AMH DEĞERI DÜŞÜK OLUP HAMİLE KALANLAR

Arkadaşlar merhaba Temmuz’da tüp bebek tedavisi ile de olmuştum 4 folükül büyümüştü e2 falan yükselmişti geçen ay adetim 18 gününde geldi bu ayda adettten önce sarı akıntım olur bi kaç saat sonra kırmızıya dönerdi 30 gün geçti adete dönmedi ve beklediğim adet gününden önce sıcak basmaları çok oldu daha önce yaşadığımdan fazla ben pat diye menepoza mı girdim şimdi sizin adet düzensizliğiniz oldu mu böyle bi de geçen ay ovülasyon diye düşündüğüm akıntı da çok olmuştu

Yani 28 gün döngüsünü 2 gün geçti
gebelik testi yapmissinizdir muhakkak diye düşünüyorum bence onumuzdeki hafta içide adet olmazsanız mutlaka doktora gidin erken mudahalelerde genelde menopoz olsa dahi burda geri dönüş yasayanlar olduğunu okumuştum ben cok bekledim pisman oldum..birde sarı akıntı belkide iltihaptır ondan adet olamadınız

Gebelik testi yapmadım sağolun ben 8 haftalık gebelik yaşamıştım o zaman göğüslerin acayip şiş ve sızlıyordu şimdi rahat o yüzden gebelik diye düşünmedim çok duygusalım hemen ağlıyorum normalde böyle değilim menepoz belirtisi gibi hepsi bu genç yaşta bunları da gördük hem anne olamamak hem de menepoz zaten çikolata kistleri ayrı bir dert çok üzücü gerçekten

maalesef hepimizin belirtileri aynı benim birde uyku problemim vardı allaha şükür eskisi kadar değil...cok zor arkadaşım çok ama mutlaka doktoruna git çok bekleme

Geceleri terliyorum sıcak basmasını adet döneminden önce yaşadım ama adet olamadım ilk defa başıma geliyor gebelik dışında birden mi oluyor böyle

Kendimi seçilmiş eksik gibi hissediyorum anne olmamak da öyle anne olanlar sanki becerikli ben beceriksizim Allahım bu duygular inşaallah geçer 50 yaşında bile menepoza girenler kadınlıkları gidiyor gibi düşünüp depresyona girebiliyorlarmış biz ne yapalım

Haklısın ben de eksikmiş gibi hissediyorum yaşıtlarım ikinciye hamile okula gidiyo çocukları ben hamile bile kalamıyorum nasip tabi allahtan ama kaldıramıyoz artık bu yükü

Gerçekten dayanılır bir psikoloji değil her an aklımızda her an bir belirti gitgide dahada kötü olacağını bilmek çok üzücü,tedavi yok. Hep daha kötüye gidecek

Gerçekten dayanılır bir psikoloji değil her an aklımızda her an bir belirti gitgide dahada kötü olacağını bilmek çok üzücü,tedavi yok. Hep daha kötüye gidecek
Sırf çocuk sahibi olamamak değil bir sürü sağlık sorunu da var eşimden dolayı çocuk sahibi olamasaydım aynı şekilde yıkılır mıydım bu eksiklik hissi mi beni bitiriyor ayırt edemiyorum canım

Arkadaşlar hormon dalgalanmaları sırasında göğüslerde çok ağrı oluyor mu benim Temmuz tüp bebekten sonra meme ağrısı geçmedi hiç Menapoza yaklaşınca da ağrı çok olutormuş ben buna bağlıyorum

Ben menopozdayim böyle bi ağrı olmadı.

Tebrik ederim darısı bebişi kucağına almaya inşallah :) Kaç yumurtam görünüyordu ve adet geçilmesi oluyor muydu sizde?

Haklısın ben de eksikmiş gibi hissediyorum yaşıtlarım ikinciye hamile okula gidiyo çocukları ben hamile bile kalamıyorum nasip tabi allahtan ama kaldıramıyoz artık bu yükü
Böyle düşünmeyin yaa insan kaderini değiştiremiyor ama kaderi yaşama şeklimizi değiştiriyoruz niye eksik olalım Allah bizi eksik mi yaratmış yani (haşa) çok şükür elimiz ayağımız tutuyo kimseye muhtaç değiliz Rabbimin bizlere bi güzelliği bir vakti saati vardır inşallah

Halimize çok şükür evladımızda olacak inşallah ama insan işte

Canım fsh i düşürmek için hayıt otu kullan.Fsh i düşürür ama amhi etkilemiyor. Ben denedim.

bu amh illetinden nefret ediyorum .. öyle takıntılı olmuşum ki geçen yıl araç plakalarında bile şu harfleri görünce beynim dönerdi.. LH , fsh , amh :)))

bu arada hayıt otunun iğne olduğumuz zaman bir zararı olmaz değilmi ..özel bir dönem varmı kullanmak için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…