AMH DEĞERI DÜŞÜK OLUP HAMİLE KALANLAR

Aldirma canim soylenenlere soranlara dusunmuyoruz de,cok hassasiz bu konuda simdi bana normal geliyor ama arkadasimla bile bu konuyu konusmak beni geriyor ona anlatma soru yagmuruna tutmasi,size tavsiyem etraftan kimseye aciklama yapmayin yüz vermeyin..ben birde koruyucu anneyim sizlerde boyle birşey dusunemezmisiniz inanin cocuklar okadar merhametliler ki kendi oz evladim olsa boylemi olur muydu hayir olamazdi diyorum ,cevredekilere bakarakta hayir..ama koruyucu annede olsam icim evlat diye yaniyor hep bir.umut var taaki diger adette yumurta varmi yokmu ogrenene kadar.. kizlar nolur bu koruyucu aile fikrinide bi düşünün hem size.nese hem cocuklarin bir yuvasi oluyor hem mukafati cok,hem yine bebek icin tedavinizi görürsünüz...

merhaba cok guzel yazmışsınız biz esimle daha evlenmeden önce bile evlatlık yada koruyucu aile fikrini konuşmuştuk bir cocugumuz olsa bile bunu yapacaktık ama şans bu işte bizim çocuğumuz olmadı olmuyorda...eşim diyorki rabbim sesimizi duydu belki cocugunuz olsa unutursunuz diye ben size evlat vermeden siz kalbinizi açın diyor..daha once araştırmıştık ama cevremde hic örnek yok siz nasıl bir süreçten geçtiniz zormuydu surec neler yaşadınız biraz burdaki konunun dışında ama kusura bakmasın kimse..

Önerdiğiniz bir doktor var mi canım

Ne güzel bu değerle hamilr kalmışsın doğal yoldan maşallah sağlıkla grlir inşallah
Merhabalar canim benimde FSH 95 amh 0.01 bana da 3 ay Promotil Women verdi haftaya bugün doktora gideceğim acaba fayda görür müyüm. Senin FSH kaçtı . Cevap verirsen sevinirim. Umut olursun bana..

Merhabalar canim benimde FSH 95 amh 0.01 bana da 3 ay Promotil Women verdi haftaya bugün doktora gideceğim acaba fayda görür müyüm. Senin FSH kaçtı . Cevap verirsen sevinirim. Umut olursun bana..
Fsh kaç bilmiyorum ama normal oldugunu biliyorum şimdi kontroldeydim bi yumurtam çok büyümüş diğerleri 10 bile olmamış

Fsh kaç bilmiyorum ama normal oldugunu biliyorum şimdi kontroldeydim bi yumurtam çok büyümüş diğerleri 10 bile olmamış
Benim FSH Promotil women ile düşmezse hayıt tohumu kullanacağım düşünüyor imiş. Promotil Women sadece yumurtalıkları mı geliştiriyor. Umarım kontrolde güzel sonuçlar alırsınız

Ben birinci tup bebegi yaptirdim ve negatifti depresyona girdim iki ay evde yatmistim,babam teşvik etti alsaniz baksan sevap olur falan,bizimde durum hic iyi degildi ev oduyorduk, nasil bakarim baba durumum yok cocuklara ne yediririm ne iciririm dedim ve kaldiki elimizde 50 tl para kaliyordu harca harca bitmezdi,(tedavi parmi ailelerimiz vermisti),babam dediki kizim devlet zaten para veriyor o parayla onlara bakarsin demisti öyle diyince dusundum esin kesinlikle istemiyordu,hani su fikir var bu konulara uzaktan olunca baskasinin cocugu nasıl olacak gibisinden...
Sosyal hizmetlere bas vuru icin bile babam para vermisti saglik raporlari ucretliydi..neyse bas vurduk esimle tabi esim gonulsuzdu..aradan iki ay sonra evimizi denetleneye geldiler evim 130 metre kareydi baktilar cocuk odası bile hazirdi iki tane ranzamiz vardi gelen misafir olursa yatar diye koymustuk,tam kapidan gorevliler cikarken sanki biri enseme vurmus gibi agizimdan iki tane olabilir 3 odam bos dedim gorevliler guldu gittilerdi,bende sok içindeyim nasil dedim diye,arada ikimi uc aymi gecti tel geldo,hemen gelin iki çocuk var alacaksaniz die cocuklari alin dediler,benim elim ayagim boşaldı kalbim carpiyor hemen esimi aradim dedim böyle boyle iki cocuk,esim ben karismam sen bakacaksin soyle boyle dedi onada cok uzulmustun rabbim nasil olacak bu esimde destekci degil,iki gun tatil girmisti sonra cocuklari almaya gittik annem babam esim ben allahim nasil heyacanliyim yerimde duramiyorum,sonra bunlar servisten indiler geliyormuş cemekan gibi yerden gorduk alllahim nasil tadlilar nasilllll benim dilim tutuldu hic konusamadimm benn tepki veremedim oyle boynum bukuk yavrularima baktim cunku onlarda yaraliydi bendeee,sonra istemeyen esimi gor nasil sarildi nasil konustu nasil ilgi gosterdi iki tane cocugum oldu bir kiz bir oglandi biri 4 biri 5 girecekti iki side kardes ama cok tadlilardi her goren size nasil benziyor,tabiki zorlu surecten gectik cocuklarla anneligi babaligi taddik ogrettiler bize sabrin ne oldugun her ikimizde yaraliydik onlarin psikolojisi de kotuydu simdi elhamdülillah cok iyiyiz,cevrenin farkli bakis acisi var cok imtihan oldum kimseye yuz vermiceksin taviz vermiceksin dik duracaksin gereksiz konusmalara izin firsat vermiceksin bu cocuklarimi duygusal olara kullandilar durmadan soru sorup cok aglattilar ozellikke komsularimiz hepsiyle mesafe koyup kimseye ezdirmedim neden bana sanki ben bilmiyormusum gibi soyle yap boyle yap yapmassan tehditler oldu bizi bize birakmamistilar ama naptim elhamdülillah dik durdum cevre nin cahilce konusmalari her firsattan acik aramasi bizi yormustu cocuklarim asla degil cocuklarim icin evimi sattim semt degistirdim allahima bin sukur burda cok mutluyuz kimse bilmiyor koruyucu aile oldugumuzu cocuklarimi sorguya ceken hor bakan yok ben bunlarla mucadele ettim,4 tane bakicilik anne sertifikam var,cocuk gelisimi okumuştum bunlarin cok faydasi oldu bana simdi o eski komsular kipte ile bakıyorlar,simdi kendi evatlsriyla imtihandalar...cok uzun yazdim ama gercek bunlar,çocukları alana kadar herkes soruyordu bebek icin su dr bu dr git,ebeye git falan yerde ebe var git simdi seslerini kestiler 29 yasinda aldim cocuklarimi ve ozaman erken menopoz derdi yoktu,cevre beni yipratmisti, insan oglu neler gorup neler yasip tecrube sahibi oluyor...
Birde surekli iki ayda bir ayda sosyal hizmetlerden pedogog geliyo cocuklarimla konusuyor sikintiniz varmi gibisinden,arada çocukların babasindan haber gelmişti almak istediği ni soylemisti öyle bir sikinti yasadik bir hafta evimiz cenaze evi gibiydi,cocuklarim bizden gitmeyu istemedigi icin babalari alamadi,o konu oyle kapandi,ha surekli yanimda kaliyorlar sadece fark evlatlik gibi koruyucu ailesin..simdi bana cok dua ediorlar allahim annemize bebek ver die cocuklarimla hayata tutundum ben...

İyi diyolar ama beklendiği gibi büyümediler tüp bebek yaptrıyorum
Peki siz kendiliğinizden adet görebiliyor musunuz ? Promotil Women yumurtalıklarınızı büyüttü mü ?
İnşallah tüp bebek tedaviniz olumlu geçer. Nereye yaptırıyorsunuz acaba. Benimde sonum tüp bebek . 3 ay Promotil women verdi Çarşamba bitiyor cuma doktordayım bakalım ne olacak

Sizlerde dusunun koruyucu aileligi tavsiye ederim benim besinci yilim bitti altı ya girecegiz,coculardan once fasfakirdim durumum yoktu,çocuklarim geldi gör su dolaplarim oylemi yiyecekten tasar bereket yagdi evime inanin bunu butun samimiyetle soyluyirum ve hala ev kooparatif ödüyorum,sattigim ev 130 m ,yeni aldogim ev 150 rabbimin hediyesi cocuklarim icin her attigim adim kapilar hep rabbim acti onlarin yuzu suyu hurmetine ordaki maneviyati ordaki huzuru bilseniz durmazdinniz.. her an bereketi bollugu gordukce binlerce kez elhamdülillah diyorsunn..umarim anlatabilmisimdir bu cocuklar sizin yaraniza merhem olacak ins,bize oldu ama yine umudumuzu kaybetmeden tup bebek denicegiz belki rabbim bu cocuklarimin yuzu suyu hurmtine evlat verir..

Önerdiğiniz bir doktor var mi canım

Hayalcim istersen bu son gittiğimi önerebilirim. çünkü 2 arkadaşım inanılmaz memnun kaldı. yıllarca boşa para harcamışlar. ilaç vs de direk anlaşmalı yerden çok uygun fiyata tedarik ediyor. geçen yıl ben puregon ı ilk aldığımda 800- 900 arasıydı bir iğnesi dedim kadının gözleri döndü. alış fiyatına getirtiyor depodan.

bana anlattıkları çok mantıklı geldi. eğer bende yumurta bulabilirse her ay ne kadar bulduğuna bağlı tabi 4 - 5 belki 6 tane olana kadar havuz yöntemi ile onları donduracak . sonra embriyo haline getirip yerleştirme planı var tekrar tekrar uğraşmayalım boşuna dedi. saat 2 de gideceğim bakalım test sonuçlarına göre bir rota izleyeceğiz

benim eşim ne evlatlık ne donasyon ne koruyucu aile hiçbirini istemiyor.. olacaksa tamamen bizden bir evlat olsun. an ve an herseyi yaşayalım o duyguyu tadalım eğer olayacaksa hayırlısı buymuş deyip çocuksuz yaşarız diyor

Benim FSH Promotil women ile düşmezse hayıt tohumu kullanacağım düşünüyor imiş. Promotil Women sadece yumurtalıkları mı geliştiriyor. Umarım kontrolde güzel sonuçlar alırsınız
Bende prowomen kullaniyorum 20 gun oldu onla beraber incir kurude kullandim adetten once,faydasini oldugunu dusunuyorum reglim azdi bu ay yumurtam olmasa bile nasil artti ve sancim oldu,simdi arastirdirm fsh testere disli aslanpencesi düşürüyormuş yemeklerden iki saat sonra onu kullanacagim,sabah ac karnina havuclu incir kuru iciyorum ilaveten icine ocaktan indirmeye yakin iki keçiboynuzu kirip atiyorum ve corek otuda koyuyorum 3 dk daha kaynatip demlemeye birakiyorum,sogduktan sonra icine birer cay kasigi polen koyuyorum iciyorum.prowomeni aksam yatmadan once iciyorum sifa rabbimden,simdi bugun reglim bitti bi diger reglime kadar faydasi olup olmadigini anlariz25 gun sonra

ben 39 yaşındayım 2 seneyi biraz geçti evleneli. 10 yıl önce sol yumurtalığımdan kist ameliyatı olduğum için sürekli kontrollerim devam ediyordu zaten.. kendi kendimize denemenin zaman kaybı olduğunu söyledi dr lar.amh ta çok düşük olunca evlenir evlenmez hemen tüp bebek konusuna girdik biz. yalnız bekarken doktorum keşke amh a baksaymış.. fsh ls falan iyi diye o zaman hiç gerek duymamış. ben zaten bi 5 - 6 ay önce evlenseymişim hersey güzel gidecekmiş. neyse kısmet işte.. ruh halim dengesiz. neye inanacağımı ne yapsam daha doğru olur bilmiyorum. akışına bırak diyorlar bırakamıyosun. maddiyat hep akılda. işten yeni ayrıldım. keşke hemen bu denemede olsa diyorum. bi taraftan işe başladıktan hemen sonra dr a nası giderim diyorum. çalışmasam olmaz gene ne tutarlar ödeyeceğiz belli değil. arkadaş bu derdi kimseye vermesin Allah.. veriyosada zengn hastalığı bu..bizler gibi insanlar zor başa çıkıyor.. aman ne bileyim yaaaa.. dün bir ümitle öyle bebek yataklarına bakmıştım netten. bugün mod gene yerde

moral verdin çok teşekkürler :)

Adet oluyorum hiç öle bi sıkıntım olmadı yumurtalarımda cok cok iyi büyümemişler zaten kocaeli unuttepe emek doğere gidiyorum

Çok duygulandım ve takdir ettim sizi. Rabbim o güzel gönlünüze göre versin inşallahhh ..

Canim doktor adı nedir ve hangi il de acaba yazar mısır canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…