AMH DEĞERI DÜŞÜK OLUP HAMİLE KALANLAR

Numara yok bnde neryi araycm yardımcı olur msn

Canim burdan numara vermek yasak mi bilemiyorum,yasak olabilir ama internete ibrahim saracoglu diye yazarsan resmi web sitesi acilacak ve sayfanin ortalarinda bir numara yazacak. Numara 0850... ile basliyor. Zaten aradiginda anlayacaksin saracoglunun merkezi oldugunu. Ben de ilk aradigimda acaba uydurma bi numarayi mi aradim,yani acaba sahte bir site mi actilar nette saracoglu adina diye dusundum ama oyle degil. Oraya degerlerini soyle,onlar zaten tuketmen gerekenleri soyluyorlar. Hatta yasadigin sehirde saracoglunun subesi varsa oraya da gidebilirsin.
Ben de kurleri yapmak istedim. Incir,sogan kuru veya civampercemi icmek istedim ama kafama gore yapmak istemedim. Simdi icim rahat sekilde yapiyorum kurleri. En azindan sirasini biliyorum.

Öyle ama elimde değil çok üzülüyorum Saraçoğlu bu aradiniz numara yi bna verir misn

Canim ben gecen sene ogrendim bu durumumu. Gunlerce agladim,mahvoldum ama bunun bana ve vucuduma hicbir faydasi olmadi. Hepimiz ayni duygulari yasiyoruz. Bunu yasamayan bilemez. Birbirimizi gormedigimiz halde ayni seyi yasadigimiz icin cok iyi anliyorum seni.
Emin ol uzulmenin bir faydasi yok. Tamam uzul agla rahatla ama sonra yeniden ayaga kalk. Ben uzerime duseni yapayim,gerisi rabbime kalmis diye yola cik.

Bn 3 senlk evliyim 2.5 sene önce öğrendim yasm küçük dünya basma yıkıldı sandm çünkü Dr yüzme karşı direk senin çocuğun olmaz dedi

Benim amhda cok düsük fsh yüksek. Bu saracoglunun kürleri nasil. Yani hangi kürleri yapiyorsunuz amh icin

Benim degerlerime gore ;
15 gun sogan kuru,sabah aksam ac karna.
Ardindan 15 gun aslan pencesi ve hayit beraber yapacagim.
Ardindan 10 gun daha sogan kuru.
Ardindan 15 gun civanpercemi yapacagim.
Ayrica dogal soguk pres corekotu yagi iciyorum gunde 1 kasik ac karna.

Bn 3 senlk evliyim 2.5 sene önce öğrendim yasm küçük dünya basma yıkıldı sandm çünkü Dr yüzme karşı direk senin çocuğun olmaz dedi

Canim kibrisa gidib diyen doktorlar da var. Sen sana bunu diyen doktoru degistireceksin ve seninle gercekten ilgilenecek bir doktor bulacaksin bence.
Cocugun olmaz veya olur diye kimse garanti veremez,onu ancak rabbim bilir.

Hic tup bebek tedavisi gordun mu?
2.5 senedir neler yaptin bu durum adina?

Tüp bebek tedavisi gördüm ama hiç bir şekilde yumurta oluşmadığı için hep yarım kaldi

Doktorlar ümidi kesti bnden çok tedavi gördüm klomen femara klomifen gonelf ovitrle ama bi faydası gormedim

Okuyorum devamlı araştırmalar yapılıyorum bitkisel olarak soğan kuru incir kuru bal tarcn cirekotu yaptm okunmuş elmalr yedim inşallah faydasni gorurm

Dünya dua üstüne kurulmuş dua ediyorum bolbol zikr cekyorm namzlrmda dua edyrm kurban oldugum n birbildgi vardır hep söylüyorum kolaylaştır zorlastirma Allahm dye

Okuyorum devamlı araştırmalar yapılıyorum bitkisel olarak soğan kuru incir kuru bal tarcn cirekotu yaptm okunmuş elmalr yedim inşallah faydasni gorurm

Sen dedigim gibi merkezi bir ara gorus. Belki bu tukettiklerinin bazilarini tuketmemen gerekir.
Bir de doktorum bana icinde omega3 ve koenzim q10 olan bir vitsmin verdi. 3 ay onu icecegim. Doktoruna danis sen de,iste bir vitamin.
Hatta ben merkeze sordum bu kurlerle vitamin icsem bir zarari olur mu diye,aksine faydasi olur dediler.

Sen de beslenme ve takviyeleri birakma. Her ay yumurta takibi yaptir. Yumurta ciktigi bir aya illaki denk gelecegiz hepimiz.

Benim degerlerime gore ;
15 gun sogan kuru,sabah aksam ac karna.
Ardindan 15 gun aslan pencesi ve hayit beraber yapacagim.
Ardindan 10 gun daha sogan kuru.
Ardindan 15 gun civanpercemi yapacagim.
Ayrica dogal soguk pres corekotu yagi iciyorum gunde 1 kasik ac karna.
Cok tesekkür ederim. Amhyi incir yükseltir diyordu saracoglu. Ben hayit hapini aldim uzun süre. Ama sogan kürünü denemedim. Calisma streside cok fazla. 1 ay sonra isten cikacagim

Cok tesekkür ederim. Amhyi incir yükseltir diyordu saracoglu. Ben hayit hapini aldim uzun süre. Ama sogan kürünü denemedim. Calisma streside cok fazla. 1 ay sonra isten cikacagim

rica ederim.
Stres gebeligin onundeki en buyuk engel zaten canim. Kafamizin rahat olmasi onemli.

Ben de videolarindan oyle duydum,amh icin incir kuru diye ama size once erken menopoz kuru uygulayacagiz,sonra degerlerinize gore incir kuru verecegiz dediler.

Hapi da varmis hayitin ama ben tohumunu kullanacagim.

Ben sogan kurunu 5 ay once de yapmistim. 20 gun kanamam surmustu. Ilacla durdular kanamayi. Bazisinda hicbisey olmazmis.
Simdi yine kanamami erken getirdi diye 3 gun erkenden biraktim sogani. Yarin sabah hayitla aslan pencesine basliyorum.

rica ederim.
Stres gebeligin onundeki en buyuk engel zaten canim. Kafamizin rahat olmasi onemli.

Ben de videolarindan oyle duydum,amh icin incir kuru diye ama size once erken menopoz kuru uygulayacagiz,sonra degerlerinize gore incir kuru verecegiz dediler.

Hapi da varmis hayitin ama ben tohumunu kullanacagim.

Ben sogan kurunu 5 ay once de yapmistim. 20 gun kanamam surmustu. Ilacla durdular kanamayi. Bazisinda hicbisey olmazmis.
Simdi yine kanamami erken getirdi diye 3 gun erkenden biraktim sogani. Yarin sabah hayitla aslan pencesine basliyorum.
Tesekkürler canim. Bugun soktordayim tüp bebek merkezde. Doktorum sadece ilacsiz artik her ay takip edelim dedi. Senin dedigin gibi. Tamam dedim. Belki ekim kasimda gelirim dedim. Bende dogal kürleri deneyim bakalim.

X