- 7 Haziran 2018
- 454
- 489
- 33
- 41
- Konu Sahibi crocus7919
-
- #6.421
7 yumurta toplandı 5 i döllendi iki tane iyi kalite oldu onlar da transfer edildi ama kısmet olmadıSiz tüp bebek denemişsiniz benim de geçen yıl amh 0.49 du kaç yumurtanız toplanmıştı
Hayırlısı olsun 5.gün embriyosu muydu donmuş embriyo var mı aynı amh ile benim geçen sene 3 embriyom olmuştu negatif gelmişti benim de7 yumurta toplandı 5 i döllendi iki tane iyi kalite oldu onlar da transfer edildi ama kısmet olmadı
Sizin de amh nız düşükmüş bebeğiniz sağlıkla büyür inşaallah adetiniz her zaman düzenli miydi fsh nız nasıldıHayırlısı olsun Canım bi kaç gün daha bekle bakim olmadı kandan bi baktır derim
Amin inşallah teşekkür ederim yok maalesef 3. Gün transfer edildi araştırma ünv olduğu için o da tutmadı gerisi de çöpe atıldı şimdi de Adana başkentte tedaviye başladık femera protokolü uygulanacakHayırlısı olsun 5.gün embriyosu muydu donmuş embriyo var mı aynı amh ile benim geçen sene 3 embriyom olmuştu negatif gelmişti benim de
İnşaallah olur bebeğiniz hayırlısı ileAmin inşallah teşekkür ederim yok maalesef 3. Gün transfer edildi araştırma ünv olduğu için o da tutmadı gerisi de çöpe atıldı şimdi de Adana başkentte tedaviye başladık femera protokolü uygulanacak
Cümlemiz için inşallah isteyen herkese nasip olurİnşaallah olur bebeğiniz hayırlısı ile
Hormon sonuçlarınız kaç ki yaşınızın genç olması çok önemli vakit kaybetmeyin Adana başkent hastanesine gidinAdanada iyi bir doktor bilen var mı ben vakit kaybetmek istemiyorum artık burdaki doktorlarla
Fsh 11,5 amh 0,67 progesteron 8,30 cıktı bende adana başkent düşünüyorum esra bulcan kılıçdağ diye bir prof var çok iyi diyorlar ona gitmek istiyorum inşallah yakın tarihe randevu alırımHormon sonuçlarınız kaç ki yaşınızın genç olması çok önemli vakit kaybetmeyin Adana başkent hastanesine gidin
Femera protokolü nedir bilgi verebilir misiniz?Amin inşallah teşekkür ederim yok maalesef 3. Gün transfer edildi araştırma ünv olduğu için o da tutmadı gerisi de çöpe atıldı şimdi de Adana başkentte tedaviye başladık femera protokolü uygulanacak
Kötü degil amh. Tüp bebek sansin yüksek. Bende 26 yasindayim evli bile degilim. Benim amh 0.01 tüp bebek sansim.bile yok. Kendiliginden bile olurFsh 11,5 amh 0,67 progesteron 8,30 cıktı bende adana başkent düşünüyorum esra bulcan kılıçdağ diye bir prof var çok iyi diyorlar ona gitmek istiyorum inşallah yakın tarihe randevu alırım
Teşekkür ederim canım sen yumurta dondurma yaptırdın miKötü degil amh. Tüp bebek sansin yüksek. Bende 26 yasindayim evli bile degilim. Benim amh 0.01 tüp bebek sansim.bile yok. Kendiliginden bile olur
Yine de tup bebek yapin vakit kaybiolmaz hem. Stres yapilacak kadar kotu degl
Onumuzdeki hafta ilaclarimi baslatir doktor. Adet olmayi bekliyorum.bendeTeşekkür ederim canım sen yumurta dondurma yaptırdın mi
Kısa protokol yüksek doz ilaçla folükül elde etmeye çalışılıyorFemera protokolü nedir bilgi verebilir misiniz?
Kızlar benim amh da kötü geldi 0,64 araştırdım biraz bazı doktorlar tüp bebek için çok yumurtaya ihtiyaç var zaten bizim sorun ya bir yumurta oluyor yafa hiç olmuyor o halde tüp bebek başarı şansı düşük oluyor değil mi ben şu anda ona yönelmek istemiyorum hem maddi acıdan hemde yumurtaları hormonlarla şişirip başarısiz yumurtalar elde ediliyor siz ne düşünüyorsunuz 26 yaşındayim fsh 11,5 cıktı daha doktorumla görüşemedim biraz doğal yolları denesem zamanın var mıdır sizce
Bu degerl3rle rapor alınıyor değil mi yani sonuç olarak tıbben konuşmalara bakılırsa durumumuz çok acil rapor süreci ne kadar çalışınca zor olacak tüm bunlar allah hepimizin yüzüne bakmasın kimsenin kucağı boş evi sessiz kalmasın inşallah önce sizlere sonra da bana nasip etsin.
Benim Amh ım 0,47 idi ama fsh 8-10 civarındaydı. yaş 38, 3 tüp bebek denemesinde 4 ile 7 arasında sağlıklı yumurtam oldu. Bence değerleriniz kötü değil. Regl ile başlayıp yumurtlama gününe kadar çörek otu tavsiye ederim, sonrasında sonucunuzu görene kadar ananas ve bol çiğ kuruyemiş, ben yararını gördüğümü düşünüyorum. Doğal yolla denemeye devam edecekseniz de 3-4 ayda bir amh-fsh ölçtürüp yumurta takibinizi yaptırın derim ben. Bazen 3 ayda bile çok değişim olabiliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?