- 3 Ağustos 2012
- 1.069
- 1.327
- 333
- Konu Sahibi crocus7919
-
- #6.221
istanbul anadolu yakasında..detayları msj olarak yolladım ne bileyim reklama giriyor falan diyorlar burdan yazıncaCanim doktor adı nedir ve hangi il de acaba yazar mısır canım
Aminn canim aminn rabbim hepimizin kucagini bebislerle doldursun ins bu cumalar yuzu suyu hurmetine rabbim kabul buyursun inş kolaylastirsin islerimizi....Çok duygulandım ve takdir ettim sizi. Rabbim o güzel gönlünüze göre versin inşallahhh ..
Adetiniz hep düzenli mi sıcak basmalarınız var mıydıkızlar selam ,
şimdi tahlil sonuçlarım geldi.. hüngür sümük ağlıyorum.. eşim dedi netten bilmem nerden bakma sakın dr a gitmeden diye. ama zaten biz araştırdığımız için az buçuk bilen insanlarız..
ilk kez bu kadar yüksek.. FSH 19 çıktı. şuan çok kötüyüm yaaa. resmen menapoz dönemine yakın bi değer bu.
LH 10 çıktı sınırda
E2 ise 26 çıktı ondan bi halt anlamadım. onu hatırlamıyorum.. şuan muthaf masasında oturmuş ağlıyorum.. çok bozuldu moralim yaaaa .. doktora da yalnız gitmek zorunda kaldım .. çok korkuyorum
Hayir uzulme hemen testeredisli aslanpencesi kullan canim fsh dusurur umid var bence ben inaniyorum bu dr sana iyu ilaclar verecek bak stresini bebek icin azaltki horminlarin duzelsin,Allah yardimcin olsun...kızlar selam ,
şimdi tahlil sonuçlarım geldi.. hüngür sümük ağlıyorum.. eşim dedi netten bilmem nerden bakma sakın dr a gitmeden diye. ama zaten biz araştırdığımız için az buçuk bilen insanlarız..
ilk kez bu kadar yüksek.. FSH 19 çıktı. şuan çok kötüyüm yaaa. resmen menapoz dönemine yakın bi değer bu.
LH 10 çıktı sınırda
E2 ise 26 çıktı ondan bi halt anlamadım. onu hatırlamıyorum.. şuan muthaf masasında oturmuş ağlıyorum.. çok bozuldu moralim yaaaa .. doktora da yalnız gitmek zorunda kaldım .. çok korkuyorum
Adetiniz hep düzenli mi sıcak basmalarınız var mıydı
ya selcan yaaa şişti ağzım burnum ağlarken çok fena yerle bir oldum..konuşamıyom ağlamaktan zaten..Hayir uzulme hemen testeredisli aslanpencesi kullan canim fsh dusurur umid var bence ben inaniyorum bu dr sana iyu ilaclar verecek bak stresini bebek icin azaltki horminlarin duzelsin,Allah yardimcin olsun...
yaaaaaa cok ağladım okurken rabbim ayırmasın sizi...bizde istiyoruz ama sonra cok bağlanıp ayrılmaktan korkuyoruz yoksa biyolojik olarak doğurmuşum doğurmamışım ne farkeder çocuk çocuktur yaa hepsi süt kokulu hepsi evlat...donasyon bu yüzden uzak geliyor bana bir bebege çocuğa yüreğini yuvanı açman için illaki acı cekip dogurmakmi gerekiyor ama ben hic tüp bebek denemedim bir şansım olursa ki amh 0.01 doktor arayışındayım birazda sağlık olarak zamana ihtiyacım var birkez denemek istiyorum hic denemedim tup bebeği dememek için...sizede evlatlarinizla hayırlı huzurlu mutlu bir ömür nasip etsin rabbim insallahBen birinci tup bebegi yaptirdim ve negatifti depresyona girdim iki ay evde yatmistim,babam teşvik etti alsaniz baksan sevap olur falan,bizimde durum hic iyi degildi ev oduyorduk, nasil bakarim baba durumum yok cocuklara ne yediririm ne iciririm dedim ve kaldiki elimizde 50 tl para kaliyordu harca harca bitmezdi,(tedavi parmi ailelerimiz vermisti),babam dediki kizim devlet zaten para veriyor o parayla onlara bakarsin demisti öyle diyince dusundum esin kesinlikle istemiyordu,hani su fikir var bu konulara uzaktan olunca baskasinin cocugu nasıl olacak gibisinden...
Sosyal hizmetlere bas vuru icin bile babam para vermisti saglik raporlari ucretliydi..neyse bas vurduk esimle tabi esim gonulsuzdu..aradan iki ay sonra evimizi denetleneye geldiler evim 130 metre kareydi baktilar cocuk odası bile hazirdi iki tane ranzamiz vardi gelen misafir olursa yatar diye koymustuk,tam kapidan gorevliler cikarken sanki biri enseme vurmus gibi agizimdan iki tane olabilir 3 odam bos dedim gorevliler guldu gittilerdi,bende sok içindeyim nasil dedim diye,arada ikimi uc aymi gecti tel geldo,hemen gelin iki çocuk var alacaksaniz die cocuklari alin dediler,benim elim ayagim boşaldı kalbim carpiyor hemen esimi aradim dedim böyle boyle iki cocuk,esim ben karismam sen bakacaksin soyle boyle dedi onada cok uzulmustun rabbim nasil olacak bu esimde destekci degil,iki gun tatil girmisti sonra cocuklari almaya gittik annem babam esim ben allahim nasil heyacanliyim yerimde duramiyorum,sonra bunlar servisten indiler geliyormuş cemekan gibi yerden gorduk alllahim nasil tadlilar nasilllll benim dilim tutuldu hic konusamadimm benntepki veremedim oyle boynum bukuk yavrularima baktim cunku onlarda yaraliydi bendeee,sonra istemeyen esimi gor nasil sarildi nasil konustu nasil ilgi gosterdi iki tane cocugum oldu bir kiz bir oglandi biri 4 biri 5 girecekti iki side kardes ama cok tadlilardi her goren size nasil benziyor,tabiki zorlu surecten gectik cocuklarla anneligi babaligi taddik ogrettiler bize sabrin ne oldugun her ikimizde yaraliydik onlarin psikolojisi de kotuydu simdi elhamdülillah cok iyiyiz,cevrenin farkli bakis acisi var cok imtihan oldum kimseye yuz vermiceksin taviz vermiceksin dik duracaksin gereksiz konusmalara izin firsat vermiceksin bu cocuklarimi duygusal olara kullandilar durmadan soru sorup cok aglattilar ozellikke komsularimiz hepsiyle mesafe koyup kimseye ezdirmedim neden bana sanki ben bilmiyormusum gibi soyle yap boyle yap yapmassan tehditler oldu bizi bize birakmamistilar ama naptim elhamdülillah dik durdum cevre nin cahilce konusmalari her firsattan acik aramasi bizi yormustu cocuklarim asla degil cocuklarim icin evimi sattim semt degistirdim allahima bin sukur burda cok mutluyuz kimse bilmiyor koruyucu aile oldugumuzu cocuklarimi sorguya ceken hor bakan yok ben bunlarla mucadele ettim,4 tane bakicilik anne sertifikam var,cocuk gelisimi okumuştum bunlarin cok faydasi oldu bana simdi o eski komsular kipte ile bakıyorlar,simdi kendi evatlsriyla imtihandalar...cok uzun yazdim ama gercek bunlar,çocukları alana kadar herkes soruyordu bebek icin su dr bu dr git,ebeye git falan yerde ebe var git simdi seslerini kestiler 29 yasinda aldim cocuklarimi ve ozaman erken menopoz derdi yoktu,cevre beni yipratmisti, insan oglu neler gorup neler yasip tecrube sahibi oluyor...
Birde surekli iki ayda bir ayda sosyal hizmetlerden pedogog geliyo cocuklarimla konusuyor sikintiniz varmi gibisinden,arada çocukların babasindan haber gelmişti almak istediği ni soylemisti öyle bir sikinti yasadik bir hafta evimiz cenaze evi gibiydi,cocuklarim bizden gitmeyu istemedigi icin babalari alamadi,o konu oyle kapandi,ha surekli yanimda kaliyorlar sadece fark evlatlik gibi koruyucu ailesin..simdi bana cok dua ediorlar allahim annemize bebek ver diecocuklarimla hayata tutundum ben...
Fsh son kontrollerimde normal değer aralığındaydı.daha önce yüksekti ama kontrol altına aldık.FSH kaçtı canım
Nasıl kontrol altına aldınız canım.Fsh son kontrollerimde normal değer aralığındaydı.daha önce yüksekti ama kontrol altına aldık.
Aminnn karedesim bence umidini kaybetme, sonuna kadar tedavini yaptir sonra pisman olmamak icin rabbim verecek belki bizede ,her yolu denemek mubah,ben kendi sahsi fikrim kesinlikle donosyona hayir islami acidan Allah tan korkuyorum,her iki tarafta onemli benim icin, rabbim vermiyorsa vardır bir bildiği,ama yaptiranada bir sey demem herkes hur kendi iradesiyle yaptirir..cok hassas durumdayiz ve okadar hassas durumun icindeyiz her bakimdan diyorum,rabbim yardimcimiz olsun ins,imtihan dunyasindayiz,hepimizin imtihani olene kadar devam edecek rabbim kaldiramiyacagimiz yuk vermesin ins...yaaaaaa cok ağladım okurken rabbim ayırmasın sizi...bizde istiyoruz ama sonra cok bağlanıp ayrılmaktan korkuyoruz yoksa biyolojik olarak doğurmuşum doğurmamışım ne farkeder çocuk çocuktur yaa hepsi süt kokulu hepsi evlat...donasyon bu yüzden uzak geliyor bana bir bebege çocuğa yüreğini yuvanı açman için illaki acı cekip dogurmakmi gerekiyor ama ben hic tüp bebek denemedim bir şansım olursa ki amh 0.01 doktor arayışındayım birazda sağlık olarak zamana ihtiyacım var birkez denemek istiyorum hic denemedim tup bebeği dememek için...sizede evlatlarinizla hayırlı huzurlu mutlu bir ömür nasip etsin rabbim insallah
amin arkadaşım inşallah nekadar sakin olursak hormonlarda okadar iyi cevap verir.en ağır hastalıkta bile önce durumu kabullenmek gerekiyor kii çözüm yolu aydınlık olsun...insallah bu yolda hepimizin yolu aydınlık kucaklarımızda hayırlı evlatlarla dolsun ama tabiki herseyin başı sağlık hangisi hakkımız da hayirliysa o olsunAminnn karedesim bence umidini kaybetme, sonuna kadar tedavini yaptir sonra pisman olmamak icin rabbim verecek belki bizede ,her yolu denemek mubah,ben kendi sahsi fikrim kesinlikle donosyona hayir islami acidan Allah tan korkuyorum,her iki tarafta onemli benim icin, rabbim vermiyorsa vardır bir bildiği,ama yaptiranada bir sey demem herkes hur kendi iradesiyle yaptirir..cok hassas durumdayiz ve okadar hassas durumun icindeyiz her bakimdan diyorum,rabbim yardimcimiz olsun ins,imtihan dunyasindayiz,hepimizin imtihani olene kadar devam edecek rabbim kaldiramiyacagimiz yuk vermesin ins...
İnanin bu hastaliklar hep bir bahane bak bu formda amh 0,01 olanlarin bile kendiliginden bebisleri oldu bilmem fsh lari bile yuksekti,yani kalpden inanacagiz isteyecegiz bunu bir idrak edelim ins,birde saglikli beslendikmi kurleride kullandikmi, her kullanisimizda sifa ayetlerini arastirip okuyalim ins derdi veren rabbim bana sıkı sıkı sarilsin istiyor,bizde inaanalim sarilalim dualara ben inaniyorumki rabbim sifamizi verecek..
Cyclo pronova diye bir ilaç kullandım bir süre. Ama aynı dönemde hayıtta kullanıyordum hangisi işe yaradı bilmiyorum.şu an hormon değerlerim normal.Nasıl kontrol altına aldınız canım.
Canım fsh i düşürmek için hayıt otu kullan.Fsh i düşürür ama amhi etkilemiyor. Ben denedim.kızlar selam ,
LH 10 çıktı sınırda
Prolaktin yüksek gibi canım.ama sen yine de doktora sor prolaktin ilaçla kontrol altına alınabiliyor cunkuFsh 10
Lh 4.35
Prolaktin 28
Estradiol 70
Bu degerlerle kaliteli yumurtam olurmu kizlar
Neden olmasin saglikli beslendinmi bazi kurler kullandinmi olur Allah in izniyle,dr ne dedi,bide moral cok önemli,amh testi yaptirdinizmi..Fsh 10
Lh 4.35
Prolaktin 28
Estradiol 70
Bu degerlerle kaliteli yumurtam olurmu kizlar
Dr daha gostermedim saglik ocaginda yaptirdim,tedavilerimde kaliteli yumurtam olmuyor,3 aydir ari sutu kullaniyorum ,1 aydirda hayit,instigramdaki macunuda alicam insallah duzelir artikNeden olmasin saglikli beslendinmi bazi kurler kullandinmi olur Allah in izniyle,dr ne dedi,bide moral cok önemli,amh testi yaptirdinizmi..
Dr randavu alip gidicem ,insallah hemen duzelir ve tedavime baslarimProlaktin yüksek gibi canım.ama sen yine de doktora sor prolaktin ilaçla kontrol altına alınabiliyor cunku
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?