlar olsa da saklıyor gibi hatta dün birini aradım doktor ismi öğrenmek için canim yaa ben kefil olamam bu konuda kusura bakma dedi şok oldum başıma yeni gelmiş bilgim yok küçük bir ilçede oturuyorum ve insanlar yardımcı bile olmuyor kendi çabamla doktor arıyorum netten yorumlara bakıyorum o şekilde iyi mu kötü mu acaba diyorumtestlerine ve yumurtalık takibine göre normal yolu dene canım. yaşında müsait.. belli bir süreden sonra riskli duruma yaklaşırsan da oyalanma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?