• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AMH DEĞERI DÜŞÜK OLUP HAMİLE KALANLAR

Hayırlısı olsun 5.gün embriyosu muydu donmuş embriyo var mı aynı amh ile benim geçen sene 3 embriyom olmuştu negatif gelmişti benim de
Amin inşallah teşekkür ederim yok maalesef 3. Gün transfer edildi araştırma ünv olduğu için o da tutmadı gerisi de çöpe atıldı şimdi de Adana başkentte tedaviye başladık femera protokolü uygulanacak

Ben de bugün doktora gittim sonuçlarını almak için nr diyeceğini biliyordum yine de dinledim bu değerlerle çok zor beni aşar seni ilk muayene ettiğimde hiç bu sonucları düşünmemiştim 5 tane önemli olan şey var 4u kötü tek iyi olan şey yaşın dedi adanaya baskente git iyi bir doktorla görüş dedi bana. Ona tek söylemek istediğim şey sana ben bundan sonra gelip bir kuruşu nasip eder miydim diyecektim ama söyleyemedim. Hsg çekmedi yumurta takibi yapmadı direk tup bebek dedi

Adanada iyi bir doktor bilen var mı ben vakit kaybetmek istemiyorum artık burdaki doktorlarla

Hormon sonuçlarınız kaç ki yaşınızın genç olması çok önemli vakit kaybetmeyin Adana başkent hastanesine gidin
Fsh 11,5 amh 0,67 progesteron 8,30 cıktı bende adana başkent düşünüyorum esra bulcan kılıçdağ diye bir prof var çok iyi diyorlar ona gitmek istiyorum inşallah yakın tarihe randevu alırım

Fsh 11,5 amh 0,67 progesteron 8,30 cıktı bende adana başkent düşünüyorum esra bulcan kılıçdağ diye bir prof var çok iyi diyorlar ona gitmek istiyorum inşallah yakın tarihe randevu alırım
Kötü degil amh. Tüp bebek sansin yüksek. Bende 26 yasindayim evli bile degilim. Benim amh 0.01 tüp bebek sansim.bile yok. Kendiliginden bile olur
Yine de tup bebek yapin vakit kaybiolmaz hem. Stres yapilacak kadar kotu degl

Kötü degil amh. Tüp bebek sansin yüksek. Bende 26 yasindayim evli bile degilim. Benim amh 0.01 tüp bebek sansim.bile yok. Kendiliginden bile olur
Yine de tup bebek yapin vakit kaybiolmaz hem. Stres yapilacak kadar kotu degl
Teşekkür ederim canım sen yumurta dondurma yaptırdın mi

Benimde amh 0.01 fsh 9la 15 arasında değişiyor.
Normalde Gatada başlıyacaktıö tedaviye ama gruota devlet üniversiteleri hakkında yazılanlardan sonra çok kararsız kaldım.
Ankarada önerisi olan var mı?

Bu degerl3rle rapor alınıyor değil mi yani sonuç olarak tıbben konuşmalara bakılırsa durumumuz çok acil rapor süreci ne kadar çalışınca zor olacak tüm bunlar allah hepimizin yüzüne bakmasın kimsenin kucağı boş evi sessiz kalmasın inşallah önce sizlere sonra da bana nasip etsin.

Kızlar benim amh da kötü geldi 0,64 araştırdım biraz bazı doktorlar tüp bebek için çok yumurtaya ihtiyaç var zaten bizim sorun ya bir yumurta oluyor yafa hiç olmuyor o halde tüp bebek başarı şansı düşük oluyor değil mi ben şu anda ona yönelmek istemiyorum hem maddi acıdan hemde yumurtaları hormonlarla şişirip başarısiz yumurtalar elde ediliyor siz ne düşünüyorsunuz 26 yaşındayim fsh 11,5 cıktı daha doktorumla görüşemedim biraz doğal yolları denesem zamanın var mıdır sizce

Merhaba Seda

sana bu konuda ağzı çok yanmış biri olarak hemen cvp yazmak istedim.
öncelikle çok tanınandan ziyade doğru işler yapan bir dr seç. etrafında benzer vakaları çözmüş birisi olsun.
fsh ın gittikçe yükselecektir ve bir süre sonra risk senin için. amh değerinde evet 1 in altında riskli ama çoook daha düşükleri var.

ben bu serüvene 2 sene önce atıldığımda fsh 9 , amh 0, 24 tü. bana hemen tüp bebek önerdiler. panikle birkaç farklı dr a ggittim ve senin dediğin gibi yüksek dozlarla şişirilen ve boş çıkan yumurta olayları yaşadım birkaç kez. 10 aydır ara vermiştik ama zaman ilerliyor yeniden başladım başka bir dr a.. bu kez benzer vakaları başarıya ulaştırmış bir dr buldum. şükür memnunum.. ama tabiki yaşında ilerlemesi ile fsh 19 a çıkmış. çok pişman oldum bunca zaman yanlış yerlere gittiğime

çok şükür bir terslik olmazsa yarın yumurta toplam aişlemim var. doktorum 19 olan fsh ile bu görüntünün harika olduğunu söylüyor. benim fsh ım 10 ken bile tek yada 2 yumurta toplanmıştı.

doğal yol da ne olur ne biter bunu bizler söyleyemeyiz. herkesin tüm değerleri rahim yapısı geçmişi yaşam tarzı ..vs doğurganığını belirliyor. benden daha kötü durumda olup doğal yolla hamile kalanda duydum ama benden çooook iyi değerler şle yumurtaları boş çıkanda duydum.. ilk etapta sana tavsiyelerim bu yönde olacak.

Bu degerl3rle rapor alınıyor değil mi yani sonuç olarak tıbben konuşmalara bakılırsa durumumuz çok acil rapor süreci ne kadar çalışınca zor olacak tüm bunlar allah hepimizin yüzüne bakmasın kimsenin kucağı boş evi sessiz kalmasın inşallah önce sizlere sonra da bana nasip etsin.

tatlım rapor süresi oldukça uzun çok fazla detay soruyorlar. kaç yıllık evlisiniz ?

maddiyattan dolayı devlet düşünmekte haklısın. benim ilk denemem ist da oldukça köklü bir devlet üniv hastanesiydi ama resmen kobay gibi kullanmışlar ve baştan savma iş yapmışlar

Benim Amh ım 0,47 idi ama fsh 8-10 civarındaydı. yaş 38, 3 tüp bebek denemesinde 4 ile 7 arasında sağlıklı yumurtam oldu. Bence değerleriniz kötü değil. Regl ile başlayıp yumurtlama gününe kadar çörek otu tavsiye ederim, sonrasında sonucunuzu görene kadar ananas ve bol çiğ kuruyemiş, ben yararını gördüğümü düşünüyorum. Doğal yolla denemeye devam edecekseniz de 3-4 ayda bir amh-fsh ölçtürüp yumurta takibinizi yaptırın derim ben. Bazen 3 ayda bile çok değişim olabiliyor.

benim iranlı doktorumun verdiği reçetede vardı çorekotu işe yaramıştır belki bendede diye düşünüyorum..1 ay pekmezin içine karıştırdığım çörek otu karışımından aç karnına 1 kaşık yedim. o sırada sülük tedavim devam ediyordu. o bittikten sonra saf arı sütüne 5 tane çörek otu karıştırdım 1 hafta boyunca ..

Back