AMH DEĞERI DÜŞÜK OLUP HAMİLE KALANLAR

Sizin de amh nız düşükmüş bebeğiniz sağlıkla büyür inşaallah adetiniz her zaman düzenli miydi fsh nız nasıldı
Benim sadece amh düşük canım fsh 9 du sanırım diğer değerlerimde normaldi.her tüp bebekte 1 yada 2 yumurta oluyordu.çok şükür rabbime ikinci oğlumda yaşına girmek üzere rabbim sizlerede nasib etsin tez zaman da

Ne demek canım yeni gördüm yazınızı geç cevap verdim kusura bakmayın.sizin diğer değerleriniz nasıl acaba
Estağfurullah benim bir kere ölçüldü fsh 7 idi sonraki tüp bebekte hiç fsh bakılmadı 3. Gün e2 31 di ama yumurtanın biri erken çatladı toplama olmadı son adetim çok gecikti Tarlusal aldım ve Ateş basması da çok oldu fsh yükselmiştir bence son kez tüp bebek deneyecektim ama umudum kalmadı

Eğer yumurta erken çatlamasaydı tedavinin 9.gün e2 400 olmuştu doktorlar çok ilgilenmedi ilaç dozlarım daha iyi ayarlanabilirdi ama 4 ayda yumurtam birden çok azaldı heralde menepoz gibi hissediyorum sıcak basması oldu adetim gecikti

Adanada iyi bir doktor bilen var mı ben vakit kaybetmek istemiyorum artık burdaki doktorlarla
Başkent tüp bebek hastanesi Bülent Haydardedeoğlu var Canım tavsiye ederim.istersen bi araştır.kuzenimde tüp bebek yaptırdı başka bi hastanede 8 tane yumurtası oldu ama 2 tane sağlıklı kaldı.sonra Bülent beye gitti yumurta kalitesi artsın diye ilaçta kullandı rabbime şükürler olsun ki 18 sağlıklı yumurtası çıktı hemde 5. Güne kadar dayandı.şuan biri 3 yaş diğeri 3 aylık olmak üzere iki bebeği var ve dondurulmuş yumurtaları da.önce rabbime sonrada Bülent beye duacıyız.darısı sizede olur inş.

Ateş basması bende de çok oluyordu hep diyordum menopoza giriyorum galiba diye çok şükür ki olmadı hala adetlerim düzenli yaşım 39.inanki ne zaman kafamdan sildim başka şeylerle ilgilendim işte o zaman oldu kuzucuklarım.nolur elinizden geleni yapın pesetmeyin şansınızı sonuna kadar deneyin.rabbim çok uğraşmadan yavrularınızı kucağınıza almayı nasib etsin.yalnız bi kür vardı amh kürü İbrahim saraçoğlunun.kendisiyle telefonda görüşmüştüm.değerlerimi sordu ona göre kür göndermişti 3 ay onu yaptım amh yükseldimi yükselmedimi bilmiyorum ama pahalı diye devam etmedim.onunda faydasını gördümmü bilemiyorum ‍

Allah razı olsun cevabınız için

Canım fsh sı yüksek birine gonalf iyi gelmedigini biliyorum.çünkü gonalfın içinde fsh hormonu var.Oda fsh iyice yukseltiyor..

Cidden mi hiç bilmiyordum bunu yalnış tedavimi yapıldı o zaman çok iyi bi tüp bebek merkezinde iyi bi doktora gidiyordum kendiliğinden adet olursam yine ona gitmeyi düşünüyodum peki merionelde ve klomende fsh varmı acaba
Canım fsh sı yüksek birine gonalf iyi gelmedigini biliyorum.çünkü gonalfın içinde fsh hormonu var.Oda fsh iyice yukseltiyor..

Bende iyi bir tüp bebek merkezinde gonafla tedavimde hic yumurtam büyümedi..Ara verdim ve 2 ay sonunda istanbulda baska bir tüp bebek tedavisinde ögrendim gonalfın içimde fsh olduğunu ve direk klomenle başladık..Benim tek yumurta çıkıyordu.Uzak olduğundan ve izin sorunu yaşadığımdan bıraktım..Ankarada tekrar basladım tedaviye.Burdada gonalf duşük verince yararmı diye baktığımzda e2 normalken gonalftan sonra yükselmedigini gördük..Demekki Aret beyin dedigi gibi gonalf yumurtası az olan ve fsh yüksek olanlara yaramıyor.

Klomende vemerionelde fsh varmı bilmiyorum canım.Hatta ben bunu dr uma söyledigimde tüm hepsinde var demişti. Geri istanbuldaki drumu arayıp bunu söyledigimde var ama oranlar farklı olduğunu söylemişti.

Klomende vemerionelde fsh varmı bilmiyorum canım.Hatta ben bunu dr uma söyledigimde tüm hepsinde var demişti. Geri istanbuldaki drumu arayıp bunu söyledigimde var ama oranlar farklı olduğunu söylemişti.
Çok teşekür ederim bilgi için ilk tdavimde gonal f kullanılmadı benimde tek yumurta çıkıyor hep ikincide kullanıldı

Acaba bende demi öyle oldu temmuzdaki tedaviden sonra sıcak basması oldu 2 adet sonra da düzensizlik oldu geçer mi acaba inşaallah normale dönerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…