AMH DEĞERI DÜŞÜK OLUP HAMİLE KALANLAR

kızlar selam ,

şimdi tahlil sonuçlarım geldi.. hüngür sümük ağlıyorum.. eşim dedi netten bilmem nerden bakma sakın dr a gitmeden diye. ama zaten biz araştırdığımız için az buçuk bilen insanlarız..

ilk kez bu kadar yüksek.. FSH 19 çıktı. şuan çok kötüyüm yaaa. resmen menapoz dönemine yakın bi değer bu.
LH 10 çıktı sınırda
E2 ise 26 çıktı ondan bi halt anlamadım. onu hatırlamıyorum.. şuan muthaf masasında oturmuş ağlıyorum.. çok bozuldu moralim yaaaa .. doktora da yalnız gitmek zorunda kaldım .. çok korkuyorum

içine ettiğimin hayatı niye hep bize vuruyor yaaa lütfen be Allahım yalvarmıştım o kadar gördüğüm tedaviler bir işe yarasın diye neden böyle çıktı sonuçlar gene ..keşke biriniz yanımda olsaydınız ((((((((((((((((((((

Adetiniz hep düzenli mi sıcak basmalarınız var mıydı

Hayir uzulme hemen testeredisli aslanpencesi kullan canim fsh dusurur umid var bence ben inaniyorum bu dr sana iyu ilaclar verecek bak stresini bebek icin azaltki horminlarin duzelsin,Allah yardimcin olsun...

Adetiniz hep düzenli mi sıcak basmalarınız var mıydı

evet hep düzenlidir.. günüde süreside hep düzgün. bu ay 3 gun erken geldi o kadar.
sıcak falan basmaz..öyle bir sıkıntım yok. yıkıldım yaa resmen şuan elime geçen herkesi öldürebilriim

Hayir uzulme hemen testeredisli aslanpencesi kullan canim fsh dusurur umid var bence ben inaniyorum bu dr sana iyu ilaclar verecek bak stresini bebek icin azaltki horminlarin duzelsin,Allah yardimcin olsun...
ya selcan yaaa şişti ağzım burnum ağlarken çok fena yerle bir oldum..konuşamıyom ağlamaktan zaten..

abi ne ara 19 a çıktı en yüksek 10 olmuştu.. lanet olsun yaa yanlış tedaviden mi oldu.. kahretsin boyle hayatı.. işe koş eve koş para biriktir.. uygun fiyatlı dr ara, evlenmek için onu bekle bunu bekle, kıskanç görümcenin evlenmesini bekle.. hepsini allaha havale ediyorum.. kına yaksınlar bi taraflarına. yıkıldım resmen

yaaaaaa cok ağladım okurken rabbim ayırmasın sizi...bizde istiyoruz ama sonra cok bağlanıp ayrılmaktan korkuyoruz yoksa biyolojik olarak doğurmuşum doğurmamışım ne farkeder çocuk çocuktur yaa hepsi süt kokulu hepsi evlat...donasyon bu yüzden uzak geliyor bana bir bebege çocuğa yüreğini yuvanı açman için illaki acı cekip dogurmakmi gerekiyor ama ben hic tüp bebek denemedim bir şansım olursa ki amh 0.01 doktor arayışındayım birazda sağlık olarak zamana ihtiyacım var birkez denemek istiyorum hic denemedim tup bebeği dememek için...sizede evlatlarinizla hayırlı huzurlu mutlu bir ömür nasip etsin rabbim insallah

Aminnn karedesim bence umidini kaybetme, sonuna kadar tedavini yaptir sonra pisman olmamak icin rabbim verecek belki bizede ,her yolu denemek mubah,ben kendi sahsi fikrim kesinlikle donosyona hayir islami acidan Allah tan korkuyorum,her iki tarafta onemli benim icin, rabbim vermiyorsa vardır bir bildiği,ama yaptiranada bir sey demem herkes hur kendi iradesiyle yaptirir..cok hassas durumdayiz ve okadar hassas durumun icindeyiz her bakimdan diyorum,rabbim yardimcimiz olsun ins,imtihan dunyasindayiz,hepimizin imtihani olene kadar devam edecek rabbim kaldiramiyacagimiz yuk vermesin ins...
İnanin bu hastaliklar hep bir bahane bak bu formda amh 0,01 olanlarin bile kendiliginden bebisleri oldu bilmem fsh lari bile yuksekti,yani kalpden inanacagiz isteyecegiz bunu bir idrak edelim ins,birde saglikli beslendikmi kurleride kullandikmi, her kullanisimizda sifa ayetlerini arastirip okuyalim ins derdi veren rabbim bana sıkı sıkı sarilsin istiyor,bizde inaanalim sarilalim dualara ben inaniyorumki rabbim sifamizi verecek..

amin arkadaşım inşallah nekadar sakin olursak hormonlarda okadar iyi cevap verir.en ağır hastalıkta bile önce durumu kabullenmek gerekiyor kii çözüm yolu aydınlık olsun...insallah bu yolda hepimizin yolu aydınlık kucaklarımızda hayırlı evlatlarla dolsun ama tabiki herseyin başı sağlık hangisi hakkımız da hayirliysa o olsun

Canım fsh i düşürmek için hayıt otu kullan.Fsh i düşürür ama amhi etkilemiyor. Ben denedim.

Neden olmasin saglikli beslendinmi bazi kurler kullandinmi olur Allah in izniyle,dr ne dedi,bide moral cok önemli,amh testi yaptirdinizmi..
Dr daha gostermedim saglik ocaginda yaptirdim,tedavilerimde kaliteli yumurtam olmuyor,3 aydir ari sutu kullaniyorum ,1 aydirda hayit,instigramdaki macunuda alicam insallah duzelir artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…